Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: dobermann

merhaba

şimdi okumadan etmeden sorma araştır diyenler olacak ki haklılar da ama ben gene de sormak istiyorum. dikkate alıp cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

ps3 ve ve xboxa uzun yıllardır sahibim konsol fanboyluğu yapmadım hiç bir zaman. oyunları genelde xbox 360 da kopya oynadım. ps3de ise sadece only on playstation oyunlarını alıp oynadım. daha çok haliyle xboxda vakit harcadım diyebilirim. fakat wii hiç bir zaman ilgimi çekmemişti. fps ve futbol oynuyorum genellikle konsollarda ama artık sıkıldım futbol dışında pek oyun oynamıyorum. yeni ufuklara yelken açmak istiyorum. amerikayı yeniden keşfetmek istiyorum

wii almak istiyorum. mario oynamak istiyorum daha ziyade

ve bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. öncelikle yumuşatılmış(?) mıdır wii?(xbox gibi)

2.el mi almalıyım ? yoksa zaten sıfırı üretilmiyor mu?

wii u ile arasındaki fark nedir?

oyunlarına ulaşım kolay mıdır ?

teşekkürler

iyi forumlar

evet mariodur vesairedir daha çok eğlencelik. aile ile birlikte oynanılan oyunları oynaman için birebir.

ayrıca bir çok xbox ve ps ye çıkmış oyunlarda eğer wiiye çıkmışsa oynanabiliyor ama bu senin için pek önemli değil sanırım xbox ve ps sahibi olduğun için.

wii çok sağlam bir konsol. yani 2. el veya sıfır almanın hiç bir farkı olmaz sanıyorum. ve 2.elleri aşırı ucuz. malum hem konsol artık eskidi hemde wii u çıktı fiyatlar gittikçe düştü.

ben sana yumuşamış bir 2.el almanı öneririm.

teşekkürler. sahibinden ve buranın 2.el ilanlarına bakıcam

• EA SPORTS ACTIVE 2 oyunu için diğer oyun konsollarının aparatları (sensörleri) bizim Wii de çalışırmı kullanan varmı?
  • yeni softmod yaptırdım usb disklere oyunları wii backup manager ile atıyorum cfg usb loaderdan açmaya çalıştığımda ana ekrana dönüyor tüm disk formatlarını ve 4 oyun vardı onları denememe rağmen bi sonuç alamadım yardımıcı olursanız sevinirim oyunları nereden indirmeliyim (pm den cevaplarsanız iyi olur)
    4gb ve 8 gb diskler var yeterlimi aceba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknobomb -- 30 Nisan 2014; 16:15:31 >
  • wbfs manager ile sadece iso ya da rar oyunları atıyoruz değilmi.. wbfs oyunlar indirmiştim. onları wbfs formatlı diske nasıl aktarabiliriz bilen var mı?
  • Ben de kısa süredir (yaklaşık 2 aydır) bu konsolu kullanıyorum. Nintendo yüksek dayanımlı (stabil de kullanılabilir.) konsollar ürettiğinden 20 yıl rahat kullanabilirsiniz. 2005'te çıkan konsol henüz 9 yaşında.

Şu an itibari ile (2014 yaz) WBFS formatını kullanmayı önermiyorum. Windows bu formatı 3.parti program olmadan tanımayadığı gibi bu diski sadece oyun için kullanmak zorunda kacaksın:

Aşağıdakiler; oyunların iso formatında olması halinde geçelidir. (WBFS ile denemedim; çalışabilir.)

1. Yöntem: Oyunları bilgisayarın sabit diskinde tutarsın. FAT32 32KB Cluster boyutunda formatladığın Flash belleğe oyunları Wii Game Manager ile atarsın.

2.Yöntem: NTFS olan harici sabit diskine oyunları Wii Backup Manager ile yükleyebilirsin. Böylece geniş oyun seçeneklerine her zaman ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi occuplus -- 26 Haziran 2014; 21:08:01 >

• Arkadaşlar wii almayı düşünüyorum ama sorum var. Sadece oyunları oynamak için evde internet bağlantısının olması lazım mı? Yani ben oyunu kutulu alıp netsiz offline oynayabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBearded

Arkadaşlar wii almayı düşünüyorum ama sorum var. Sadece oyunları oynamak için evde internet bağlantısının olması lazım mı? Yani ben oyunu kutulu alıp netsiz offline oynayabilir miyim?

tabikide oynayabilirsiniz. yeterki usb veya taşınabilirinizde oyunlar olsun. sorun olmaz.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Ama update falan yapmak gerekmiyecek mi?
  • quote:

Ama update falan yapmak gerekmiyecek mi?

wiide update'lik bir durum yok hocam update'i anca kırılmış wiiyi 0 orjinal ayarına döndürmek için yaparsın. xbox'un felan olayları ile pek karşılaştırma wiide olaylar daha basit ve tek düzedir. online oyun oynamayacağın için zaten update'ede ihtiyacın yok. oyunların hepsi wii'ye zaten tam uyumlu olacak bir sorun yaşamazsın.
    Teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldunuz sağolun umarım kırılmamış sağlam bir wii bulurum..
  • quote:

Teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldunuz sağolun umarım kırılmamış sağlam bir wii bulurum..

ben işten güçten wii oynayamıyorum çokda temiz kırılık ama epeydir oynamadım, ama sıfıra döndürebiliyorsun orjinal oyun cdsini takınca zaten otomatik olarak sıfırlıyor sistemi. satayım dicem ama bi an emin olamadım belki çoluk çocukla sports oynarım diye ikileme düşüyorum.

işten güçten zaman bulupta wii oynayamıyorum alemin kralı konsol var elimde ama ortamım yok oynayacak yatıyor konsol bildiğin. her çeşitte aparatı var direksiyonudur, silahıdır, şarj aletleridir full donanıma sahibim ama yatıyor alet satan bulamazsan bana yaz fiyat hakkında konuşuruz belki sana satarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Temmuz 2014; 15:06:09 >

Satma hocam ya dursun oynarsın birileriyle illaki. Hem benim kesin değil 1-2 ay daha beklicem. belki wii u alırım Zelda wii u güzel görünüyor
  • Teknosa da 3ds 200 TL gibi bir fiyat
    Ucuz oyunları bulunuyor mu bu konsolların
    Birde ben genelde dijital alırım oyunları böyle bir imkân varmıdır 3ds de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: occuplus

Ben de kısa süredir (yaklaşık 2 aydır) bu konsolu kullanıyorum. Nintendo yüksek dayanımlı (stabil de kullanılabilir.) konsollar ürettiğinden 20 yıl rahat kullanabilirsiniz. 2005'te çıkan konsol henüz 9 yaşında.

Şu an itibari ile (2014 yaz) WBFS formatını kullanmayı önermiyorum. Windows bu formatı 3.parti program olmadan tanımayadığı gibi bu diski sadece oyun için kullanmak zorunda kacaksın:

Aşağıdakiler; oyunların iso formatında olması halinde geçelidir. (WBFS ile denemedim; çalışabilir.)

1. Yöntem: Oyunları bilgisayarın sabit diskinde tutarsın. FAT32 32KB Cluster boyutunda formatladığın Flash belleğe oyunları Wii Game Manager ile atarsın.

2.Yöntem: NTFS olan harici sabit diskine oyunları Wii Backup Manager ile yükleyebilirsin. Böylece geniş oyun seçeneklerine her zaman ulaşabilirsin.

hocam benim softmodlama tekniğim eski lego batman cdsi ile yapılandan ondanmı bilmiyorum ama wbsf manager ile wbsf formatlamadan ve isoyu wbsfye çevirmeden hiç bir şekilde oyunları açamıyorum sizin dediğiniz şeyleri az önce bir deneyim dedim çünkü normalde rahat olanı o ama usbloader oyunları görmüyor flashdiskim ile denedim.

o sebeple benim gibiler için wbsf manager tek çözüm diyebilirim.

• Selamlar İkinci el bir nintendo Wİİ SPORT RESORT'un brick olup tamir olup olmadığını anlamanın bir yolu var mıdır ? Yiğenim için bir doğum günü hediyesi almak istiyorum. Araştırma yaptığımda brick olayını duydum. Sahibi yumuşatılmıştı fakat daha sonra ben update yaptım ve eski haline döndü dedi. Bu da benim aklıma acaba tamir mi gördü sorusu getirdi. İlanı aşağıda paylaşıyorum. Bu versiyon kırılır mı ? Fiyat nasıldır piyasaya göre ? Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: spikemurat

Selamlar İkinci el bir nintendo Wİİ SPORT RESORT'un brick olup tamir olup olmadığını anlamanın bir yolu var mıdır ? Yiğenim için bir doğum günü hediyesi almak istiyorum. Araştırma yaptığımda brick olayını duydum. Sahibi yumuşatılmıştı fakat daha sonra ben update yaptım ve eski haline döndü dedi. Bu da benim aklıma acaba tamir mi gördü sorusu getirdi. İlanı aşağıda paylaşıyorum. Bu versiyon kırılır mı ? Fiyat nasıldır piyasaya göre ? Yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-temiz-nintendo-wii-sport-resort-169183041/detay

hocam brick hakkında bir görüşüm yok fakat yumuşatılmış bir wiiyi belirttiğiniz gibi update yapıp orjinal hale döndürebiliyorsunuz. yani denilen doğru olabilir yani sıfıra dönüş illaki bir donanım müdahalesi ilede olmayabiliyor ki en rahat yolu orjinal cdyi takıp wiiyi update etmektir.

bu sayede wiinin yumuşaklığı gidiyor.

brick konusunda aleti almadan belirlenmesi zor gibi geliyor bana. benim bir arkadaşım geçende wii aldı ona sorayım bulunca kaça aldığını fiyatlar genelde 250 ile 200 arası değişiyor arkadaşımda 200 civarına aldı sanıyorum.

• Teşekkürler yardımın için şimdiden. Evet piyasa o civarda, ben genelde motion plus var mı ? Ve bir kol mu iki kol mu veriyosunuz ? Diye soruyorum. Hedefim 2 kol motion plus + 2 nunchuck olan temiz bir makina alıp kendim yumusatıcam ama brick olayından da çekinmiyo değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,
    Uzun yıllardır oyun konsoluna uzağım, Sony (Playstation2) dışında herhangi bir oyun konsolu da kullanmadım. Yıllardır o ya da bu sebepten oyun konsolu almayı erteledim. Şimdi kız kardeşim oyun konsolu istiyorum dediğinde tam WII fiyatlarına bakıyordum ki Teknosa'da şöyle bir kampanya gördüm:
    www.teknosa.com
    Teknosa | Herkes İçin Teknoloji - Teknosa Alışveriş Sitesi
    http://www.teknosa.com/...o-wii-sports-pak-konsol

Nintendo'ya çok uzak bir kişiyim, hiç Nintendo ürün kullanmadım hatta. Bu ürünün bu kadar ucuz olmasının nedeni nedir, bu cihaz alınır mı? Çok eski kalmış bir ürün mü yoksa bu? Bunu aldıktan sonra kutu içeriğinde çıkan kumandalarla 2 kişi tenis falan oynayabilir miyiz mesela? Ya da kutu içeriğinde ne vardır? Bu konu hakkında çok çok bilgisizim, ayrıntılı bir şekilde her şeyi açıklarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness_ec

Herkese merhaba,
    Uzun yıllardır oyun konsoluna uzağım, Sony (Playstation2) dışında herhangi bir oyun konsolu da kullanmadım. Yıllardır o ya da bu sebepten oyun konsolu almayı erteledim. Şimdi kız kardeşim oyun konsolu istiyorum dediğinde tam WII fiyatlarına bakıyordum ki Teknosa'da şöyle bir kampanya gördüm:
    www.teknosa.com

Nintendo'ya çok uzak bir kişiyim, hiç Nintendo ürün kullanmadım hatta. Bu ürünün bu kadar ucuz olmasının nedeni nedir, bu cihaz alınır mı? Çok eski kalmış bir ürün mü yoksa bu? Bunu aldıktan sonra kutu içeriğinde çıkan kumandalarla 2 kişi tenis falan oynayabilir miyiz mesela? Ya da kutu içeriğinde ne vardır? Bu konu hakkında çok çok bilgisizim, ayrıntılı bir şekilde her şeyi açıklarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

hocam fiyat gayet uygun linkide düzeltelim 199tl

zaten ikinci elleride 200e satılıyor. konsol eski bu bir gerçek fahat konsol insanı en çok eğlendiren konsollerdan biri kız kardeşiniz için ideal olabilir bir pro gaming konsolu değildir grafikleri ps2 bazen oyuna göre ps3e yakındır.

bu alacağınız kutunun içinde 1 kişilik kol ve nunchuk çıkıyor. ama çinden getirip ucuza 2.kolunuzda olabilir. veya gittigidiyor sahibinden gibi yerlerden temiz remote kol alabilirsiniz. softmod yaparsanız torrent ile istediğiniz her oyunu oynayabilirsiniz bunun dışında oyunla birlikte gelen spor paketini (ki çok eğlenceli ve vazgeçilmezidir wiinin) veya diğer alacağınız orjinal oyunları oynarsınız.

remote kollara kesinlikle bir şarj cihazı şart habire pile para almak istemiyorsanız doldurulabilen pil vesaire ayarlamalısınız.

ama direkt sorunuza cevap verirsem 199 tl süper fiyat diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: darkness_ec

Herkese merhaba,
    www.teknosa.com

hocam fiyat gayet uygun linkide düzeltelim 199tl

zaten ikinci elleride 200e satılıyor. konsol eski bu bir gerçek fahat konsol insanı en çok eğlendiren konsollerdan biri kız kardeşiniz için ideal olabilir bir pro gaming konsolu değildir grafikleri ps2 bazen oyuna göre ps3e yakındır.

bu alacağınız kutunun içinde 1 kişilik kol ve nunchuk çıkıyor. ama çinden getirip ucuza 2.kolunuzda olabilir. veya gittigidiyor sahibinden gibi yerlerden temiz remote kol alabilirsiniz. softmod yaparsanız torrent ile istediğiniz her oyunu oynayabilirsiniz bunun dışında oyunla birlikte gelen spor paketini (ki çok eğlenceli ve vazgeçilmezidir wiinin) veya diğer alacağınız orjinal oyunları oynarsınız.

remote kollara kesinlikle bir şarj cihazı şart habire pile para almak istemiyorsanız doldurulabilen pil vesaire ayarlamalısınız.

ama direkt sorunuza cevap verirsem 199 tl süper fiyat diyorum.

Ayrıntılı cevabınız için çok teşekkür ederim, fiyat bana da çok uygun geldi. Yine Teknosa'da bir de şu ürün var:

Bu iki ürün arasındaki fark nedir, aradaki 100 lira farkı vermeye değer mi?

Bir de şarj cihazı şart demişsiniz remote kollar için. Şarjını yanında vermiyorlar mı? Yoksa pille çalışan bir şey mi?

@Zaris

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.