Şimdi Ara

ACE 2 ALMAYIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ace 2 almayın demiş sonra ''root yaparak hafıza kartını gösterenler memnun mu acaba'' soru cümlesiyle açtığı konuyu özetlemiş
  • Evet, sakın Ace 2 almayın Bizim bir farkımız olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Ace 2 test şansım oldu ve hiç beğenmedim isteseydim alırdım ama 5 para etmez

O fiyata sen ne onerirsin dostum

Benim yaptığımı yap Atrix al.

Atrixte iyide sorunlu f alan diyorlar

Bide bir anda niye dustu arttixin fiyati cozemedim hala bakalim artik hangisi hosuma giderse

Dostum onlar kulaktan dolma laflar hep başka yerden okuyup gelene geçene telefonu kotuluyorlar ben iPhone 4s kullanıyordum çalındı bende tekrar 4s alacak bütçe ayarlayamadım butceme göre en uygun telefona bakinmaya başladım nokia alacaktım uygulama konusunda sıkıntılı olduğu için bulaşmadım bu forumdan bir arkadaşım telefonu baya övdü bende motoluxe almaktan vazgeçip atrix almaya karar verdim HB'den siparişimi verdim cihaz daha kargolanmadan konuda yazanları okuyunca satma planları yapmaya başladım resmen pişman olmuştum cihaz geldi biraz kurcaladim ve denemeye karar verdim bir süre stock romda kullandım ve cihaz hoşuma gidince bir sorununu görmeyince Jelly Bean kurdum telefon resmen uçak oldu her türlü uygulama ve oyunu en rahat şekilde çalıştırıyor iPhone'dan sonra Android kullanmak beni biraz endişelendiriyordu. Ama telefon beni çok şaşırttı ekran konusunda korkuyordum ama iPhone kadar olmasada ekran net pixel yoğunluğu 275, Quality HD ve 4" ekrana sahip tıpkı iPhone gibi yani ekran büyüklüğünü gayet iyi kullanmakta hiç zorluk çekmiyorum Telefonda herhangi reset vb. sorunlarla karşılaşmadım hafıza konusundada gayet iyi 16 Gb hafıza birde 4 gb benim hafıza kartım 20 gb ve be bu hafızanın sadece 12 gb' tını doldurabildim. kamerası gayet net. Küçük yeğenim henüz bebek olduğu için elindeki taş ile telefonun ekranına vurdu çok şükür bir çizik bile olmadı gorilla glass böylece kendini kanıtlamış oldu. Kısacası telefon gayet iyi memnunum İzlenimlerimide elimden geldiğince aktarmaya çalıştım umarım yararlı olur anlattıklarım. fiyata gelirsek , fiyatın bu kadar düşmesi büyük bir şans kaçırma derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 31 Ekim 2012; 0:18:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonum rootlu, JB gelecek ve JB'ni yüklememekte ki tek endişem;Rootun JB için ne zaman çıkacağı, Android'de root yaptığınızda yapamadığınız hiçbirşey yok ve fazla bilginiz yoksa boşuna gürültü çıkarmayın.
  • Baslık cok sakat olmuş ace 2 yi kullanmayı bilirsen hoş telefonduro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.