TOPLAM 1.471,09 YTL fiyatlar gigatek'ten alınmıştır
1.650YTL'YE KADAR BÜTÇEM VAR BİRAZ DAHA GEÇEBİLİR HALA BÜTÇEME UYGUN KASA BULAMADIM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
Enermax Chakra Nuova'yı inceledinmi?
quote:
Orjinalden alıntı: fatiharikan
Enermax Chakra Nuova'yı inceledinmi?
peki bu kasaya fazla pahalı olmayan psu da önerebilir misin?
80 YTL'ye FSP yada SilverPower 400W güç kaynağı alabilirsin.
130 YTL'ye FSP BlueStorm 2 500W güç kaynağı alabilirsin.
80 ytl olan pasif pfc mi aktif mi?yanlis hatirlamiyorsam novada aktif yazmislar ama gene de arastirmak lazim.chakra da 25 cm yan fan ve 12 cm on fan var psusu olmayan kasalar icerisinde cok iyi bir secim olur.
Silverpower pasif, Fsp'ye bakmak lazım
ARkADASim boSuna beKLE kimse kasa tavsi yesinde buLUnmuyıı yha bende actim yeni bir başlik ama cevap atan yhok yhaa ama sölim asus kasalar en iyisi bence hepsiburada.com a gir orda var asus un serileri yada evrest
Cooler Master CENTURION 534+ al psu içinde gerçek 430 watt.Soğutması filanda çok iyi.Forumda kullan arkadaşlar istersen bilgi alabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: KaraDavut1989
Cooler Master CENTURION 534+ al psu içinde gerçek 430 watt.Soğutması filanda çok iyi.Forumda kullan arkadaşlar istersen bilgi alabilirsin.
ben de onu düşünüyodum da eskişehirde hiç bir yerde satmıyolar kasayı gerçi esk'te parça bulmak bile çok zor
quote:
Orjinalden alıntı: ronaldo
ARkADASim boSuna beKLE kimse kasa tavsi yesinde buLUnmuyıı yha bende actim yeni bir başlik ama cevap atan yhok yhaa ama sölim asus kasalar en iyisi bence hepsiburada.com a gir orda var asus un serileri yada evrest
everesti düşünmüyorum kalitesi ortada asusta overclock yapacaklar için pek önermiyolar keseye göre kasa bulmak o kadar zor ki anlatamam her parça tamam kasa yok gene de tavsiyen için sağol dostum
quote:
Orjinalden alıntı: KaraDavut1989
+1
kardes uygun fiyatlı olarak centurion 534+ iyi secim olur. eger kasa ve psu ayrı takılacaksan enermax chakra iyi olabilir.25lik fan la geliyor benim aldıgım model. 2 tane de 12 lik fan alıp taktım.sogutma gayet iyi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme