Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
110.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wii için alacağım bir gitar örneğin aşağıdaki "Guitar Hero 5 Gitar" guitar hero 4 de çalışır mı?
    veya Rock Band gibi farklı oyunlarda çalışır mı?
    teşekkürler.

• silinsin........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanedantr -- 26 Temmuz 2017; 23:9:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolphin emulator ile pcde gamepad ile Mario ve Donkey Kong gibi 2d platform oyunlarını sorunsuz olmasa da %90 rahatlıkla oynamak mümkün. Ancak Mario Galaxy gibi oyunlarda tam bir çileye dönüşüyor. Wii kullanmadım, Wii controller elime bile almadım, ben şimdi bir Wii Controller alsam pcye sorunsuz bağlayabilir miyim arkadaşlar? Ne tür bir giriş çıkışı var onu da bilmiyorum. Bana özellikle link olarak atıp bunu alırsan pcde sorunsuz kullanırsın dediğiniz bir ürün atabilir misiniz? Fiyatlar da çok değişken çünkü ve sanırım sahtesi de satılıyormuş.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Bluetooth alıcı ile bağlıyorsun ve gerçekten çok kolay. Eğer sensör barın olmaz ise sadece gyro+tuşları kullanabilirsin, mario kart wii gibi ekranda kursor olmayan oyunları oynarsın.

Sensör bar konsol ya da pc ile konuşan bir alet değil sadece kızılötesi ışık yayan bir cihaz. Wiimote oradaki ışığa göre konumunu algılıyor yani tüm iletişim wiimote üzerinden sağlanıyor. Bunun çakmalarını, usb ile çalışanını, pillisini kullanabilir hatta birazcık elektronik bilgin varsa evde kendin yapabilirsin.

Orjinal olmayan wiimotelar pcde çalışmıyor. N11 gibi sitelerden alırsan başına gelecek muhtemelen bu. Facebookta çok güzel 2. el retro oyun grupları var, oralardan bir miktar çaba ile wiimote bulman mümkün. Geçenlerde birisinden 5 tane birden aldım stok yaptım ne olur ne olmaz diye

Bazı oyunlar wii motion plus ile oynanır. Normal wiimoteların arkasına eklenen bi aparatla plus özelliği kazandırılabiliyor, yeni modellerde dahili olarak mevcut. Üzerinde "wii motionplus inside" yazıyor dahili olanların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.92 -- 18 Ağustos 2017; 19:40:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat.92

Bluetooth alıcı ile bağlıyorsun ve gerçekten çok kolay. Eğer sensör barın olmaz ise sadece gyro+tuşları kullanabilirsin, mario kart wii gibi ekranda kursor olmayan oyunları oynarsın.

Sensör bar konsol ya da pc ile konuşan bir alet değil sadece kızılötesi ışık yayan bir cihaz. Wiimote oradaki ışığa göre konumunu algılıyor yani tüm iletişim wiimote üzerinden sağlanıyor. Bunun çakmalarını, usb ile çalışanını, pillisini kullanabilir hatta birazcık elektronik bilgin varsa evde kendin yapabilirsin.

Orjinal olmayan wiimotelar pcde çalışmıyor. N11 gibi sitelerden alırsan başına gelecek muhtemelen bu. Facebookta çok güzel 2. el retro oyun grupları var, oralardan bir miktar çaba ile wiimote bulman mümkün. Geçenlerde birisinden 5 tane birden aldım stok yaptım ne olur ne olmaz diye

Bazı oyunlar wii motion plus ile oynanır. Normal wiimoteların arkasına eklenen bi aparatla plus özelliği kazandırılabiliyor, yeni modellerde dahili olarak mevcut. Üzerinde "wii motionplus inside" yazıyor dahili olanların.

Biraz sıkıntılı gibi duruyor. Acaba 300 civarına bir Wii mi alsam? Öyle güzel oyunlar var ki sözümona majör konsolların oyunlarının veremediği tadı veriyor oyunları.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Denerseniz düşündüğünüz kadar zor değil. Ben de stres yapmıştım becerebilir miyim diye. Herhangi bi bluetooth aygıtı çalıştırmak gibi sadece.
    İkinci elde 150-200 liraya rahatlıkla bulabiliyorsunuz.O mağazalar da 2. el satıyor hep bence para kaptırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.92 -- 18 Ağustos 2017; 21:0:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat.92

Denerseniz düşündüğünüz kadar zor değil. Ben de stres yapmıştım becerebilir miyim diye. Herhangi bi bluetooth aygıtı çalıştırmak gibi sadece.
    İkinci elde 150-200 liraya rahatlıkla bulabiliyorsunuz.O mağazalar da 2. el satıyor hep bence para kaptırmayın

Aslında Eylül başı üniversite için şehir dışına çıkacağım aylarca yurtta kalacağım. Bir el konsolu çok daha iyi olurdu. Biraz bakındım, 2ds ve 3ds için 700 tlden başlıyor ilanlar. Bir yanlışlık mı var, bu konsolların ederi gerçekten de bu kadar yüksek mi yahu? Yani adam 3ds için 850 tl istiyor ilanında, bu bana epey uçuk geldi ama piyasayı falan da bilmiyorum hani belki de normaldir. Alt tarafı iki mario zıplatayım dedim fiyatlara bak. Yani Switch bildiğim kadarıyla Avrupada 300 dolarken Türkiyede 2200 tlnin üzerinde fiyat biçiyorlar, tamam Türkiye ekonomisi ipi tuttu ama resmen ölmüşüz ağlayanımız yok be.

Bu arada bu Super Mario Bros Wii ne kadar zor bir oyun arkadaş. Dördüncü bölümde su altını zar zor geçtim, o olur olmadık sıçrayan ahtapotlar kanser etti beni.Bir de Mario der küçümserler, basbayağı hardcore oyun işte. Hatta Nes için çıkan ilk oyun benim çocukluk travmamdır ve yıllar sonra fark ediyorum o konsolların da nasıl yetişkinler için olduğunu. Yani ortada çocuklara yönelik bir içerik bile yok aslında. Çocuğu bırak yetişkinler için bile saç baş yolduracak oyunlar.

• Wii için en iyi silah aparatı hangisi acaba? Tabanca gibi olanlarda bar arkası biraz uzun nunchuck takılanlar da

• Arkadaşlar bu kollar verimli mi wii de

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI

• Merhaba dun softmod wii aldim hardiskten oyunlari aciyorum ancak oyundan ana menuye donmeden once save liyemiyorum bu isi bilen varsa yardimlarinizi beklerim.

Tesekkurler.

• culcu82 C kullanıcısına yanıt
    Oyuna ilk kez girerken save noktası yaratayımmı sorusunu onaylıyormusunuz ? ilk profil yaratırken genelde soruyor hepsinde. Çoğu otomatik kaydediyor ama çıkarken kendinizde save yaptığınızda kaydetmesi lazım
  • Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. Dün aldım ve geç inceleyebildim hardiskli softmodlu olduğu için yanlış bir şey yapmamak adına yeni kullanıcı vs yaratmadım direk usb loader ve 2 - 3 oyun denemem oldu ama home tuşuna basıp çıkmak istediğimde save lemeden çıkmayı seçerek çıkılıyor.Akşam profil yaratmayı deneyebilirim o zaman.

Siz genelde oyunları kendiniz mi indiryorsunuz ? Bir kaç yere sordum Zelda skyward sword u bilmeyip bu işi yapanlar var. İlk etapta gidip Zelda ve 1-2 oyun da attırmak istedim harddiske Kadıköyde iyi bir yer varsa önerilierniz beklerim.

Teşekkürler..
    Cihazınız zaten soft modluymuş boşa bir yere para vermeyin, Torrentlerde wii için yüzlerce oyun var iso olarak indirin ben Wii Backup Manager kullanıyorum indirdiğim oyunu bu programla çevirip usb hd içine attınmı tamamdır.

Burada kullanımı var

ctapyoutube
    Wii Backup Manager
    https://www.youtube.com/watch?v=XiYNvD-Bok0

• Çok teşekkür ederim bir ara psp ye yapıyordum artık buradan yürürüm :)
  • Dün biraz bakındım torrent sitelerinehttp://www.portalroms.com/en/isos/wii bu linkten torrente geldim içerik olarak bir sürü rarlı dosya vardı biraz işgillendim:) genelde böylemidir.
    şu linktden indir bir sıkıntı yaşamazsın dediğiniz var ise önerilerinizi beklerim.

Teşekkürler...
    Genelde rar dosyası şeklinde olabiliyor sorun olacağını sanmam ama ben buradan indiriyorum güzel bir site
    www.portalroms.com
    Wii ISOs for download | Portal Roms
    http://www.portalroms.com/en/isos/wii
  • Çok teşekkür ederim...

• arkadaşlar wii online oyun oynayacak arkadaşlar arıyorum ilgilenen benim açtığım konuya bakıp firends codunu yaza bilir ordan haberleşelim
  • Sonunda bir oyunu başarı ile attım ama diğer bütün oyunlar gitti :)
    Wii Backup Manager ile yapacaktım sadece bir kere çalıştı naapsam ne etsem bir daha hdd yi görmedi
    wbfs yi indirdim onun ile attım ama bu seferde diğer tüm oyunlar gitti bu wbfs bütün oyunları toparlayıp 1 kerede atmayamı yarıyor yardımlarınızı beklerim.

Teşekkürller.
  • Wii Backup Manager bu iş için çok kolay ve sorunsuz bir program. Taşınabilir boş hd yi takın sürücü 1 kısmından seçince zaten uyarı vericek wbfs klasörü oluşturulsunmu diye evet diyerek onaylayın sonra files kısmından oyun seçip transefere basın tüm oyunları artık bunun içine atıcak sorunsuz oynayabilirsiniz.

Detaylı kullanımı var burada,

Brandvegnyoutube
    WII Backup Manager tutorial
    https://www.youtube.com/watch?v=qruvoIFWbaA

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.