Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djfancy07

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

quote:

quote:

quote:

bunu almanız lazım hocam.http://www.buyincoins.com/item/2074.html ben aldım kullandım hala bozulmadı.

gerçi playstationun orjinal kolları kadar kaliteli değil illaki ama fiyat performans gayet yerinde.

hocam nerden aldınız bende almak istiyorum. internette satan bi yer varmı acaba ?

ben bu link verdiğim yerden aldım 15günde geldi.

Peki kargo ücreti ne kadar tuttu ? birde ürün nerden geliyor acaba yurt dışı felan mı ?

çinden geliyor hocam kargo ücretsiz. sadece paypal ile ödeme yapıyorsunuz. bazen 20 günü bulduğuda oluyor.

ama kargonun takip nolu olmasını istersen 1-2 dolar fazla ödeme yapıyorsun. takip nolu olmadımı bizim gümrüktekiler malları çalıyor. ben iki paket sipariş verdim ikiside takip nosuzdu birini yürüttüler biri geldi. takipnom olmadığı için soramadımda.

paypalın felan yoksa ben senin için siparişi veririm ama sadece sipariş veririm :D sonraki olacak şeyler için bir mesuliyet kabul etmem.

daha geçen gün çinden başka bir işim için bilgisayar kablosu aldım geldi.

tühh geç okudum malesef. bende iki tane sipariş geçtim . katgo numarasız geçtim hemde. benimkinide çalarlarsa nolacak ? katgoyu kim dağıtacak ? parayı kime ödedik şimdi biz anlamadığım konu o . :( bu işin sonu hayırlı değil gibime geldi. getirmeseler ürünleri gidip başvuracağımız bi yer yok . tamamen hayır kurumu gibi bişey bunların yaptığı iş

hocam bazen çalınıyor bazen çalınmıyor. tek paket geliyorsa birşey olmaz gibime geliyor. bence üzülmeyin sürekli olacak diye birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: asb35

quote:

Herkese selamlar, ben de bugün wiilendim, yumuşak olanlardan. Evde kurduğumda HDD nin içindeki tüm oyunları görebiliyorum fakat oyunları seçtiğimde şöyle bir ileti alıyorum ekranda;
    Booting wii game, please wait...

IOS (249)
    IOS reload: Blocked

Oyun başlamıyor, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar şu mesajım için bi yardımcı olun lütfen, çok moralim bozuldu

tam yumuşak değilmiş demekki hocam. nerden aldıysanız çözmesini söyleyin eğer para verip yumuşattırdıysanız.

googleda baktımda usbloader gibi şeyler yüklenmemiş diyorlar yani yumuşaması tam olmamış ilk kanı bu.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Zaris teşekkür ederim, telefon ettim yaptırdığım yere, yarın yine götüreceğim, teşekkür ederim
  • Arkadaşlar aranızda İstanbul Avrupa Yakası içerisinde nerede Xenoblade Chronicles bulabileceğimi bilen var mı? Herhangi bir yerde gören olursa ve söyleyebilirse çok sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aleti zelda için almıştım, hatta gamecube aparatları bile aldım memort kart, kontrollör vs... bir türlü adam gibi oynamak nasip olmadı ama...

hatta sahibindene satılık ilanı bile koydum, diğer taraftan da satılsa ne olur satılmasa, çek ilanı zamanın olunca zelda ile coş diyorum :)
  • asb35 kullanıcısına yanıt
    eğer sıfır aldıysan aldığın yere götür bi daha yumuşatsın (lafa bak ).. sof işleminde bir hata olmuş onun, tekrar soft lamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

eğer sıfır aldıysan aldığın yere götür bi daha yumuşatsın (lafa bak ).. sof işleminde bir hata olmuş onun, tekrar soft lamak lazım

sansürlü konuşuyoz hocam uyarı aldık zamanında konularımız kapatıldı o açıdan :D
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    biliyorum hocam ama komik oluyor
  • Arkadaşlar 450 TL Wii Fit Plus sıfır ürün fiyatı uygunmudur ne dersiniz? Fiyatından dolayı Wii U şimdilik almayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_bayoz

Arkadaşlar 450 TL Wii Fit Plus sıfır ürün fiyatı uygunmudur ne dersiniz? Fiyatından dolayı Wii U şimdilik almayı düşünmüyorum.

750 liraya wii u satılıyor hocam 2.el ilanlara goz atin
  • quote:

Arkadaşlar 450 TL Wii Fit Plus sıfır ürün fiyatı uygunmudur ne dersiniz? Fiyatından dolayı Wii U şimdilik almayı düşünmüyorum.

hocam yanlış anlama.

wii çok sağlam alet kaya gibi. ben olsam güvenilir birinden 2.el alırdım.

230tlye 2.el wii alsanız (http://forum.donanimhaber.com/m_87250061/tm.htm hemde içinde ekstradan gamecube kolları var) epey kar edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 30 Ocak 2014; 18:14:59 >
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    evet götürdüm aldığım yere, düzelttiler sağolsun, başladık eğlenmeye :) fakat oyunların hepsine kapak fotoğrafı atamamışlar HDD'ye, nasıl yapabileceğimi bilen var mı?
  • quote:

quote:

hocam yanlış anlama.

wii çok sağlam alet kaya gibi. ben olsam güvenilir birinden 2.el alırdım.

230tlye 2.el wii alsanız (http://forum.donanimhaber.com/m_87250061/tm.htm hemde içinde ekstradan gamecube kolları var) epey kar edersiniz.

Yok hocam yanlış anlamak ne kelime öyle olsa burada olmazdık. Belirttiğiniz fiyatlarda bende buldum ama fit plus yok hariçten bi de onu alsak fiyat artıyor o yüzden sıfıra yöneldim. Zaten sırf fit plus ile spor vs. için alıyorum. Yazılım konusundada ilerleyen zamanda gereken işlemleri yapabilirim.

• quote:

evet götürdüm aldığım yere, düzelttiler sağolsun, başladık eğlenmeye :) fakat oyunların hepsine kapak fotoğrafı atamamışlar HDD'ye, nasıl yapabileceğimi bilen var mı?

bende hiç birinde yok.. önemlide değil boşver, çalışıyorsa yeter
  • quote:

quote:

öncelikle internete bağlanman lazım yalnız update etmiyoruz cfg loaderle oyunları listeliyoruz kapak resmi olmayan oyunu seçip (tam hatırlamıyorum) 1 veya 2 options seçim gelen listeden cover'işaretleyip yön tuşuyla ( sağ) coverları download ediyoruz. işlem çok basit ama coverları sd karta atıyor hdd ye atmıyor bilgine
  • quote:

Orijinalden alıntı: xkare

quote:

quote:

öncelikle internete bağlanman lazım yalnız update etmiyoruz cfg loaderle oyunları listeliyoruz kapak resmi olmayan oyunu seçip (tam hatırlamıyorum) 1 veya 2 options seçim gelen listeden cover'işaretleyip yön tuşuyla ( sağ) coverları download ediyoruz. işlem çok basit ama coverları sd karta atıyor hdd ye atmıyor bilgine

internete bağlanırken dikkat etmek gerek diye biliyorum. çünkü bazı cihazlar yumuşatma meselesinden dolayı brick olabiliyormuş..

• internete bağlanabilirsiniz ama kesinlikle update etmeyeceksiniz zaten bağlandığınızda ilk gelen ekran update etmek istermisin olacak NO deyip devam edebilirsin sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkare -- 3 Şubat 2014; 14:25:25 >
  • Zamanında benimkini yumuşatmıştım sorunsuz olarak bugüne kadar oynadık, yalnız bizim ufaklık için kullandığım DVD player bozuldu, çizgi film CD lerini bu şekilde izliyordu. Wii'yi bu CD leri izlemek için kullanabilirmiyiz. Öyle birşey hatırlıyorum ama işlem kolay mı onu bilmiyorum.
  • merhaba

şimdi okumadan etmeden sorma araştır diyenler olacak ki haklılar da ama ben gene de sormak istiyorum. dikkate alıp cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

ps3 ve ve xboxa uzun yıllardır sahibim konsol fanboyluğu yapmadım hiç bir zaman. oyunları genelde xbox 360 da kopya oynadım. ps3de ise sadece only on playstation oyunlarını alıp oynadım. daha çok haliyle xboxda vakit harcadım diyebilirim. fakat wii hiç bir zaman ilgimi çekmemişti. fps ve futbol oynuyorum genellikle konsollarda ama artık sıkıldım futbol dışında pek oyun oynamıyorum. yeni ufuklara yelken açmak istiyorum. amerikayı yeniden keşfetmek istiyorum

wii almak istiyorum. mario oynamak istiyorum daha ziyade

ve bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. öncelikle yumuşatılmış(?) mıdır wii?(xbox gibi)

2.el mi almalıyım ? yoksa zaten sıfırı üretilmiyor mu?

wii u ile arasındaki fark nedir?

oyunlarına ulaşım kolay mıdır ?

teşekkürler

iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dobermann

merhaba

şimdi okumadan etmeden sorma araştır diyenler olacak ki haklılar da ama ben gene de sormak istiyorum. dikkate alıp cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

ps3 ve ve xboxa uzun yıllardır sahibim konsol fanboyluğu yapmadım hiç bir zaman. oyunları genelde xbox 360 da kopya oynadım. ps3de ise sadece only on playstation oyunlarını alıp oynadım. daha çok haliyle xboxda vakit harcadım diyebilirim. fakat wii hiç bir zaman ilgimi çekmemişti. fps ve futbol oynuyorum genellikle konsollarda ama artık sıkıldım futbol dışında pek oyun oynamıyorum. yeni ufuklara yelken açmak istiyorum. amerikayı yeniden keşfetmek istiyorum

wii almak istiyorum. mario oynamak istiyorum daha ziyade

ve bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. öncelikle yumuşatılmış(?) mıdır wii?(xbox gibi)

2.el mi almalıyım ? yoksa zaten sıfırı üretilmiyor mu?

wii u ile arasındaki fark nedir?

oyunlarına ulaşım kolay mıdır ?

teşekkürler

iyi forumlar

evet mariodur vesairedir daha çok eğlencelik. aile ile birlikte oynanılan oyunları oynaman için birebir.

ayrıca bir çok xbox ve ps ye çıkmış oyunlarda eğer wiiye çıkmışsa oynanabiliyor ama bu senin için pek önemli değil sanırım xbox ve ps sahibi olduğun için.

wii çok sağlam bir konsol. yani 2. el veya sıfır almanın hiç bir farkı olmaz sanıyorum. ve 2.elleri aşırı ucuz. malum hem konsol artık eskidi hemde wii u çıktı fiyatlar gittikçe düştü.

ben sana yumuşamış bir 2.el almanı öneririm.

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.