Şimdi Ara

Acele Yardım 82cm LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir iki gün içersinde LCD tv ve ses sistemi alacağım hemen yardım ederseniz sevinirim kendim 30 seçenek arasından 3 e düşürdüm

SONY BRAVIA KDL - 32U3000 1690 YTL KDV DAHİL

SONY BRAVIA KDL - 32P3000 1700 YTL KDV DAHİL

PHILIPS 32PFL5322 1670 YTL KDV DAHİL

SES SİSTEMİ

SONY HT-DDW790 BUNU DA 430 YTL KDV DAHİL

hemen yardım arkadaşlar..şimdiden teşekkürler..

• bu arada sony marka tvlerin ve ses sisteminin Avrasya garantisi de mevcuttur... 5 yıl
  • nasıl 5 yıl garanti?nerden alacaksın tv yi?
  • bazı modeller sonu eurasia pazarlama aş tarafından dağıtılıyor ve onlar normal garanti üzerine ekstra garanti veriyorlar.. bunun yanında herhangi bir sony bayisine giderseniz onlar sizi bilgilendirirler..

2+3 yıl şeklinde bazı modellerde bu garanti var...
  • haydi arkadaşlar...birkaç gün içersinde alacağım...kafam sonyden yana ama philips de çok iyi görünüyor.... help me
  • Az daha bütçemi arttırabilirim dersen sony s3000 veya samsung 32r81 al bence. Yok illaki bu üçünden birisi olacaksa philips hakkında bilgim yok o yüzden direk 32p3000 al derim.

Bende de sony'ye karşı bi zaafiyet olmasına rağmen şunuda söylemeden geçemeyeceğim. geçen gün yanyana samsungun o yukarda bahsettiğim modelinin yanında s3000 vardı ve pek çok tv de yanlarında üstlerinde dizilmişti. Uzaktan yakından nereden bakarsan bak samsungtaki renkler kontrast, parlaklık hiçbirinde yoktu. Tabi bir tv sadece verdigi görüntü ile degerlendirmekte olmaz. Girişi, çıkışı garanti durumu, arıza çıkarma ihtimali,extra özelikleri vs. de düşünülmelidir. belki bu konuda sony daha iyidir bilmeiyorum. Ama Sony eğilimli biri olmama ragmen samsungun o modelindeki görüntü baya farklıydı.

Halbuki geçenlerde s3000 serisini diger bazı v2000,u2000,w2000 gibi modellerle karşılaştırmıştım görüntüsünü s3000 bariz farklıydı.

Neyse fazla uzatmıyım. Sanırım s3000 2300 ytl,32r81 1999 ytl idi darty'de.(Küzuratları yanlış hatırlıyor labilirim.)

• highwaymouse bilgilendirmen için teşekkür ederim..

bende de sony e karşı yatkınlık var .... ancak fiyat olarak tam da bu fiyat aralığında alabilirim.. çünkü ses sistemi ile beraber zaten 2100 ytl civarına çıkıyorum...

haydi arkadaşlar tavsiyeleriniz benim için değerli
  • arkadaşım tekonosada lcd tv alana samsung ses siteminde 400 ytl indirim var

Şöyle ki PHILIPS 32PFL5322 LCD TV +SAMSUNG THX35 EV SİNEMA SİSTEMİ(800W ve yassı kolon ) 2.300 ytl gibi bir fiyat.Normalde yanlızca bu ses sisteminin fiyat 999 ytl

bende ciddi ciddi almayı düşünüyorum.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: marvin

arkadaşım tekonosada lcd tv alana samsung ses siteminde 400 ytl indirim var

Şöyle ki PHILIPS 32PFL5322 LCD TV +SAMSUNG THX35 EV SİNEMA SİSTEMİ(800W ve yassı kolon ) 2.300 ytl gibi bir fiyat.Normalde yanlızca bu ses sisteminin fiyat 999 ytl

bende ciddi ciddi almayı düşünüyorum.......

bence de güzel ancak birincisi ben, teknosa ölümü satsa almam...

ikincisi garanti olayı 5 yıl almayı düşündüğüm ürünlerde..

ayrıca benden tavsiye teknosadan kesinlikle birşey alma... teknosa diye arat bulacağın 3. site teknosa mağdurları... buna inan...
  • Merhabalar ben yeni aldım SONY BRAVIA KDL - 32P3000 , Arena bayisi oldugum için bayi 1615 YTL bayi fiyatı ile aldım. Kendi ceyizime.

Ben toshiba ile arasında gidip gelmiştim. Sony fena degil. Bir kaç film izledim parlaklık fln super. görüş açısı iyi.

Sen fena degil (Basslar hiç yok).

Benim hoşuma gitti, HDMI destegi var o yuzden mutlaka HDMI destegi olan bir ses sistemi al.
    neden dersen 2 şekilde ben dvd playere bagladım

1. Svideo ile
    2. standart SARI-KIRMIZI-BEYAZ ile composit mi ney ise

ikisinin arasında bile eger bu kadar fark yaratıosa goruntu kalitesi HDMI de gor neler olur.

HDMI analog olmayan sinyal yani parazit katiyen olmuyo.
    ama ben deneyemedim.

Bende ses sitemine bakıom. ne alsam diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: celiker

Merhabalar ben yeni aldım SONY BRAVIA KDL - 32P3000 , Arena bayisi oldugum için bayi 1615 YTL bayi fiyatı ile aldım. Kendi ceyizime.

Ben toshiba ile arasında gidip gelmiştim. Sony fena degil. Bir kaç film izledim parlaklık fln super. görüş açısı iyi.

Benim hoşuma gitti, HDMI destegi var o yuzden mutlaka HDMI destegi olan bir ses sistemi al.

1. Svideo ile

ikisinin arasında bile eger bu kadar fark yaratıosa goruntu kalitesi HDMI de gor neler olur.

ama ben deneyemedim.

ben siparişlerimi verdim... ses sitemi yazmıştım onu ve bir de sony 32p3000 alıyorum..

alacağım ses sisteminin incelemesi burada var.. ve bence fp olarak mükemmel.. aslında avrupa elektronikte 390 ytl kdv dahil ancak şu sıralar istanbula gidemeyeceğimden dolayı memleketimden alıyorum 430 ytl ye... normalde 375 ytl ama kargo felan derken bu paraya çıktı.... (aslında satışları 600 ün üzerinde sadece beni müşteri olarak kaçırmamak için ve tanıdık olduğum için bu kadar indiler)...

ses sistemini tavsiye ederim en güzel özelliği hdmi dışında yeni kolonlar ile upgrade olanağı...

• quote:

Orjinalden alıntı: celiker

Merhabalar ben yeni aldım SONY BRAVIA KDL - 32P3000 , Arena bayisi oldugum için bayi 1615 YTL bayi fiyatı ile aldım. Kendi ceyizime.

1. Svideo ile

ama ben deneyemedim.

S video bağlantısı 4 pinli konektörle yapılan, renk ve parlaklığın ayrı kanallardan gittiği bir bağlantı şeklidir.
    2.sırada belirttiğiniz kompozit bağlantıda ise renk ve parlaklık tek hattan iletilir. Bu nedenle görüntü kalitesi S videoya göre düşüktür.
    S video bağlantısı, RGB, YUV ve HDMI bağlantıdan önce yapılacak en iyi bağlantı şeklidir. RGB ile arasında, bazı gözlerin algılayamayacağı küçük farklar vardır. RGB'de(RedGreenBlue) ise parlaklık bir hattan, renkler diğer 2 hattan gider.

• peki bu iki tv arasında (sony-philips) ps3 için hangisini almalı? kullanan var mı?
  • arkadaşlar sony 32p3000

ve sony ht-ddw790 aldım

toplam 2180 ytl kdv dahil

en yakında incelemesini yaparak yayınlayacağım... yardımlarınız için teşekkürler
  • hayırlı olsun.
    bende yaklaşık 2 haftadır 32p 3000 kullanıyorum .
    1650 ytl / 9 taksit olarak aldım , sony garantili , ben aldığımda garanti 2+ 1 idi şimdi ise 2+ 3 olmuş.
    ayrıca hdmi çıkışı olan philips dvd player 5980 aldım. dvd'leri 1080i'ye upscale ediyor gayetde güzel görüntü aldım.
    tv'yi digiturk ile kullanıyorum , profigold altınuçlu scart aldım ( üstad sadays'ın tavsiyesi doğrultusunda )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.