Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

vatan bilgisayardan da

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Konsollar%C4%B1/nintendo-1728658019471-wii-wireless-z-chuk-motionplus-compatible-white/productdetails.aspx?I_ID=57405

hepsiburadan da,

http://www.hepsiburada.com/Liste/wii-play-remote-controller/productDetails.aspx?productId=oyunnor366896&categoryId=33000986

bunu aldım.

bu ürünleri aldım ancak kablosuz nunchok hepsiburadan aldığım remote ile kullanmayı düşünüyorum peki konsol kutusu içinden çıkan remote ile bu kablosuz b,irbirine karışırmı bağlantı olarak yani bu kablosuz nunchok hangi remote ile eşleşecek?

yardım edermisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: neyro61

arkadaşlar az önce wii black aldım.

vatan bilgisayardan da

http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Konsollar%C4%B1/nintendo-1728658019471-wii-wireless-z-chuk-motionplus-compatible-white/productdetails.aspx?I_ID=57405

hepsiburadan da,

http://www.hepsiburada.com/Liste/wii-play-remote-controller/productDetails.aspx?productId=oyunnor366896&categoryId=33000986

bunu aldım.

bu ürünleri aldım ancak kablosuz nunchok hepsiburadan aldığım remote ile kullanmayı düşünüyorum peki konsol kutusu içinden çıkan remote ile bu kablosuz b,irbirine karışırmı bağlantı olarak yani bu kablosuz nunchok hangi remote ile eşleşecek?

yardım edermisiniz.

Remote motion plus destekli değil galiba . Diğer sorunun cevabını bilmiyorum malesef , onu bilen arkadaşlar cevaplar .

• quote:

arkadaşlar az önce wii black aldım.

vatan bilgisayardan da

hepsiburadan da,

bunu aldım.

yardım edermisiniz.

Karismazlar yahu biri 1.kol biri 2. Kol olur

• Wii konsol ile beraber gelen remote motion özellikli. Benim sorum kablosuz nunchock in hangi wii remote bağlanacağı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Wii konsol ile beraber gelen remote motion özellikli. Benim sorum kablosuz nunchock in hangi wii remote bağlanacağı.

www.hepsiburada.com/Liste/wii-play-remote-controller/productDetails.aspx?productId=oyunnor366896&categoryId=33000986 bahsettiğim bu linkten aldım dediğiniz , remote .
  • quote:

Wii konsol ile beraber gelen remote motion özellikli. Benim sorum kablosuz nunchock in hangi wii remote bağlanacağı.

kablosuz ama sanırm altında aparat var yine, o aparatı hangi remote'a baglarsanız onla eşleşecek büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

kablosuz ama sanırm altında aparat var yine, o aparatı hangi remote'a baglarsanız onla eşleşecek büyük ihtimalle.

evet arkadaşım mantıklı söyledin bekleyip göreceğiz.

hepsiburadadan, aldığım remote a alttan bağlarsam bu nonchok ile uyumlu olabilir çok mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyro61 -- 6 Ocak 2012; 15:04:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

quote:

www.hepsiburada.com/Liste/wii-play-remote-controller/productDetails.aspx?productId=oyunnor366896&categoryId=33000986 bahsettiğim bu linkten aldım dediğiniz , remote .

Aynen dostum doğru diyorsun onda motion özelliği yok, vatan ile aldığım aparat ona motion özelliği katacak hemde kablosuz.

• quote:

quote:

quote:

Aynen dostum doğru diyorsun onda motion özelliği yok, vatan ile aldığım aparat ona motion özelliği katacak hemde kablosuz.

o aparat motion plus mu acaba, motion plus uyumlu yazıyor aslında linkte, motion plusözelliğine sahiptir inşallah. ki sahipse çok fena karlı bir alışveriş oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

o aparat motion plus mu acaba, motion plus uyumlu yazıyor aslında linkte, motion plusözelliğine sahiptir inşallah. ki sahipse çok fena karlı bir alışveriş oluyor.

haklı olabilirsin :( ee bunun altına bir de motiion plus mı takacaz :)

• e peki motion plus olmazsa iki kişi bok tenis gibi oyunlar oynanabilir mi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

haklı olabilirsin :( ee bunun altına bir de motiion plus mı takacaz :)

Ne yazık ki takamayacaksın. Bu ürün anladığım kadarıyla motion plus özelliğe sahip olan wii kolları için üretilmiş. Wii konsol ile gelen kolda motion plus özelliği olduğundan bununla beraber nunchuckı normal bir şekilde kablosuz kullanabileceksin. Yani HB'den adlığın kola takarsan motion plussız şekilde oynarsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 6 Ocak 2012; 15:57:42 >

• Bencede anlattığın gibi bir durum var ortada neyse gelsin de geri gönderilirim. Vatandan almıştım teslim almadan geri iade.
  • quote:

e peki motion plus olmazsa iki kişi bok tenis gibi oyunlar oynanabilir mi ?

oynanır
  • Projelerim

yorumlarınızı eksik etmeyin dostlar

• nunchuk çok güzel olmuş altın rengi :) biraz amatörlük var ama zamanla atlatırsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixeror

nunchuk çok güzel olmuş altın rengi :) biraz amatörlük var ama zamanla atlatırsın :D

e olsun o kadar daha ilk işlerim bunlar
  • arkadaslar bı yardımcı olursanız cok sevınecegım. wii mi bugun aldım mario kart paketlı ancak ps3 goruntusune alısmıs oldugumdan benı pek tatmın etmıdı. maruzatımsa makına 4.3e versiyonuna sahıp ve ben kırmak ıstıyorum bu makıneyı ancak bayaa dolasmama ragmen bulamadım oyunsuz nasıl kırılacagına dair bılgı. sıtede hack le ılgılı paylasımların yasak oldugunu bılıyorum bu nedenle pm olarak bana link verirsenız ya da izmirde yardımcı olabılecek bırılerı varsa cok sevınırım sımdıden tesekkurler..

son olarak 4.3 ıle 4.3e versiyonu aynı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 27serhat

arkadaslar bı yardımcı olursanız cok sevınecegım. wii mi bugun aldım mario kart paketlı ancak ps3 goruntusune alısmıs oldugumdan benı pek tatmın etmıdı. maruzatımsa makına 4.3e versiyonuna sahıp ve ben kırmak ıstıyorum bu makıneyı ancak bayaa dolasmama ragmen bulamadım oyunsuz nasıl kırılacagına dair bılgı. sıtede hack le ılgılı paylasımların yasak oldugunu bılıyorum bu nedenle pm olarak bana link verirsenız ya da izmirde yardımcı olabılecek bırılerı varsa cok sevınırım sımdıden tesekkurler..

son olarak 4.3 ıle 4.3e versiyonu aynı mı ?

Sen de Frezone kodlarının aktif olmasını bekliyordun Değil mi?Nasıl aldın bilgilendirisen sevinirim.
  • kardes ben ordan almqdim bu kampanyadan bi gun once ankaradan siparis etmistim ardindan kampanya basladiginda adami arayip boyle boyle oldu dedim 30 tl saticiya gondermek uzere anlastk bunun ustune bnm sinavlarim basladi 5 gun gecti adama gonderecgm dedigim paranin ustunden hal boylede olunca utanma belasina almak zorunda kaldim anlayacagin
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.