Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar herkese bende softmodlu wii var oyun indirip wbsf ye çeviriyorum fakat usb loader oyunları görmüyor 10 tane oyun denedim 1 tanesini gördü sizce nedendir ?
  • Geçenlerde bit pazarından ucuza wii aldım fakat cihaz brick olmuş araştıdığım kadarıyla açtığım zaman görüntü gelmiyor şimdi bu cihazı kurtamanin bir yolu varmıdır yoksa çöpemi gidecek ?
    Yardımcı olursanız sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Merhaba, kızım için bir wii aldım. Sport resort oyununu nereden indirdiysem hiçbiri çalışmadı. Diğer indirdiğim oyunlar çalışıyor ama sport resortu açınca ekran önce siyah oluyor, 10 sn. sonra ana ekrana atıyor. Varmı bunun ince bir noktası?
    sports resort oyunu wii motionplus olmayan wiilerde çalışmaz,orjınal cd olsada indirmiş olsanızda fark etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last blade

sports resort oyunu wii motionplus olmayan wiilerde çalışmaz,orjınal cd olsada indirmiş olsanızda fark etmez.

Alıntıları Göster
    2 adet motion plusımız var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyah ekran ana menuye atmak tam olarak motion plus olmayınca olan şeyler ,oyunu açtığınız programın menusunden bölgeyi otomatıkse ntsc ye olmazsada pal a çevirip deneyin.
  • Retro oyunlar için acaba hangi emülatörleri kullanıyorsunuz (sega, nin64, snk gibi)? Bir de wii oyunlarını en geniş içerikle bulabileceğim bir yer var mı? Google'dan biraz bakındım ama tavsiye olursa o yönde bakmak isterim. teşekkürler.
  • ben torrent kulanıyorum.hem alışkanlık hemde romları topluca indirebiliyorsun.sitelerde tek tek iniyor hemde popuplar uğraştırıyor.
  • Arkadaşlar ben almayı düşünüyorum Ekim ile oyun oynamak için switch düşünüyordum ama çok pahalı Wii düşünüyorum istediğin Ekim ile oyun oynamak mesela Mario party var mı Wii party bu tür oyunları istiyorum ne gibi şeyler lazım satan varsa konuşabiliriz 2 kol olacak şekilde ? Bunun gibi hangi oyunlar mevcut tavsiye ettiğiniz oyunlar neler bir de ekstra aksesuar lazım mı?

• Bence Switch alsanız daha iyi olur. Wii oyunları hem grafik, hem de oynanış olarak size eski gelebilir. Eşinizle oynayacaksanız Switch alın. Yalnız, konsolu aldıktan sonra kenara koymayın. Alıp tadını çıkarın.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Öyle mi diyorsunuz hocam ya normalde kırık aradım ama 2500 civarı hep çünkü oyunları da pahalı biliyorsunuz o yüzden de gitmek istemdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Buna benzer bir kıyaslamayı 3ds ve switch için duymayı çok iaterim. 3ds de wii gibi kötü yaşlanmış bir konsol mudur?

• dcorleone D kullanıcısına yanıt
    3DS çok iyidir, hala alınır. Kütüphanesi geniştir, çok kaliteli oyunlar çıkmıştır.
  • Oğlum için 2.el bi wii aldım yanında kopya cdlerde vardı? Bir kaç şey danışmak istiyorum inanın bu konuda hiç bir bilgim yok..
    Medal of honor gibi oyunlarda ölünce sıfırdan başlıyo kaldığı yerden devam etmesi için ne yapmam lazım?
    Bu cihaz kopya dvd oynatıyosa hdd ye oyun yükleyip oynayabilirmiyim?

• garcia1905 G kullanıcısına yanıt
    Öncelikle güle güle kullanın wii oyunları çocuklar için çok eğlenceli bence :). Wii için korsan oyunları oynamak üzerine çok fazla kaynak var internette, youtube da. Medal of Honor muhtemelen eski oyundur eski oyunlar başa sarardı. Wii best games diye aratıp ordaki oyunları yüklerseniz cihazdan çok keyif alırsınız. Evet son yöntemlerle artık hdd üzerinden de oyun oynanabiliyor.
    .wbfs formatında oyunları indirip bir programı vardı onunla atarsanız hdd ye oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Merhaba, kızım için bir wii aldım. Sport resort oyununu nereden indirdiysem hiçbiri çalışmadı. Diğer indirdiğim oyunlar çalışıyor ama sport resortu açınca ekran önce siyah oluyor, 10 sn. sonra ana ekrana atıyor. Varmı bunun ince bir noktası?
    wiiflow programını kullanın açılır.

• Arkadaşlar soft modlu 2 kollu wii satan var mı eşim ile oynamak için düşünüyorum ve grubunuza dahil olmak istiyorum :) nintendo switch çok pahalı kırık olanlar o zaman dedim şimdilik bundan başlayalım. Birde son olarak 4k TV de çok kötü mü durur ekran acaba.. 😞 Merak ettiğim bu internette araştırdım ama video bulamadım hiç

• Selamlar hocam. (Öncelikle wii satmıyorum onu belirtmek isterim). Ben de aynı niyetle almıştım. Önce soft mode yaptım sonra oyun kurmayı denedim ama olmadı. daha sonra da zamansızlıktan kenara kaldırmıştım. Bu zor günlerde evden çalışmaya geçince tekrar açıp bir şekilde usb loader işini de kısmen hallettim. Şimdilik Mario ile başladık. Henüz içerik kısmını tamamlayamadım. 55" Samsung 4K TV de yaklaşık 3mt den oynuyorum hiç sıkıntı çıkarmıyor. Ama grafik olarak zaten beklentinin düşük olması gerek. Oynanabilirlik güzel. Ben wii için hdmi aparatını almıştım oldukça başarılı. Ayarlardan da HD TV 16:9 seçiyorsun sorun kalmıyor. Umarım temiz bulabilirsin.
  • metulen kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün nintendo switch aldım 🙂biraz daha iyi grafik kalitesi 🙂sağolun yorumunuz için

• tam denk gelmiş, aldığınız gün yazmışım
    Güle güle kullanın. Switch'teki grafikler wii ile kıyaslanmaz tabi ki.
  • wii de gc oyunları nasıl açılır
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.