Şimdi Ara

<< Accudio ios icin gelismis muzik oynatici >>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık iki seneden beri iphone üzerinde bir çok oynatıcıyı deneyip, çok iyi alternatifleri olduğu halde onun kadar iyisini kullanmamıştım. Onun tahtını sallayacak bir yazılım çıkarmı diye düşünürken, Accudio çıktı karşımıza. Accudio ses motoru, equalizer yapısı ve sürpriz bir özelliği ile dikkat cekiyor.

Yazılımda ki ses düzenlemesi iki kademeden oluşuyor, ilk kademede, sahip olduğunuz kulaklığı seçerek üzerinde ufak tefek gerekli düzenlemeleri yapıyorsunuz. ki burada onlarca farklı marka seçeneği sunulmuş. Bir çok kaliteli markanın önerilen ayarları yazılım içinde hazır edilmiş. Üzerine Equalizer ayarınızı ayrıca ekleyince ses kalitesi iyice belirginleşiyor.

Yazılımın Pro lisansında Flac ve ogg formatları da destekleniyor.

Gelelim sürprize,

işte bu nokta da hiç bir ses yazılımının yapmadığı yapılmış, onlarca markanın ses emulasyonlarına sahip oluyorsunuz yazılımı yüklediğiniz anda. Bu ne mi demek oluyor, Mesela Apple ın kendi kutusundan gelen kulaklıklığınıza "Shure un herhangi bir modelinin" emulasyonu yani canlandırması yaparak "Shure" un o istediğiniz modeline ait ses karakteristik yapısıyla müziklerinizi dinlemeye başlıyorsunuz.

Şimdi burada şöyle bir durum var, eğer ucuz bir kulaklık sahibi iseniz elbette ki üst seviye kulaklıkların ses kalitesini alamazsınız ancak canlandırma özelliği ile kulaklık hakkında ön bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu elbette ki ucuz kulaklığın seviyesi ile sınırlı olacaktır.

Ancak kaliteli bir kulaklığınız varsa eğer, bu kulaklık ta yapacağınız canlandırmalar çok daha gerçeğe yakın ve kulaklığınızın izin verdiği ölçülerde geniş olacaktır. Ben bu özelliği nispeten keyifli bulduğumu söyleyebilirim.

Ses karakteristik özelliği sizin anlayacağınız çok çeşitli denebileceği gibi, Cappricio ile kıyaslayacak olunursa yüksek seslerde biraz eksik kalsa da, Sub Bass daha hacimli.

Yazilimin tek eksigi normalizer secenegi suan olmadigi icin stabil bir dinleme veremiyor. Yani muziklerinizin ses gucune gore distortion olabiliyor.

Gelelim lisansına,

Yazılımı dilerseniz deneme mode u ile çekip sadece equalizer ayarlarınızı kaydetme sınırı ve sinir bozucu reklam yönlendirmesi ile kullanabilir, bu deneme sürüm üzerinden 3 biçimde geliştirme satın alabilirsiniz. Veya doğrudan 9 tl ye pro lisansını satın alarak kısıtlamasız kullanabilirsiniz.

E madem iphone sahibisiniz, anlatması bizden, keyfini çıkartması sizlerden ;)

Herkese bol müzikli günler...

Official site

http://accudio.goldenears.net/

Appstore Accudio deneme sürüm linki

https://itunes.apple.com/tr/app/accudio-free/id551297705?mt=8

Appstore Accudio Pro deneme sürüm linki

https://itunes.apple.com/tr/app/accudio-pro/id553759905?mt=8

<<  Accudio ios icin gelismis muzik oynatici >>

Sitede Apple Earpod için yapılmış detaylı ses analizi, bunu bir çok marka ve model için bulmanız mümkün.

Capriccio

http://forum.donanimhaber.com/m_70802784/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 9 Nisan 2014; 16:47:41 >

•  <<  Accudio ios icin gelismis muzik oynatici >>
  • Capriccio gerçekten iyiydi, bunu da deneyelim, teşekkürler.
  • daha yeni capricco almıştım 9 tl de buna vericez
  • Kulaklık seçme olayı iyiymiş. Bir deneyelim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Capriccio gerçekten iyiydi, bunu da deneyelim, teşekkürler.

eyvallah jantim, selamlar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin

daha yeni capricco almıştım 9 tl de buna vericez

satın almadan önce freesini deneyin arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • freesi ile prosu arasında ses kalite ve yükseliği olarak fark var mı şahsen capricciocuyum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

Selamlar abim,

Kulaklık seçme olayı beni de cezbetti. Tekrardan teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • buarada bir mesaj daha atayım sub bass fark ettiriyor gerçekten bass isteyenler bunu seçebilir fakat yüksek sesi bas tizle beraber isteyen capriccio diyebilirim şahsen fikrim
  • Güzele benziyor
  • Ya arkadaşlar bu capriccioyu sun satın aldım. İpod kuruphaneaindeki şarkıları açıyorum. Donuyor program, hiçbir şarkıyı dinleyeniyorum. Cihazım iphone 5s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

freesi ile prosu arasında ses kalite ve yükseliği olarak fark var mı şahsen capricciocuyum :)

öyle bir durum yok elbette :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

Selamlar abim,

Kulaklık seçme olayı beni de cezbetti. Tekrardan teşekkürler

ne demek kardeşim benim, bir durum olursa ulaş çekinmeden, selamlar bizim tayfaya ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

buarada bir mesaj daha atayım sub bass fark ettiriyor gerçekten bass isteyenler bunu seçebilir fakat yüksek sesi bas tizle beraber isteyen capriccio diyebilirim şahsen fikrim

Her iki yazılımın da ciddi avantajları var, başlıkta her ne kadar biraz kıyaslama yapmış olsam da, benim elimin altında duracak her ikisi de, ancak Accudio ses konusunda gerçekten de çok güçlü girdi piyasaya, gelişmeleri takip edicez hep beraber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeznoraa

Ya arkadaşlar bu capriccioyu sun satın aldım. İpod kuruphaneaindeki şarkıları açıyorum. Donuyor program, hiçbir şarkıyı dinleyeniyorum. Cihazım iphone 5s

playlistinizi güncellemeniz gerekiyor, sync yaparken yeni parçalar eklemişsiniz eskileri bulamıyor yazılım
  • Kardeşim eline emegine sağlık gerçekten çok iyi müzik programları tanıtıyorsun capriccio ilk senden duymuştum o günden beri kullanıyorum eminim ki Buda çok kullanışlı bir programdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklik secemiyorum free surumu deneyim dededim capriccio u pro kullaniyorum ama
    Bunda bisi goremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakehero

Kardeşim eline emegine sağlık gerçekten çok iyi müzik programları tanıtıyorsun capriccio ilk senden duymuştum o günden beri kullanıyorum eminim ki Buda çok kullanışlı bir programdır.

Teşekkürler değerli görüşlerin için dostum, umarım bir faydam dokunuyordur. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylezof77

Kulaklik secemiyorum free surumu deneyim dededim capriccio u pro kullaniyorum ama
    Bunda bisi goremedim

ayarlar üzerinden ulaşabilirsiniz kulaklık seçimlerine..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.