Şimdi Ara

ACDsee açılmama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • imzamdaki sisteme acdsee kurmama rağmen bi türlü açamıyorum,programın her türlü versiyonunu denedim ama nafile.versiyonları trial olarak yüklüyorum sadece classic versiyonunu açıyor,sistemde sp2 yülü yane soranlar için,sizce neden olabilir şimdiden teşekkürler

• Tam olarak nasıl açamıyorsun. Resim dosyasına tıkladığında windowsun resim göstericisi mi çıkıyor?

Belki de trial'in zamanı geçmiş olabilir ya da Resim formatları ile acd see yi ilişkilendirmemeş olabilirsin.

Not: Bende senin anakartından almayı düşünüyorum, anakartından memnun musun
  • hem masaüstündeki icona hemde program files içerisindeki icona tıkladığım zaman hiçbir yanıt alamıyorum trial sürelerinin dolmasına yaklaşık 25-26 gün var. işin ilginç tarafı sadece acdsee 2.44 çalışıyo oda kafamı bozuyo zaten sürekli trial uyarısı vermekten .boarda gelince oldukça stabil ve kaliteli tavsiye ederim..
    quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |

Tam olarak nasıl açamıyorsun. Resim dosyasına tıkladığında windowsun resim göstericisi mi çıkıyor?

Belki de trial'in zamanı geçmiş olabilir ya da Resim formatları ile acd see yi ilişkilendirmemeş olabilirsin.

Not: Bende senin anakartından almayı düşünüyorum, anakartından memnun musun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.