Şimdi Ara

acele yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    huawei ascend p1 almayı düşünüyordum fiyatı 599 a kadar düştü ve benim ihtiyacım ortalama üstü kamera güzel canlı ekran, internette hızlı olması ve whatsapp face açık halde gece eve geldiğimde şarzının bitmemesi.. eve geldiğimde bitiyorsa bitsin
    şimdi ben huaweinin sonuçlarına baktım mesela nenmarkta 38 alıyor. vellamoda 1377 alıyor ki bunlar netle alakalı benchmark testleri ve size bir örnek vereyim sony experia m de nenamark sonucu 64.5 vellamodada 1831. ama tipi ve kamerası berbat bence ve ekranıda daha küçük.. sanırım experianın sonuçlarının daha yüksek gelmesinin sebebide 28 nanametre ile üretilmiş çift çekirdek s4 pro ve adreno 305 in 480 e 800 de süper gitmesi...

benim çok beğendiğim huawei ascend p1 de ise 1.5 ghz çift çekirdek var ama 45 nanometreyle üretildiği için daha kötü performans veriyor eski kalıyor ikisinde fiyatı aynı ne dersiniz????? uzun ama çok iyi anlattım inş cevaplar gelir.

• ben olsam huwai p1 tercih ederdim. Super amoled 4.3 inch ve 1.5 ghz dual core . sony tft lcd ve 1 ghz dual core. ayrıca p1 de ki ekran kartı ipad 2 de kullanılan kart diye biliyorum.

p1 i incelemiş biri olarak ta söyleyebilirim şık cihaz. Diğerini incelemedim. Xperia z1 i inceledim , o bile bana ekran olarak itici geldi. Sonradan satacaksan huwai pazarı sony e göre biraz kötüdür. onu da belirteyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Torku

ben olsam huwai p1 tercih ederdim. Super amoled 4.3 inch ve 1.5 ghz dual core . sony tft lcd ve 1 ghz dual core. ayrıca p1 de ki ekran kartı ipad 2 de kullanılan kart diye biliyorum.

p1 i incelemiş biri olarak ta söyleyebilirim şık cihaz. Diğerini incelemedim. Xperia z1 i inceledim , o bile bana ekran olarak itici geldi. Sonradan satacaksan huwai pazarı sony e göre biraz kötüdür. onu da belirteyim...

Yok satmayı düşünmüyorum çünkü benim için önemli olan pil ekran net hızı iyi olsun gerisi yalan bana
  • Xperia m Sony marka olarak huaweinin cok cok ustunde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mevzu marka değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukuksever -- 25 Aralık 2013; 0:28:50 >
  • Güncel
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım
    3 yıl önce açıldı
    yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 600 TL'ye git GMD al. Şikayetlerede hiç kulak asma. Telefona iyi baktıkdan sonra hiçbir sıkıntısı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.