Şimdi Ara

Acemi Priest Deck'im

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda yeniyim ve kendimce böyle bir priest deck'İ oluşturdum. Aslında normal game'de fena gitmiyorum bazen çok iyi combolar oluyor ama eğer istediğim dizilimler gelmezse resmen batıyor el. Yani biraz dengesiz oldu sanırım. Sizce nasıl?

Acemi Priest Deck'im

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi von Hohenheim -- 17 Nisan 2016; 0:51:27 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 dropun 1 tane var 2 tane shenjin+1 lightspawn daha koyabilirsin divini spirit 2 tane onları tauntlara ve lightspanwa kullanmanı öneririm.Mind blastlar gereksiz onlar yerine thougtsteal ve shadowword death koyabilirsin.Rare veya common ne kartların var bilmiyorum şimdilik bu kadar yardımcı olabildim
  • NaturaLweeD_ N kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler hocam. Bir de benim 700 gold birikti şimdi hangi adventure'ı açmalıyım sizce?

• Naxx aç hocam, 700 altın verip 1 legendary almış oluyorsun ve ek olarak naxx biteceği için ileride de alabilecek duruma gelmiş olacaksın. Bazıları bitecek diye alma diyor da 700 altına pack açsan leg çıkmayacak (20 pakette 1 legendary ihtimali var) bu şekilde daha kazançlı çıkarsın.

• Sakın naxx açma standart modda kullanamayacaksın.Bence 1 ay falan bekle yeni patch geldiğinde kafanda daha iyi şekillenir ne yapacağın
  • Kafam karıştı ya tek bi 700 altınla tek bi wing açılmıyor mu legend çıkacağı kesin mi nasıl oluyor o iş?

• Naxx aç şimdiden.Kaldırılınca alamayacaksın geri kalan winglerini,eğer kaldırılmadan önce açarsan kaldırıldıktan sonra geri kalanını yine goldla açma hakkın olacak.Priest decki yapar atarım konuya birazdan.tamamen common/basic kartlardan oluşan.

• Bu tarz bir deck ile oynayabilirsin.Common kartlardan da eksiğin varsa yerini benzerleriyle doldur. İnternetten de "basic priest deck" aratabilirsin.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Acemi Priest Deck'im
  • Hocam tamamen basic kartlardan olusan trumpın deckini denedim ama hiçbir işe yaramadı çünkü artık herkes cok fazla kişiselleştirmiş durumda destesini :( legendary kartlar bariz üstün olmuş bu hoşuma gitmedi oyunda.

Edit: commonları görmemişim. Bakacağım hocam bu decke de teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi von Hohenheim -- 18 Nisan 2016; 7:30:26 >
  • Oyuna başladığımın ikinci günü çıkan Velen'la birlikte ben de oyuna Priest'le başlamıştım. İlk sezonlar kişisel destelere nispeten de olsa imkan verdiğinden ötürü elde mevcut kartlarla bir şeyler yapabilmek daha mümkündü ki buna rağmen o zamanlarda bile yeni bir oyuncu için zor bir sınıftı. Zaman içinde kemikleşen desteler, hızlanan meta, gelen expansion'lar...vs derken gelinen noktada Priest'ı başlangıç sınıfı olarak tercih/tavsiye etmiyorum.

Priest mekanikleri gereği mevcut metada başarı sağlayabilmek için çokça kart ve tecrübe isteyen eğlenceli fakat zor bir sınıf. Koleksiyonunuz gelişene dek zamanınızı Mage ve Hunter'a ayırmanızı tavsiye ederim. Hem aynı Rank'ta dolanıp durmazsınız, az buçuk ilerleme kaydedip farklı desteler ve rakipler görme şansınız olur hem de geçen süre zarfında rakiplerinizden farklı destelerin oynanış biçimlerini görerek genel oyun bilginizi arttırma şansınız olur.

• ANDREI kullanıcısına yanıt
    Bunu dikkate alacağım hocam. Hunter deckleri daha ucuza mal oluyor sanırım, hunter oynayacağım biraz.

• Evet; Hunter, Class kartları ve mekaniği gereği en ucuza en efektif desteler oluşturabileceğiniz bir sınıftır. Başlangıç seviyesinde günlük questlerle birlikte Pack/Arena akabinde koleksiyonunuz gelişene dek tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.