Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
110.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler MotionPlus kontroller + nancuk uyguna satan varmi 2. El... Sifirlari cok pahalli 😑

İstanbul \ Sancaktepe

edit: alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 30 Nisan 2021; 12:9:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm wii' oyunlarını tek ve direkt link olarak buradan çekebilirsiniz:

https://archive.org/details/wiieuroperedump

(DOWNLOAD OPTIONS'dan zip'e tıklayın liste açılır, 3 part halindedir)

• Elimde geniş bir wii oyun arşivi var isteyen arkadaşlar var ise harddisklerine yükleme yapabilirim

• Arkadaşlar harddiski hangi usb girişe takıyorduk alta mı üst girişe mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dışa yakın tarafa
  • evde ailece oyun oynayalım diye Wii almak istiyorum, ama Wii nedir nasıl kullanılır nelere dikkat edilir bilmiyorum,

ilanlarda genelde Nintendo Wii Remote var ama Nunchuck(sağ sol yaptığımız kol galiba) dediğimiz koldan genelde 1 tane oluyor, diyelim ki wii sport oynayacağız, nunchuck almamız gerekecek mi? sadece remote kollarla harekete duyarlı oyunlar oynayabilir miyiz? nette gördüm boks tenis gibi oyunlar oynuyorlar, iki koldan da olması gerekiyor mu?

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Wii'yi aldığınızda kutunun içerisinden hem Nunchuk, hem de Remote çıkar. Yani ikisi birbirinden bağımsız değil. İkisi de gerekli. Birini sol elde, diğerini sağ elde tutuyorsunuz.

• Arkadaşlar merhaba.

wii ye 16 gb micro sdhc kartı adaptörüyle kullansak hata verir mi? Makinayı yeni alarak aranıza katıldım. yumuşatma :) yok onu yapacağım daha :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkursunat -- 23 Kasım 2021; 16:49:21 >
  • fkursunat kullanıcısına yanıt

Micro SD karti adaptorle kullanmanin sagi solu belli olmuyor. Bazen calisiyor bazen calismiyor. Deneyip bakmak lazim.

Oyunlari flash bellege atacaksaniz kesinlikle USB 2.0 olmasina dikkat edin. 3.0 bellekler calismiyor. Sandisk Cruzer Blade kullaniyorum, 128GB 100TL'ye aldim amazon'dan, calisiyor.

• Eski bir 256 lık harddiskim var oyunları ona yüklemeye niyetliyim. Hazırdaki kartlarda hep micro sdhc olunca ne olur ne olmaz emek boşa gitmesin demiştim. Risk almayıp az bakınayım

• Arkadaşlar sd kart için boyutta bir sınırlama var mı? Mesala 4gb dan büyüğünü tanımaz gibi

• Evet, sinir 32GB.

• Arkadaşlar Wii için SD Kart almak istiyorum. Sizlerden ricam fiyat performans odaklı SD Kart alabileceğim link veya marka paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

Not: Malum işlemi yapabilmek için 16gb flash belleğim mevcut. Fakat belirttiğim gibi ihtiyacım olan SD Kart yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 23 Ocak 2022; 0:52:46 >
  • Lyc kullanıcısına yanıt

Elimde wbfs formatında oyun yüklü sd kart var sizin attığınız link den oyun indiriyorum aynı formatta ancak oyunlar açılmıyor sorun nedir çözemedim

• narkos55 N kullanıcısına yanıt

Ben usbloaderx kullanıyorum, oyunu sdkarta değil , wii backup manager ile harddiske atıyorm.

Tüm oyunları buradan indirdim sorun yaşamadm

• Arkadaşlar selam. 2.el bir wii edindim. Softmod yapılmış fakat cihaz çok eski olduğu için ne sd kartı var piyasada ne de usbsi. Eski foto makinemden 8gblık sd kartı söktüm bir de 64gb usb buldum. Sd karta neleri atmam gerekli? Yoksa cihaza baştan mı işlem yapmam gerekiyor? Bir de indirdiğim oyunlar hep nkit diye bir uzantıda işlem yapamıyorum bir türlü

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.