Şimdi Ara

acemi iphone kullanıcı soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon daha dün elime geçti ve düne kadar telefon kilidi kırmak vs gibi konulardan bihaberdim.sitedeki anlatım sayesinde telefonu çok zorda olsa kırmayı başardım (ziphone vasıtasıyla yaptım belki çok kolaydır ama bilmeyince zor oluyor) buraya kadar herşey yolunda.öncelikle bendeki cihaz 1.1.3
    şimdi türkçeleştirmek istiyorum telefonu ama anlatımlardaki terimlere son derece yabancıyım.
    source i.unlock.no instal tab'inde Unlocking Tools iBricker Fix ne bunlar hiçbir fikrim yok.benim öğrenmek istediklerim şunlar.
    1-Bu alete mp3 nasıl yükleyeceğim.
    2-Dolaştığım topiclerden birinde galiba zphone ile kırılan telefonlarda iphone browser çalışmaz gibi birşey okudum.
    3-iphone browser çalışmıyorsa ben nasıl türkçeleştireceğim telefonu
    4-Wireless modemim var iphone wirelees modeme bağlanıyor ama nette gezinemiyorum bununda mı bir ayarı var ?
    5-Sürekli EDGE uyarısı çıkıyor GPRS yok mu internete nasıl gireceğim bu telefonla.
    6-Telefon bekleme durumundayken sürekli menüler görünüyor ben mümkünse wallpaper görünsün istiyorum:)

topici açma sebebim birazda benim gibi konu hakkında bilgisi sıfır olan kişilerin bu tarz sorular sorabileceğini düşünmemdi.umarım faydalı bir topic olur.yardım edecek arkadaşlar olursa şimdiden teşekkürler.(sorularım zamanla artabilir:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonzuxxi -- 3 Mart 2008; 20:19:16 >

• 1- itunes ile
    2- ziphone ile kırdım ama tamir yani fix programı ile iphone browser da çalıştı
    3- telefonu türkçeleştirmedim ben hala ingilizce kullanıyorum ingilizce gelişir babında
    4- ilk önce bi kır bakalım
  • ben zaten kırdım telefon şu an çalışıyor gerisini yapamadım.itunesle demişsin güzel ama nasıl itunesle nasıl yükleniyor mp3 biraz detaylandırabilir misin ?
  • Selam hayirli olsun.
    Itunes muzik kutuphanesine mp3 leri kopyaliyorsun sonra iphone mp3 kisminda sync tusuna basiyorsun. kopyalaniyor birazda kurcalarsan bulursun.
  • teşekkürler mp3 işini nihayet yaptım sıra diğerlerinde
  • Eğer iphone Wireless'a bağlanıyor görünüyor ve internete girdiğinde internet açılmıyorsa Wireless şifreni yanlış yazmışsın demek oluyor. En azından bende öyle oluyordu bağlandı görünüordu ve internete giremiyordum şifreyi düzgün girdim ve çalıştı.
  • Edge fiatı GPRS le aynı...Bu teknolojinin sunduğu en önemli hizmet, yüksek hızlı internet erişimi. Teknik olarak saniyede 384 kilobit veri transferine izin veren EDGE altyapısı dolayısıyla saniyede 48 KB hızında veri çekmeyi mümkün kılıyor. Bu hızı EDGE uyumlu cep telefonlarında olduğu kadar dizüstü ve el bilgisayarlarınıza takacağınız kartlarla kapsama alanında ve EDGE desteği sunulan her bölgede kullanmak mümkün. Kullanım Turkcell'in GPRS tarifesi üstünden ücretlendiriliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3-iphone browser çalışmıyorsa ben nasıl türkçeleştireceğim telefonu

installer vasıtasyıla niffob.com un source unu bulup eklersen sana zaten o seçeneği sunuyor
  • cevağlar için sağolun.

wireless şifresi kesinlikle doğru eminim ama halen bağlandığı halde borwserle nette dolaşamıyorum.dns falan gibi ayarlamalar mı gerekiyor acaba ?
  • hayır kardeş ayarlamalar yok

kardeşim aç itunes u RESTORE AND UPDATE yap 113 olacak sürümü

sana ben daha sonra bi link vercem ziphone 2.4 al neyse şimdi veriyorumhttp://www.downloadziphone.org/win

bunla da activate unlock ve jailbreak yap

derim sana
  • tekrar merhaba.yeni iki sorum var.
    1-iphone video bölümü hangi uzantılı videoları gösterebilir ? .mov dosyalarını itunese aldım iphone atmaya çalıştım ama olmuyor.
    2-bu tv çıkışı olayı nedir.nasıl kullanılır neye yarar ?
  • 5-Sürekli EDGE uyarısı çıkıyor GPRS yok mu internete nasıl gireceğim bu telefonla.
    6-Telefon bekleme durumundayken sürekli menüler görünüyor ben mümkünse wallpaper görünsün istiyorum:)

bende bunların cvp larını bekliyorum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: iphone-bursa

5-Sürekli EDGE uyarısı çıkıyor GPRS yok mu internete nasıl gireceğim bu telefonla.

bende bunların cvp larını bekliyorum:)

dostum 5 şöyle.(eğer turkcell kullanıyorsan)

APN: internet
    k.adı : gprs
    şifre : gprs

6nın cevabını halen öğrenemedim.
  • internet yinemi var? gecen çok fatura verdim be hoca...tırsıyom valla
  • quote:

internet yinemi var? gecen çok fatura verdim be hoca...tırsıyom valla

internete girmesin ben istenince bağlanayım diyorsan

ben APN seçeneğine "interne" yazıyorum girmek istediğim zaman sonuna "t" ekliyorum oluyor "internet" ve bağlanıyorum.bu sayede kendi kafasına göre bağlanamıyor :)
  • Turkcell kullanıyorsanız mutlaka internet paketlerinden satın alın. Ben bir ay önce 50 YTL internet için para ödedim faturamda. Sonra aynı miktar internet kullanımı için sadece 4 YTL ödedim paket sayesinde...
    quote:

internet yinemi var? gecen çok fatura verdim be hoca...tırsıyom valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.