Şimdi Ara

ACEMİ BİRLİĞİ AMASYA 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. ÇIKANLAR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
5
Favori
93.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Esas Birliği : K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 4 ÜNCÜ MÜHT.BLG.K.LIĞI 43 ÜNCÜ MÜHT.BL. / BALIKESİR MERKEZ / BALIKESİR

Kader ortağım var mı ? :D
  • Amasya'dan da herkes Edirne ve Kıbrısa yollamışlar.

• Eğitim Birliği : 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ

Esas Birliği: 3 ÜNCÜ OR.KH.DES.GR. EMN. VE MHF.BL. / ERZİNCAN
  • Acemilik: 15. Piyade Eğitim Tugayı, 12. Piyade Eğitim Alayı, Amasya Merkez, Amasya
    Ustalık: 3. Ordu Karargah ve Destek Grup Lojistik Destek Komutanlığı, Bakım Birliği, Erzincan Merkez, Erzincan
  • Eğitim Birliği15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 3 ÜNCÜ MÜHT.BLG.K.LIĞI 31 İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI / SİVAS MERKEZ / SİVAS

bakım çıkmış bakım ne yapar ki :)
  • Ağrı benmiyim tek acaba :)

Eğitim Birliği
    15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
    Esas Birliği
    1 İNCİ MKNZ.P.TUG. K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MKNZ.P.TB.KH. VE KH.BL. / AĞRI DOĞUBAYAZIT / AĞRI
    Statü
    KISA_DÖNEM ER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler parti var dediler geldik
    Amasya merkez, ağrı merkez
  • EĞT. MERKEZİ : 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A./AMASYA MERKEZ
    KUVVETİ : K.K.K.LIGI MUV. ÖZELLİĞİ : -
    SINIFI : ULAŞTIRMA
    HİZMET ŞEKLİ : 6/8 AYLIK ER
    SEVK TARİHİ : 02/02/2015
    YOL SÜRESİ : 1
    KATILACAĞI TARİH : 04/02/2015

esas birlik yazmıyor benim e-devlette :/ nereden görebilirim acaba ?
    bir de 4 şubatta teslim olursak sıkıntı olur mu arkadaşlar ?
  • onlyone O kullanıcısına yanıt
    BENİMDE AMASYA MERKEZ/AĞRI MERKEZ
  • Marmaris26 M kullanıcısına yanıt
    usta birligi ayni kardes muhafiz bolugu whatsapp grubumuz var sende katil istersen 05394591556 bu numara benim
  • Gençler ve benim gibi moruklar selam herkese. Konuyu yeni gördüm.

15 INCI P.EGT.TUG. 12 NCI P.EGT.A./AMASYA MERKEZ

Usta birliğinde de Amasya'da kalıyorum. Whatsapp grubu kurduysanız 05350169194 numaralı hattı da ekleyiverin size zahmet.

Facebook grubuna da kayıt oldum, beklemede. İlgili arkadaşın bilgisine.

3 Şubat'ta Amasya'da olacağım, gece kalıp sabah birliğe katılmayı(!) düşünüyorum. 3 Şubat'ta Amasya'da takılalım diyen var mı? (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0LDB0Y

Sevk Bitiş 07/11/2014
    Celp Dönemi KASIM 2014
    Eğitim Birliği 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
    Celp Grubu 1
    Esas Birliği K.T.K.A.K.LIĞI 1 İNCİ MKNZ.P.TB. MUH.DES.BL. / LEFKOŞA / LEFKOŞA
    Kuvvet KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü KISA_DÖNEM ER
    Sınıf PIYADE
    Sevk Başlangıç 03/11/2014

Beyler kasım 6 sına uçak bileti aldım amasya merzifon havalimanına
    doğrumu yapmışım
    Birde bundan sonra ne yapacam tekrar askerlik şubesinemi gidicem?
    Merhaba iyi geceler askerlik yeri ile ilgili bir soru soracaktım. Benim askerlik usta birliği olarak
    K.T.K.A.K.LIĞI 2 NCİ MKNZ.P.TB. 2 NCİ MKNZ.P.BL. / LEFKOŞA / LEFKOŞA çıktı. Askerlik burada nasıl geçti biraz bilgi verir misiniz?
  • Benimki rahat gecti rapor aldim silah deposundaydim isitici radyo cay kahve kitap internetim telefonum vardi silahlari temizler tamir ederdim sayardim vs birligin kalani ozelliklede gorevi olmayanlar yani ben ve birkaçi haric. uzun ve kisa donem digerleri varya onlarin analarini bellediler her allan gunu egitim yok tatbikat yok teftiş gece vakti tam teşizat birliğe geliyorlardi bazen gelmiyor arazide cadirda kaliyorlardi ve başlarinda hep o sabikali kibrisa sürülmüş psikopat rütbeliler ve çomar çavuşlarla. Gece donduklerinde suratlarindaki o tükenmiş ifade gozumun onunden hiç gitmez.yemek yemezdim tonbaligi ekmek hazir corba fln ve kantinden aburcuburla idare ettim cunkue zehirlenenler oldu pislik icindeydi mutfak. Carsi izinlerini devamli bi bahanyle iptal ederlerdi kibris ada oldugu halde gidip aylar sonra denizi gorduk. Hayatinin en boktan zamanlarinda iyi şanslar kardeş

• Quaresma_o3 kullanıcısına yanıt
    Benimki rahat gecti rapor aldim silah deposundaydim isitici radyo cay kahve kitap internetim telefonum vardi silahlari temizler tamir ederdim sayardim vs birligin kalani ozelliklede gorevi olmayanlar yani ben ve birkaçi haric. uzun ve kisa donem digerleri varya onlarin analarini bellediler her allan gunu egitim yok tatbikat yok teftiş gece vakti tam teşizat birliğe geliyorlardi bazen gelmiyor arazide cadirda kaliyorlardi ve başlarinda hep o sabikali kibrisa sürülmüş psikopat rütbeliler ve çomar çavuşlarla. Gece donduklerinde suratlarindaki o tükenmiş ifade gozumun onunden hiç gitmez.yemek yemezdim tonbaligi ekmek hazir corba fln ve kantinden aburcuburla idare ettim cunkue zehirlenenler oldu pislik icindeydi mutfak. Carsi izinlerini devamli bi bahanyle iptal ederlerdi kibris ada oldugu halde gidip aylar sonra denizi gorduk. Hayatinin en boktan zamanlarinda iyi şanslar kardeş 

• Hadi ya başa gelen çekilir. Telefon taşıma olarak diğer askerler akıllı telefonu rahat kullanabildi mi peki ?

• Quaresma_o3 kullanıcısına yanıt
    "başlarinda hep o sabikali kibrisa sürülmüş psikopat rütbeliler ve çomar çavuşlar vardı" telefonu sadece geceleri kullanıyorlardı, askerlikte birsürü değişken ve belirsizlik var askerliğinin nasıl geçeceği tamamen allaha kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0LDB0Y -- 20 Ekim 2018; 11:57:2 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.