Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
110.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ps3 ve xbox360 kıran yerlere sorabilirsiniz. Çoğu wii yede bakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevenSeptember_

acaba ankarada softmod yapanlar varmı hala ? google da araştırıyorum ama sürekli eski yıllara ait bilgiler çıkıyor...

hocam hallettiniz mi acaba softmod işini ben bir türlü yapamadım. youtubeden filan izliyorum her denileni yapıyorum ama olmuyor ?
    acaba sd kart değilde adapter ile microsd kart ile yapıyorum acaba bu yüzden mi olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga68 -- 3 Eylül 2016; 21:48:16 >
  • biraz geç olsada 80 liraya konsolun kendisi ve wii remote+nunchuk aldım adaptör ve görüntü kablosu yoktu onlarada 40 lira bayıldım 120 liraya wii sahibi oldum (250 lira üstüne satan var el insaf be)
    softmodunu yaptım cod mw 3 indirdim mario galaxy ve zelda iniyor ama pil işi can sıktı şarjlı piller para verilmeyecek kadar aşırı pahalı duracell de keza öyle bimin pilleriyle artık gittiği kadar
  • Merhaba. Arkadaşlar ben yeni bir wii aldım. Fakat oyun indirecek sağlam site bulamıyorum. Torrent den bir kaç deneme yaptım hepsi fake çıktı. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler
  • myhiddenname61 kullanıcısına yanıt
    Pm attım ;)
  • konsolumun ilk arızası hayırlı uğurlu olsun wii remote un bütün tuşları çalışıyor ama ekranda imleç yok oyun oynarken durup dururken böyle oldu sensör bakın kamerayla ışık yanmıyorsa bozuktur dediler ışığı yanıyor yenide senkorize edin dediler yaptım ama imleç yok deliricem ya yenisini alıcak paramda kalmadı ohh
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    remote un pillerini çıkarın . wii nin fişini çekip 5 -10 saniye sonra tekrar takın. Remote un pillerini takıp wii üstündeki senkron tuşuna basın. Bu arada bar sensörün fişini kontrol edin.Çıkmış olabilir.Wii çalışıyorsa bence enn kötü sensör bozuktur.O da ucuz bir şey.Hatta çinden çok uyguna alabilirsiniz.
  • Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    sensör bar bozuk değil bozuk olsa bile zaten mum ışığıylada çalışıyor wii remote benimki ondada çalışmıyor ve dediklerinizin hepsini yaptım galiba remote bozuk şimdide en dandiğiniden replikanında replikası bir remote arıyorum 20 liraya
  • arkadaşlar softmodlu wii de nintendo 64 oyunlarını oynarken bazen oyundan atıyor acaba herkezde böyle mi?
  • n64 ve gamecube oyunları nasıl oynanır
  • Wii me soft mod yaptım, nasil kanal kuruluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar hortlaticam ama oyun indirecek duzgun bir site var midir? Wii isodan ve torrentlerden indirdim ama çalışmadı
  • Arkadaşlar merhaba 4 yaşında çocuğum için (erkek) ikinci el wii almak istiyorum. Tavsiyeleriniz varmı çok yabancı olduğum bir ortam.
  • osmanp82 O kullanıcısına yanıt
    wii iso'dan daha iyisi yok diye biliyorum. NTSC-PAL ayrımına dikkat ettiniz mi? Başka bir hata olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su -- 24 Ocak 2017; 14:46:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddiibb

Arkadaşlar merhaba 4 yaşında çocuğum için (erkek) ikinci el wii almak istiyorum. Tavsiyeleriniz varmı çok yabancı olduğum bir ortam.

Ben yıllardır kullanıyorum, daha spesifik bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.
  • Merhabalar bende ikinci el alarak aranıza katıldım. Sport pack arıyorum zamanında gamemaster 600 ve 650 packler 10tlydi. şimdi okadar aradım bulamadım. Silah alıp cod oynamayı planlıyorum. Aksesuar ucuz alabileceğim yer bilen varmı arkadaşlar?
  • arkadaşlar şu Playstation kolu ile oyun oynamak için olan aparat Türkiye'de yok mu acaba?
  • tolga68 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1 sene önce gg dan almıştım. Şimdi var mı bilmiyorum.

Ama en kötü çinden alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreBngll kullanıcısına yanıt
    Silah aparatıyla cod oynamak çok zevkli oluyor Sahibinden, gittigidiyor ve n11'den araştır nerede varsa ve uygunsa artık çok fazla satan yer kalmadı wii aparatlarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreBngll

Merhabalar bende ikinci el alarak aranıza katıldım. Sport pack arıyorum zamanında gamemaster 600 ve 650 packler 10tlydi. şimdi okadar aradım bulamadım. Silah alıp cod oynamayı planlıyorum. Aksesuar ucuz alabileceğim yer bilen varmı arkadaşlar?

Ben amazon.com'dan almıştım, burayı düşünebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.