Şimdi Ara

Acemi Cadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • başroldeki kız için ara sıra bakıom çok dehset bi varlık kendisi
  • sabrina daha masum ve sihir ağırlıklıydı... sabrinanın yeni bölümleri olsa yine izlerim ama bu berbat,düzeysiz,aptal ortaokul ve lise kızları için.....bir de bunlara özenen varsa vay halimize
  • quote:

Orjinalden alıntı: nisako

Selena varken böyle diziler yer yok.

o daha felaket

• quote:

Orjinalden alıntı: Orkun_gs

gidin işinize sihir büyü günah

En güzel yorum arkadaştan gelmiş

• Kızların azması diyerek ne demek istedin anlamadım..
    Bence dizideki kızları gören erkekler azıyo..!!
    Örnek; Bakınız aradaki bazı mesajlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: osenc

quote:

Orjinalden alıntı: hayatboyurap

ben izliyom

ben de isleyom

banlandım bu arada
    ya söylemesi ayıp okulamı gidiyolar koca aramayamı belli değil ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4NO_oB -- 29 Ocak 2007; 22:34:34 >

• bende izliyorum ama izlememin nedeni sadece 1 oyuncu oda ordaki okul müdürü adam gerçekten çok güsel oynuyor tatlı hayatıda sırf onun için izliyordum
  • İRFAAAAAN !!!! süper lem o herif bende bazen onu görünce değiştirmiyom müthiş ses tonu war yaa
  • lafa bakar mısın "kızları azdırmak için yapılmış bi dizi" AKHDASIGHEAKSNASASESPEJSADAS ben koparrr
  • ya sormayın bizim okuldan bir kız var..o dizinin bir bölümnde mi ne oynamış..bir insan bölemi artist olur..

bizim sınıftan birine yıllık yazmış..aynen şöyle yazıo...

"ben okulun en popüler kızıyım sende duyduğuma göre bu okulda baya popülermişsin..zaten benim gibi sende KOÇ tan gelmişsin umarım seninle iyi anlaşıcaz...

bu nedir yaaa

şu okul açılsın gidicem elimde kağıtla dicem bi imza alabilirmiyim..kız tam kağıdı imzalarken alıcam elinden buruşturup fırlatcam suratına dicem lan a.... ağızlı sen kimsin bana imza veriyon

bu arada kız 90 lı 91 li ....
  • Hayatımda tek severek izlediğim uzun süreli dizi Tatlı Hayat'tı.Şimdi çıkan dizilerde ahlağın kalitenin mantığın zerresi yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.