Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
110.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci el herzaman risk elbette ama sıfır olmadığı için mecburen alacaksınız. En iyisi gg veya sanalpazar gibi bir yerden almak.
    Soft mode yapılmış wii ile istwdiğiniz oyunda oynarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Zelda Skysword oynayabilmek için Wii Motion Plus gerekiyormuş ilk başta anlayamamış ve uzun süre niye geçmiyor bu kontrolcü ekranını diye düşünmüştüm, teknoloji mağazalarında bulma olasılığım nedir ? nerede bulurum, artık pek yok ortalıkta wii aksesuarları ondan soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kennnn

Merhabalar Zelda Skysword oynayabilmek için Wii Motion Plus gerekiyormuş ilk başta anlayamamış ve uzun süre niye geçmiyor bu kontrolcü ekranını diye düşünmüştüm, teknoloji mağazalarında bulma olasılığım nedir ? nerede bulurum, artık pek yok ortalıkta wii aksesuarları ondan soruyorum.

Hocam mağazalarda zor. Tesaduf rastlarsan belki.. İnternetten araştır derim. sahibinde olabilir
  • Wii emülatör var arkadaşlar.

• Kennnn K kullanıcısına yanıt
    2.el bakabilirsiniz veya çinden aliexpreste veya bangod da felan var.

• Arkadaslar bu wii almayan düşünüyorum kardeşime ama huc bilgim yok 106 ekranda goruntu bozulur mu softmod nedir tavsiye vs herseyi bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumda bende de söz konusu ancak youtube'da videoları var herhangi bir sorun gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pybs147

Arkadaslar bu wii almayan düşünüyorum kardeşime ama huc bilgim yok 106 ekranda goruntu bozulur mu softmod nedir tavsiye vs herseyi bekliyorum

softmodu internetten araştır

goruntu için, 5 uclu komponent kablo alman sart yoksa cok kotu gosterir.. komponent ile guzel goruntu alırsın ama tabi ps3, xbox 360 gibi grafik bekleme.. ps2 seviyesinde belki biraz daha iyi
  • selam arkadaşlar. softmodlu cihazıma emulator ve emulatorleri pratik kurabilmek için homebrew browser kurmak istedim fakat usb'ye dosyaları atıp cihazdan homebrew'a girince hiç bir şey gelmiyor neden olabilir ? Sadece sd cart'ı mı algılıyor homebrew ? Videolara baktım youtube'dan herkes sd cart'a atıyor fakat install bilgilerinde sd or usb ibaraleri var. Çözemedim olayı

edit: sd karta atıp denedim sorun kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 7 Şubat 2016; 20:42:30 >
  • yeniden wii alarak döndüm bu seferki usbden de çalıştırıyor :) birde 32 lık usb disk aldım , capcom vs tatsuno ile başlayacağım olaya usb den çalıstırmak kolay gelırse butun dvd leri usb ye atarım heralde
  • last blade kullanıcısına yanıt
    capcom vs tatsunoko wii oyunları içinde en iyi grafiklere sahip oyun bence çokda eğlenceli hatta onun dışında düzgün dövüş oyunu bulamadım
  • wii yi vermemin en önemli sebebi oydu ,dövüş oyunu az ve iyi değil,ama bu oyunu çok merak ediyordum,birde mk armagedon var net bulunca indirip onuda deniycem iyidir inş.
  • Arkadaşlar Gta 4 wii için çıkmışmıydı ? hiçbir yerde oyun videosunu bulamadımda

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    Fake o foto. Ne yazık ki yok Wii'de yok.
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Resmi görünce heyacan yapmıştım napalım sağlık olsun
  • Ben burayı bin inceleyeyim Wİİ almayı düşünüyorum çünkü umarım düzgün rehberler yazılar vardır da baştan soru sormak zorunda kalmam, kimsenin canını sıkmak istemiyorum ;)

Şimdiden teşekkürler ;)
  • Bende bir Wii almayı planlıyorum.
    Bilgisayar monitörüne bağlayarak kullanacağım.
    Wii'nin HDMI çıkışından VGA mönitöre bağlantı için ne cins bir kablo tavsiye edersiniz?
    HDMI to VGA kablo işimi görür mü?Şunun gibi.
    urun.n11.com
    Adaptör, Çeviriciler - Wireless Adaptör, Port - n11.com
    http://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/hdmi-to-vga-kablo-cevirici-donusturucu-goruntu-P106575365

Monitörde hoparlör yok, ses çıkışını nasıl alabilirim Wii üzerine kulaklık takabilir miyim veya başka bir metod ile alabilir miyim?

• Wii de Composit ve Component olmak üzere iki çeşit görüntü çıkışı alabiyorsun.
    kaynak: Şurada ayrıntılı olarak anlatılıyor.

3. parti adaptörle HDMI 'da var. şu rada bir örnek var

elektronik çilerin olduğu bir forum bu kabloyu yapmaya çalışanlar olmuş.

• 2. el kısmında konu açtım ama elinde wii zapper olupta kullanmayan satmak isteyen olursa pm lütfen
  • acaba ankarada softmod yapanlar varmı hala ? google da araştırıyorum ama sürekli eski yıllara ait bilgiler çıkıyor...
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.