Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
110.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

1-Softmod'lu Wii'de, NTSC oyun çalışır mı (orjinal)?
    2-Softmod'lu Wii'de, Gamecube oyunları için hafıza kartına gerek var mı?
    3-Wii Pro Controller, Gamecube oyunlarında çalışıyor mu yoksa gamecube gamepad'imi lazım?

1) hocam soflu cihaza orjinal oyun takma

2) emülatorlerin hepsinde var, mutlaka gamecube'de de vardır

3) Gamecube controller lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Ben wii yi eski yumuşak olmayan haline döndürmek istiyorum.
    Ne yapmalıyım?
    Bunun için video var mı nette?

orjinal bir cd takın örneğin wii sports. güncelleme isteyecektir sistem. güncelleme yapmasına izin verin. softmodu kaldıracaktır sistem.

Emin misin. Cihaz brick olmasın ?

ben kendim değilde akrabam ben evde yokken orjinal oyunu takıp update yapmış geldiğimde cihaz sıfırlanmıştı. kendi tecrübem tabi siz daha iyi bilgiye sahipseniz arkadaşa yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

quote:

Ne yapmalıyım?

orjinal bir cd takın örneğin wii sports. güncelleme isteyecektir sistem. güncelleme yapmasına izin verin. softmodu kaldıracaktır sistem.

Emin misin. Cihaz brick olmasın ?

ben kendim değilde akrabam ben evde yokken orjinal oyunu takıp update yapmış geldiğimde cihaz sıfırlanmıştı. kendi tecrübem tabi siz daha iyi bilgiye sahipseniz arkadaşa yardımcı olursanız sevinirim.

bende çok anlamıyourm ama bildiğim softlu cihaz bu tip durumlarda brick olabiliyor. arkadaş bence biraz daha araştırsın sonra yazık olmasın cihazına

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    1. Takabilirsiniz ve çalışır fakat oyunu usb den oyun çalıştırmak için kullandığınız program ile açın. Güncelleme isterse yapmayın.

2.Gerek var. Ayrıca Gamecube controller da gerek. Hafıza kartı olamdan wii hafızasına oyunları kaydedemezsiniz.

3. Hayır, Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar wii yi pc monitöründe kullanma imkanım var mı ne gerekli acaba bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
  • Wii icin VGA kablolar var. Oyle baglayabilirsin monitore.

• quote:

quote:

Ne yapmalıyım?

Benim cihaz 4.3 o yüzdenmi güncelleme istemiyor acaba ? cihazım softmodlu ama orjinal mario kart oyunu var ara ara onuda takıp oynuyorum soran eden yok hem orjinal hem soft mod mutlu mesut geçiniyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

quote:

Ne yapmalıyım?

Benim cihaz 4.3 o yüzdenmi güncelleme istemiyor acaba ? cihazım softmodlu ama orjinal mario kart oyunu var ara ara onuda takıp oynuyorum soran eden yok hem orjinal hem soft mod mutlu mesut geçiniyorlar

acaba sadece wii sportsun yaptığı birşey mi ki bu?

veya softmod yapılış yöntemleri farklı ondan mı böyle durumlar söz konusu aklım ermedi açıkcası. ben 4 sene önceki yöntem ile yapmıştım softmodu hatta 5.seneye giriyor.

• abiler adam gibi softmode nasıl yaparım ? adam gibi rehber görürseniz atar mısınız?
  • Arkadaşlar cihazım yumuşatılmış vaziyette ve tüm oyunları sorunsuz indirip oynuyorum ama call of duty black ops oyununu açmaya çalıştığımda siyah bir ekranda sadece loading... şeklinde kalıyor sebebi ne olabilir ?
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    oyunda sıkıntı vardır. başka bir linkten tekrar yükle. bende sorunsuz çalışıyor
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi oyunda sıkıntı olabilir diğer oyunları sorunsuz açıyor tekrar indireyim hocam, sendeki çalışan sürüm için önereceğin bir yer varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Dediğin gibi oyunda sıkıntı olabilir diğer oyunları sorunsuz açıyor tekrar indireyim hocam, sendeki çalışan sürüm için önereceğin bir yer varmı ?

pm attım hocam o linklerden aratıp bulabilirsin
  • şöyle bir ütün gördüm wii uyumlu imiş.
    GittiGidiyor
    Wii Thrustmaster Kart Challenge Direksiyon Seti Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/wii-thrustmaster-kart-challenge-direksiyon-seti-169846154

kullanan varmı. Hangi oyunlardaidaha doğrusu tüm yarış oyunlarına uyumlumumdur.?

• arakdaşlar bu yumuşatma işini istanbul anadolu yakasında cihazı götürüp yaptırabileceğim bir yer var mı benim kafa basmıyor yaşlı kalıyorum sanırım biraz :)
  • merhabalar wii2hdmi aparatını kullanan varmı aranızda acaba memnun musunuz tavsiye eder misiniz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanedantr -- 1 Aralık 2015; 8:50:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

merhabalar wii2hdmi aparatını kullanan varmı aranızda acaba memnun musunuz tavsiye eder misiniz acaba

Ben kullanıyorum. 5 uçlu komponent'ten çok farkı yok. Biraz daha net ve canlı renkler. HD görüntü vs vermiyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatab

arakdaşlar bu yumuşatma işini istanbul anadolu yakasında cihazı götürüp yaptırabileceğim bir yer var mı benim kafa basmıyor yaşlı kalıyorum sanırım biraz :)

yazıcıoğlunda kahraman elektronik ve world pc'ye bir sor
  • karatab kullanıcısına yanıt
    Hem video ile hemde resimli birebir tarif eden siteler var çok zor değil aslında

• Arkadaşlar kış geldi malum. Evde inceden spor yapmak için Wii almayı düşünüyorum.. Internette alıpta hiç kullanmayan ve satmak isteyen çok insan var. Öyle birinden alayım diyorum. Bu sebeple sıkıntı yaşamamak için soruyorum. İkinci el Wii alırken Dikkat etmem gereken şeyler var mı?

İkinci olarak Yumuşatma işleminden sonra Wii Fit ve Wii Sport gibi oyunlar da sorunsuz oynayabiliyor mu?

Bu sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.