Merhaba arkadaşlar bir saat arıyorum, bu saati veya buna benzer bi saati nereden bulabileceğimi bilen var mıdır. Aradığım saat aslında joe's smile swatch. Bu saati askerde arkadaşımda görmüştüm, ne yaptıysam vermedi satın almak bile istedim. Resimde gördüğünüz gibi Kronograf (Chronograph) var saate (üç tane yuvarlak kısım). aradığım saatte de bu olsun istiyorum. Fakat en büyük özelliği bezeli oldu. Saatin çevresindeki tırtıklı kısım tam hatırlamıyorum fakat ya iki yöne ya da tek yöne dönüyordu. Çok hoşuma gitmişti çıkarttığı sesi ve görüntüsü. Araştırdığımda çoğu dönen bezelli saatler diver (dalgıç saati) olarak geçiyor. ve bunların bezelleri çok kalın ve sayılı. kronograflı ise çok az. Size istediğim saatin özelliklerini yazıyorum. Bu özelliklede bir saat biliyorsanız paylaşabilir misiniz. ya da joe's smile swatch modelini nereden alabileceğimi bilen varsa o da olabilir. -sayılar yerine sadece çizgiler olacak -kronograf olacak -quartz olsa da olmasa da olur -en ama en önemlisi dönen hareketli bezzeli olacak (sayısız) |
Bildirim