quote:Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta Girelim 1 hafta imza + avatar kardesim... Girdik gitti ama hangi mac ?
quote:Orijinalden alıntı: Dé Souza İddaaya girecek kisi önce hangi maca gireceğimizi açıklasın.şartları konuşuruz. Mönchengladbach v Kaiserslautern 2 diyorum
quote:Orijinalden alıntı: Jakoß quote:Orijinalden alıntı: Dé Souza İddaaya girecek kisi önce hangi maca gireceğimizi açıklasın.şartları konuşuruz. Mönchengladbach v Kaiserslautern 2 diyorum Bende 0 diyorum 1 veya 2 senin
quote:Orijinalden alıntı: Dé Souza quote:Orijinalden alıntı: Jakoß quote:Orijinalden alıntı: Dé Souza İddaaya girecek kisi önce hangi maca gireceğimizi açıklasın.şartları konuşuruz. Mönchengladbach v Kaiserslautern 2 diyorum Bende 0 diyorum 1 veya 2 senin ok
quote:Orijinalden alıntı: Dé Souza quote:Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta Girelim 1 hafta imza + avatar kardesim... Girdik gitti ama hangi mac ? GS-FB maçina. Sen FB diyorsun ben GS... 1 hafta imza + avatar tamam mi ? Ben kazanirsam hangi imza ile avatari kullanacagini ben seçicem sen kazanirsan sen seçiceksin.
quote:Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta quote:Orijinalden alıntı: Dé Souza quote:Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta Girelim 1 hafta imza + avatar kardesim... Girdik gitti ama hangi mac ? GS-FB maçina. Sen FB diyorsun ben GS... 1 hafta imza + avatar tamam mi ? Ben kazanirsam hangi imza ile avatari kullanacagini ben seçicem sen kazanirsan sen seçiceksin. Ok anlastik
quote:Orijinalden alıntı: Jakoß Mönchengladbach 0 - 1 Kaiserslautern tebrikler 1 hafta FB imzası ve avatarı taşıyacağım sanırım