Şimdi Ara

Acemi Vista kullanıcısı için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir Xp kuıllanan ve vistaya gerçekten önyargıyla yaklaşan biri olarak yeni yıla yeni os'la başlama isteğiyle vistaya geçmiş bulunmaktayım ancak aklıma takılan birkaç nokta var yardımlarınızı rica ediyorum...

Vista Business Edition (32bit) kuruldu...

1-Vistanın en görsel olan yeniliklerinden biri olan masaüstünde pencereleri 3 boyuta taşıma özelliği olan alt tab kombinasyonu aynen Xp deki gibi çalışıyor yani 3 boyuta dönüşmüyor pencereler bunu nasıl çözerim...

2-Benim için en önemli sorunlardan biri şimdilik xp üzerine kurduğum için vista kendisi harddiskimin c bölümünde kendiliğinden Windows.old şeklinde bir klasör oluşturdu...Bu klasör de oldukça fazla yer kapluıyor 10,2 GB (10.966.930.952 bytes) boyutunda ben bu klasörü yani windows.old dosyasını silsem herhangi bir problem olurmu...??

• 1. vistada aero özelliğini aç. masaüstünde sağ tıklayıp özelliklerden açıyorsun. eğer açılmıyorsa vista deneyim puanını güncellemen gerekir. o da bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler seçeneğine giriyosunuz , orda karşınıza kocaman 1 yazısı geliyo, onu güncelleyip yeni puan almanız gerekiyor . eğer ekran kartınız pixel shader destekli ise bi sorun olmaz ve aeoro açılıp ,istediğiniz özelliğ kullanabilirsiniz

2. silmende hiçbir sakınca yoktur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.