Şimdi Ara

>>>Acemi Birlik: (Manisa) - Usta Birlik: (Kıbrıs) Olanlar İçeri!<<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
5
Favori
19.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iştimaya gidoyorum musait bi vakitte cvp atarim ama sadece 14 alay yaziyosa bizim burasidir bicok yerdende iidir sikinti yapma alt devre : ))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğeitim: 1 İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / MANİSA MERKEZ / MANİSA
    eses birlik: 28 İNCİ MKNZ.P.TÜM. 61 İNCİ P.A. 3 ÜNCÜ P.TB. 3 ÜNCÜ P.BL. / MAGOSA / MAGOSA
  • quote:

Orijinalden alıntı: crash666

Esas Birliği 28 İNCİ MKNZ.P.TÜM. 61 İNCİ P.A. 2 NCİ P.TB. 2 NCİ P.BL. / MAGOSA / MAGOSA

Baska yok mu 61. Alay?

s.a tertip
  • quote:

Orijinalden alıntı: barrosso34

iştimaya gidoyorum musait bi vakitte cvp atarim ama sadece 14 alay yaziyosa bizim burasidir bicok yerdende iidir sikinti yapma alt devre : ))

39 UNCU MKNZ.P.TÜM. 14 ÜNCÜ MKNZ.P. A. 1 İNCİ MKNZ.P.TB. 2 NCİ MKNZ.P.BL. / LEFKOŞA / LEFKOŞA yazan yer tam olarak bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

hocam yanlış gelmişssiniz

BAŞLIĞI YARIM OKUMUŞUZ..:d

• PUG508 P kullanıcısına yanıt
    kardesim seninki tabursa alaya baglisin ama alayda deilsin sizinki ayri biyerde yesilyurttayiz ama konumlari farkli lefkosaya 1 saat mesefade alay ii ama tabur hakkinda cok bilgim yok biraz egitim ve spor var die duydum

• Eğitim Birliği1 İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / MANİSA MERKEZ / MANİSA

Esas Birliği39 UNCU MKNZ.P.TÜM. 49 UNCU P.A. 1 İNCİ P.TB. 2 NCİ P.BL. / LEFKOŞA / LEFKOŞA

merhaba beylerrrrr :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barrosso34

kardesim seninki tabursa alaya baglisin ama alayda deilsin sizinki ayri biyerde yesilyurttayiz ama konumlari farkli lefkosaya 1 saat mesefade alay ii ama tabur hakkinda cok bilgim yok biraz egitim ve spor var die duydum

Teşekkür ediyorum .
  • 1 İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / MANİSA MERKEZ / MANİSA

Esas Birliği28 İNCİ MKNZ.P.TÜM. 230 UNCU MKNZ.P.A. 2 NCİ MKNZ.P.TB. 1 İNCİ MKNZ.P.BL. / LEFKOŞA / LEFKOŞA
  • arkadaslar kıbrıs hakkında özellikle lefkosa için güvenilir ağızdan bilgi edinen varsa nasıl bir yer diye burada bizi aydınlatırsa sevinirim , kanımca güzel bir yere düstük tek derdimiz sıcak olacak ve birazcıkta fazla spor olabilir onun haricinde iyi diyebiliriz galiba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli_053

arkadaslar kıbrıs hakkında özellikle lefkosa için güvenilir ağızdan bilgi edinen varsa nasıl bir yer diye burada bizi aydınlatırsa sevinirim , kanımca güzel bir yere düstük tek derdimiz sıcak olacak ve birazcıkta fazla spor olabilir onun haricinde iyi diyebiliriz galiba ?

Hadi bakalım tertip inşallah dediğin gibi olur bilgisi olan birini bizim başlığa çeksekte yazsa nasıl bir yer
  • Rizeli_053 R kullanıcısına yanıt
    +1
  • acemi: 1 İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / MANİSA MERKEZ / MANİSA
    usta: 39 UNCU MKNZ.P.TÜM. 39 UNCU TOP.A. 2 NCİ TOP.TB. 2 NCİ 155/39 MM.LİK K/M OB.BT. / LEFKOŞA / LEFKOŞA

kısaltmaları çok net anlamasam da aynı yere düşen birkaç kişiyi gördüm sanki..
    Manisa'ya gittiğimiz zaman birbirimizi bulursak şu sitenin gerçekten anlamı olacak..

herkese şimdiden hayırlı tezkereler..
  • lazloo kullanıcısına yanıt
    şimdiden geçmiş olsun o zaman en son arkama bakmadan ucağa binmiştim bidahada gitmem oraya 14. zırhlı tugay değirmenlik eğer bide piyadeseniz allah yardımcınız olsun diyorum sporda canınıza okuyacaklar yeri gelecek carsı izniniz bile kesilecek kısa donem gitmeme ragmen 2 denetleme gordum zor gunler bekliyor.size tavsiyem sigara icmeseniz bile içiyorum deyin aylık askerlerede sigara kontenjanı verilir 20tl belki daha ucuza 2-3 kutu sigara veriliyor malborosundan tut her turlu marka var icmeyenler satarlar ama kesinlikle caktırmayın.lefkoşa yakınlarına duserseniz carşı izniniz 2 secenek olarak sunulur Girne(izmir karşıyaka gibi bir yer) yazın muthiş olur yada lefkoşa içi deniz yoktur ama çarşısı ve alışveriş olanagı daha yukektir ben denizi sevdiğim için hep girneye giderdim.askeriyenin anlaştıgı otobusler goturur cok ucuzdur bilet gidiş donus olarak kesilir yani kaybetmemeye bakın belirli saatleri vardır.cok sıcaktır içkileri cok ucuzdur ama size yasak kumarhaneler yine yasak denetimleri cok saglam inzibatlar dolaşıyor sakın kendinizi riske atmayın asker oldugunuz cok belli oluyor izin kullanmamaya calısın bir an once bitirin hala savas bolgesi olarak gectigi için spor ve denetlemeler cok olur(kısa donem olmanız size bu konuda hicbir artı getirmez raporunuz yoksa yapacaksınız) sehir içinde askerlik iç bolgedekilere nazaran daha iyidir.altyapı cok kotudur ben depoda yattıgım gunleri bilirim internet pahalı ve yavas onlar daha internet kafelerin bas tacı oldugu zamanları yasıyorlar. bu soylediklerim 2 yıl oncesinin kosullarıydı insallah bir gelişme gostermiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 25 Nisan 2014; 15:44:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zubeyirc

hayde bklm :)

kısa donem er-piyade

eğitim birliği 1 inci p.eğt.tug. kh. ve kh.bl. / manisa merkez / manisa
    esas birliği ktbk k.lığı kh.gr.kh. ve kh.bl. / girne / girne

kısaltmaların tam olarak ne oldugunu yazabilecek olan var mıdır :)

Esas Birlik : KTBK Kolordu Karargah Takımı ve Karargah Bölüğü Girne. Şanşlı Yerdesin . Girne Merkezdesin :)
  • yaz donemi geldi denetleme olmas belki intikal plur oda gitmenize yakin eylul ekim gibi olur 14alay karargahi you arkadaslar bak tedirgin olmaya basladim gelinde bizi salsinlar : )) size tek sunu soylim manisadaki gumlerinoz daha zor gecicek bnim ole oldu en azindan simdiden kolay gelsn

• ya tankçı yok mu . :)

14 ÜNCÜ ZH.TUG. K.YRD.LIĞI 1 İNCİ TNK.TB. KH. VE KH.BL. / LEFKOŞA / LEFKOŞA
  • Esas Birliği:KTBK K.LIĞI TOP.A.ÇNRA TB. 2 NCİ 122 MM.LİK ÇNRA BT. / GİRNE / GİRNEKuvvetKARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞIStatüKISA_DÖNEM ERSınıfTOPÇU

benim birlikten kimse yokmu koca forumu tek başımamı temsil edecem birlikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subground

Esas Birliği:KTBK K.LIĞI TOP.A.ÇNRA TB. 2 NCİ 122 MM.LİK ÇNRA BT. / GİRNE / GİRNEKuvvetKARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞIStatüKISA_DÖNEM ERSınıfTOPÇU

benim birlikten kimse yokmu koca forumu tek başımamı temsil edecem birlikte

Usta Birliğinde , Sabırlı olmanı dilerim :) KTBK ÇNRA ile ilgili hiç iyi şeyler duymadım :/
  • Eğitim Birliği: 1inci P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / MANİSA MERKEZ /MANİSA

Esas Birliği: 28inci MKNZ.P.TÜM. 28inci MKNZ.P.A. 2nci MKNZ.P.TB. 2nci MKNZ.P.BL. /MAGOSA /MAGOSA

KISA DÖNEM ER , PİYADE
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.