Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
110.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sahibinden de veya google uzerinden biraz arastirma yaparsan havale / eft karsiligi skype dan falan yonlendirip bu islemi yaptiranlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesismerton

merhaba arkadaslar forumu okudum , ikinci el kırılmamış bir wii aldım kendim soft mode yapmak istiyorum yardımcı olacak arkadaş varmı acaba.

işlem çok basit.
    soft mod, homebrew channel, emulatorler, usb loader gx ve ios yükseltme hepsini kendim yaptım.

• june8efe J kullanıcısına yanıt
    çok yeniyim rica etsem banada ögetirmisiniz.
  • june8efe J kullanıcısına yanıt
    banada ögretirmisiniz.
  • pm

• merhabalar bugün wii siyah pal versiyon aldım 2. el balance fit resim tableti ve 1 tane nunchek 2 siyah kumanda var aldığım kisi pek bilmiyorum ama ceye ayun cekip oynayabiliniyor dedi oda 2. el sahibiymis ben 3 .sahibi aldım orjinal cd leri oynanıyor gayette stabil gibi simdi
    1- ben nereden nasıl oyun indiririm nasıl oynarım
    2- dikkat etmem gerekenler nedir
    3- bir oyun kanalından bahsetmisiniz onu nasıl eklerim wii ye
    4- 1 kumanda ve nunchuck almak istiyorum nereden kaca alabilirim acaba kimisi calısmaz demis kimisi çinden demis bu konudada yardımcı olursanız sevinirim

Not..: wii versiyonu 4.3 imiş

bunları bir acemiye gore anlatırsanız cok sevinirim eğer sorduklarım arasında yasak birsey varsa ozur dilerim yasal olanları cevaplayın lütfen pm de atabilirsiniz cok ama cok tesekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanedantr -- 26 Kasım 2014; 22:04:41 >
  • siyah 4.3e wii aldım fakat yumuşamadı gitti bu :)
    arkadaşlar homebrew channel kuruluyor fakat usb loader gx 3.0 ı bir türlü gösteremedim.

june8efe çok yardımcı oldu kendisine teşekkür ederim fakat bir türlü olmuyor.

PM le yardımcı olabilecek var mı?
  • arkadaşlar wii den açtığımız gamecube oyunlarını wii remote ile oynayabilir miyiz ?
  • sehzaderz S kullanıcısına yanıt
    gamecube kolu şart
  • Peki diğer emulatorler için nasıl bir durum söz konusu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: june8efe

quote:

Orijinalden alıntı: kesismerton

merhaba arkadaslar forumu okudum , ikinci el kırılmamış bir wii aldım kendim soft mode yapmak istiyorum yardımcı olacak arkadaş varmı acaba.

işlem çok basit.
    soft mod, homebrew channel, emulatorler, usb loader gx ve ios yükseltme hepsini kendim yaptım.

Banada pm lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi forumlar,

Benim uzun zaman önce aldığım bi wii'm vardı softmodla kullanıyordum. Ama sonra custum ios falan derken baya karman çorman oldu alet ve oyunları oynatmamaya falan başladı. İlk softmod yaptığım haline nasıl döndürebilirim cios'suz falan bi fikri olan var mı? (laf aramızda özledim de biraz zelda oynamak istiyorum )
  • Ya arkadaşlar bende yeni wii sahibi oldum ama ea sport active 2 oyununu açıyorum cihaz softmodlu usb receiver takıyorum ama oyun algılamıyor malum cihaz soft olduğu için sadece tek slota takabiliyırum orjinal cd si var ama o da Update istiyor mod bozulmasın diye onuda çalıştıramadım tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum ne olur....

• yeni aldım soft modlu cihaz.komponent kablo ile kullanıyorum görüntü yeşilimsi.Arada görüntü gidip geliyor çok can sıkıcı bi durum çözümünü bilen yardım etsin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: briareus

yeni aldım soft modlu cihaz.komponent kablo ile kullanıyorum görüntü yeşilimsi.Arada görüntü gidip geliyor çok can sıkıcı bi durum çözümünü bilen yardım etsin lütfen

Kablolari ve TV girişini biraz kurcala. Doğru oturttuguna emin ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: briareus

yeni aldım soft modlu cihaz.komponent kablo ile kullanıyorum görüntü yeşilimsi.Arada görüntü gidip geliyor çok can sıkıcı bi durum çözümünü bilen yardım etsin lütfen

Kablolari ve TV girişini biraz kurcala. Doğru oturttuguna emin ol.

sıkıntı ondanmış teşekkürler :D tvnin ciğeri bozuk sandıydım

• Arkadaslar bu mario kart oyununu remote kontrolcuyu sağa sola çevirmeden oynama ihtimalimiz varmi Classic controller olmadan Wii U da mevcut galiba ama Wii de bulamadım ayarını
    Yon tuşları ile oynamanın

• merhabalar ben wii mi yumusattım ama bazı oyunları acmıyor maalesef benden süsürm yükseltme istiyor bende kabul etmediğim için brick olmasın diye oyun acmıyor baska bir yere götürüp 2. defa yumusatma yaptırsam zararı olurmu birde 2. el aldım fabrika ayarlarına getire sifre koymus onu nasıl çözerim acaba bir yolu varmı yumusatılmıs olan wii de bu işlem bana sıkıntı çıkarır mı
  • Güncel Wii konsol 199 TL olarak Teknosa'da satılıyor.

Bu konsolu kullanan var mı?
  • m.ebay.com
    Error Page | eBay
    http://m.ebay.com/itm/111661172880
    abiler buradan baya ucuz bi wii buldum da sizce bir sorun çıkar mı eğer softmod yaparsam PAL oyunu oynatır mı?(NTSC makine) ayrıca ben de PM istiyom.

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.