< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
!Dikkat - Universe Constant-Swiss Made
-
-
Merhabalar.
Bu marka saatler yapılan reklamlar ve ilgi çekici tasarımlarıyla dikkatimi çekmişti. Benzer şekilde bu saat markası ile bilgi aradığımda satış yapan sayfalar dışında herhangi bir sayfaya ulaşamadım.
Bunun dışında bu marka ile ilgili uluslararası patent başvuruları bulunmakta ve patent sahibi "SAAT VE SAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ" olarak görünmektedir. Marka sahibi kendileri olabilir mi? Kendi sitelerinde de bu marka ürünlerin sayfalarında "Sitemizde bulunan tüm Universe Constant Ürün Modelleri SAAT VE SAAT SANAYİ TİCARET A.Ş güvencesi altındadır." açıklaması görülmekte.
Saatlerde hangi mekanizmaların bulunduğu ile ilgili detay bilgi bulunmamaktadır. Kaliteli bir İsviçre üretimi mekanizma ve tasarımları ile söylendiği gibi "Maurice Lacroix, Rado'nun alt klasmanlarındaki modellerle karşılaştırıldığında çok daha üstün olduğu" düşünülebilir ama yeterli bilgi olmaması nedeniyle yorum yapmak zor. Saatlerin fiyatları da göz önünde bulundurulduğunda bu saatleri düşünenlerin araştırarak ilerlemesi yerinde olacaktır.
-
Saat & Saat düzenli olarak 2-3 yılda bir bir swiss made saat markası yaratıyor. İlki tutmayınca ikincisi, ikincisi tutmayınca üçüncüsü...
Universe Constant da Saat & Saat'ın kendi yarattığı bir marka. Kalitesini bilemem, görmedim, incelemedim ama özgün bir saat markası olmadığını bilmenizde fayda var.
Saat & Saat pazarlama danışmanlarına, yoksa pazarlama departmanına daha yaratıcı marka isimleri yaratmalarını öneririm. Universe Constant çok uyduruk duruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X