Şimdi Ara

ace 2 hatali vold fstab YARDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim cok buyuk bir sorunum var... ben hafiza kartini sistem hafizasi olarak kullanmak icin yollari arastirip system etc ye vold dosyasi atmak gerektigini ogrendim.. Telefonum root lu idi yedek de almadim. Galiba yanlis modelin vold dosyasini attigimi dusunuyorum. Hafiza kartim ve telefon un 1 kusur gb lik hafiza si da kullanilamiyor ayrica telefon bir problemden dolayi herhangi bir uygulama yukleyince kapanip acilmis gibi oluyor ve program yuklenmiyor...

Ayrica den de ulasamiyorum.
    Benim merak ettigim odin veya benzer bir programla telefonun vold ve system klasorlerinin tamamini sifirlayabilirmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyu hallettim arkadaşlar

şöyleki cihaza rom yükleyince baştan aşağı herşeyi silip yeniden kuruyormuş bende yüklemişken yeni çıkan jelly bean ı yükledim buda vesile oldu.. aynı sorunu yaşayanlara duyrulur...
  • Arkadaşlar aynı problem bende de var şu an dahili belleği ve sd kartımı görmüyor telefonum.bende sanırım yalnış vold.fstap dosyası yükledim ama orjinalini buldum değiştiremiyorum. usb ile bağladığımda pc görmüyor veya dosyayı telefondan bağlanarak indirip değiştiriyim diyorum kullanabilir depolama birimi yok diyor. şu dosyayı nasıl yeniden değiştirebilirim çözemedim. yeni rom yükleyim diyorum ama hep anlatımlara baktım kurulum dosyasını sd karta atıp orda üklüyorlar ama benim sd kartı göremiyor zaten telefon sıkıştım kaldım kafa durdu :) bi çare lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: olemix51

Arkadaşlar aynı problem bende de var şu an dahili belleği ve sd kartımı görmüyor telefonum.bende sanırım yalnış vold.fstap dosyası yükledim ama orjinalini buldum değiştiremiyorum. usb ile bağladığımda pc görmüyor veya dosyayı telefondan bağlanarak indirip değiştiriyim diyorum kullanabilir depolama birimi yok diyor. şu dosyayı nasıl yeniden değiştirebilirim çözemedim. yeni rom yükleyim diyorum ama hep anlatımlara baktım kurulum dosyasını sd karta atıp orda üklüyorlar ama benim sd kartı göremiyor zaten telefon sıkıştım kaldım kafa durdu :) bi çare lazım

odin ile romu yeniden yüklemeyi deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost13

quote:

Orijinalden alıntı: olemix51

Arkadaşlar aynı problem bende de var şu an dahili belleği ve sd kartımı görmüyor telefonum.bende sanırım yalnış vold.fstap dosyası yükledim ama orjinalini buldum değiştiremiyorum. usb ile bağladığımda pc görmüyor veya dosyayı telefondan bağlanarak indirip değiştiriyim diyorum kullanabilir depolama birimi yok diyor. şu dosyayı nasıl yeniden değiştirebilirim çözemedim. yeni rom yükleyim diyorum ama hep anlatımlara baktım kurulum dosyasını sd karta atıp orda üklüyorlar ama benim sd kartı göremiyor zaten telefon sıkıştım kaldım kafa durdu :) bi çare lazım

odin ile romu yeniden yüklemeyi deneyin

hocam sp flash tool ile denedim ama en son usb ile telefonu(bataryasız iken) pc ye bağladığımda telefonu görmedi yükleyemedim romu.ama bataryalı takınca pc görüyor .telefonun preloader driverı da yüklü aslında

• Yardim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.