Şimdi Ara

ACELE YARDIM EDİN LÜTFEN(PC ÖLÜYOO)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar pc açılırken siyah ekranda kitleniyor,açılmıyor.Güvenlik Kip tede açılmıyo.Neler oluyor bu bilgisayara.Daha yeni format atmıştım.Lütfen yardımcı olun.
    Şİmdiden herkese tşk ederim

• donanımsal bi arıza olması muhtemel.. harddisk ilk ihtimal siyah ekranda kilitlendiğinde alt kısımda bişeyler demiyomu herhangi bi hata mesajı falan..
  • HAYIR SADEWCE SİYAH EKRANDA KALIYOR.HİÇBİR HATA MESAJI YOK
  • setup menüsüne giremio mu??
  • hiçbir hata mesajı olmadan kalması donanımsal bi durum olma olasılığını artırıyor burdan çok fazla yorum yapabilmek zor.. makinede sadece işlemci ram ekran kartı dışındakileri çıkartıp dene kabloları kontrol et donma olayı ramlerden de kaynaklanabilir... daha fazla yardımcı olmak isterdim ama görmeden çok fazla bişey söyleyemem
  • evet setup menüsüne giriyor
  • aynısı bendede oldu harddisk in kablosu çıkmış.....benim harddisk bi acaip 2 tane ince kabloyla anakarta bağlanıo.............sen bi kontrol etttt......ama açılışta harddisk ini görüğp görmediğini yazar siyah ekranda görüyosa acil durum
  • yaa format atarken onar dedim.ses kartını yüklerseniz sistem doğru çalışmaya bilir dedi.bende yeni bir ses kartı taktım.
    oldu ama daha sonra windows penceresinden sonra yine kitleniyor.Hiç açılmıyor ama güvenlik kipte açılıyor.
    Başka ne gibi bi sorun olabilir.
  • abi direkt düzün bir format çeksene makinaya sen
  • yegenımın pc dede oldu. sebep hard disk çökmüştü...
  • bütün kabloları sök yeniden sağlamca tak sonra bi format at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.