el ele verip sosyal medyadan oradan buradan yapay zeka yardımıyla içerik üreterek paranın alnına voleyi vurmuyorsak bizde adam değiliz demektir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
el ele verip sosyal medyadan oradan buradan yapay zeka yardımıyla içerik üreterek paranın alnına voleyi vurmuyorsak bizde adam değiliz demektir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pastadan neden size pay vereyim ki? |
para verme fikir ver < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
senaryo üretecez konsept bulacaz komikli videolar dublaj her şey olur. yapay zeka seslendirmeli hindistan sokak yemekleri fena yürüdü gitti mesela < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 4 Eylül 2024; 17:54:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam istediğin videoyu sana hazırlayıp veririrm ancak beni bu telif işleri sıkıntı çıkarır gibi, kullandığın video vs < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
telifsiz videolarda var internette bilemedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mantıklı aslında |
youtube tyler'ın tüketim toplumuna bakışı.mutsuz toplum,mutsuz erkekler... https://m.youtube.com/watch?v=awoLHEVVDdc&pp=ygUkZmlnaHQgY2x1YiB0eWxlciBhZGFtbGFyIGfDtnLDvHlvcnVt< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |