Şimdi Ara

ACEMİ BİRLİĞİ AMASYA 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. ÇIKANLAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
5
Favori
93.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim sorum; acemiliğe giderken verdikleri yol ücreti gibi bir ücreti senin verdiğin seçeneklerden 2. seçeneği kullanırken de veriyorlar mı? ve ''bir yerde 24lü suyu bulduğunuz gibi kapıp stok yapın.'' nasıl yani bunu tam anlamadım
    @purepain
  • Dağıtım izni 7 gündür onu duzeltelim arkadaşlarin planlari bozulmasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryildirim -- 28 Ekim 2014; 15:28:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • purepain kullanıcısına yanıt
    Dostum verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim, inanılmaz moral verdin şu anda :)
  • maradaykarali M kullanıcısına yanıt
    24'lü su hadisesi şu; kantinleri açık bulmak çok zor. Açık olduğunda ya eğitim alanında olursun ya da kuyruktan sana sıra gelmez (Hatta çoğunlukla sıra sana geldiğinde içtimaya çağırırlar ). O yüzden eğer olur da denk gelirsen kantin vs. bir yerde, suyu alıp stok yap. Aksi halde sadece yemekhaneden içersin . Akşamları yemekhanenin kapandığını kapanmasa da bardak bulmanın sıkıntı olduğunu hatırlatayım.

Yol ücreti konusunu tam hatırlamıyorum çünkü ben askeriyenin ayarladığı otobüsle gitmiştim. Ancak şunu söyleyebilirm; Sarıkamış'a uçakla gönderiliyordu misal bizim zamanımızda. 2. yöntemi seçenlerin uçak biletlerini memleketlerinden usta birliğine olacak şekilde planlamışlardı ve askeriye ödemişti. Eğer uçağa özgü değilse otobüs olayını da karşılarlar diye düşünüyorum ancak yanıltmak istemem.
  • The Aviator kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
  • Orhun kullanıcısına yanıt
    Var dostum ben aldım e devlet üzerinden 06.11.2014 saat 1 e kadar süre verdiler Acemilik Amasya 15. P.Eğt. Tug. 12. Piyade Eğt. Alayı Usta Birliğim Lefkoşa Merk. Komutanlığı / Lefkoşa
  • Kardeşim gidiyor bu dönem , forum uyeligim üzerindne iletişime geçebilirsiniz arkadaşlar , hepinize hayırlı tezkereler.

ACEMİ BİRLİĞİ AMASYA 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. ÇIKANLAR
  • Eğitim Birliği: 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

Esas Birlik: 5 İNCİ KOR. MUHSİMDER VE TATB.MRK.K.LIĞI VİZE TATB.DES.BRL.K.LIĞI KH. / KIRKLARELİ VİZE / KIRKLARELİ

2. Celp Dönemi
  • Eğitim birliği ; 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

Esas birlik ; 1 İNCİ ZH.TUG.TOP.TB.KH.VE.KH.HİZ.BL Babaeski /KIRKLARELİ

KISA_DÖNEM ER

2.CELP DÖNEMİ
  • ACEMi BİRLİОİM=15 İNCİ P.EОT.TUG. 12 NCİ P.EОT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
    USTA BİRLİОİM=39 UNCU MKNZ.P.TÜM. 49 UNCU P.A. 2 NCİ P.TB. 3 ÜNCÜ P.BL. / GÜZELYURT / GÜZELYURT

Aynı yer olan arkadaşlar.haberleşelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plasticsurgeon1989 -- 3 Kasım 2014; 18:33:11 >
  • revo09 R kullanıcısına yanıt
    beyler bende acemi amasya merkez usta birliği lefkoşa
  • ADI SOYADI: MEHMET KARTAL

SEVK BAŞLANGIÇ / BİTİŞ: 17 - 19 ARALIK

EĞİTİM BİRLİĞİ: 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

ESAS BİRLİĞİ: 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI KIŞLA HİZ.TK. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE

Hadi acemi birliği neyse de usta birliği aynı olan var mı.
  • Amasya yolcuları hazır mısınız?

• Arkadaşlar Merhaba,

Az önce Kartal Askerlik Şubesi'ni aradım. 2. grup celp dönemine tabii olanlar için sülüs verme işlemi e-devlet üzerinden 8 Aralık'ta başlayacakmış.

Bilginize..
    Bu asal sitesinde er duyurularında 3-15 Aralık e-devletten alınabilir yazıyodu belki bizimde o gün açılır. Yoksa atar 5 gün daha. Açıklanınca bileti ayarlamak gerek hemen
  • Eğitim Birliği : 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

Esas Birliği : 5 İNCİ KOR.KH.DES.GR.KH. VE KH.BL. / TEKİRDAĞ ÇORLU / TEKİRDAĞ

Statü : KISA_DÖNEM ER Sınıf : PIYADE Celp Grubu : 2
  • Amasya'ya düşenler Türkiye'nin en iyi ortamına gidiyorsunuz içiniz rahat olsun

merhaba devrelerim gitmeden bizim burada toplanıp birlik olmamız lazım :D
     ACEMİ BİRLİĞİ AMASYA 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. ÇIKANLAR
  • 1. Grup gidenlerden hiç haber alınamıyor.

Telefon filan sokabilen olmuşmu acaba ? Bilgileri olan yazarsa buraya çok iyi olur.
  • Amasyada sorun yok rahat olalim arkadaslar. Universiteden ev arkadasim su an askerde. Tek sorun kantin sirasi ve sigara dedi ilk hafta zor gordum kantini 7000 kisiler dile kolay. Yatakhaneler banyolar her sey standart sartlarda, komutanlar anlayisli durust insanlar diye bahsetti. Suyu 24lu almis, abur cubur doldurmus vs. isler yavas isliyormus sesi de iyi geliyor ama o da usta birliginde gercek askerlige baslayacaginin farkinda.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.