Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hidden

quote:

Orijinalden alıntı: vicco44

selam arkadaslar az önce ps3 pes2013 online konulu yerdede yazdim ben ps3 u emekliye ayirim wii yada wii u almayi dusunuyorum mario batman falan iyide pes hastaligim var benim wii yada wii u da pes nasil oynanisi falan ps3 le arada cok fark varmi acaba. bir mlo hastasi olarak üzülmim sonra.
    yardimlarinizi bekliyorum

Wii de pes 2009 oynamıştım 3 sene önce satmadan önce sanırım. Kendine has bir kontrol olayı var, ilk başta tuhaf geliyor ama oynadıkça zevkli oluyor. Ayrıca wii classic controller var bu wii remote arkasına takılıyor bildiğimiz analog kontroller işte. Seçiyorsunuz öylede oynayabiliyorsunuz. Nette oynanış videoları vardır sanıyorum. Wii bambaşka bir konsol sattım bir daha almam diye düşünüyordum çocuklar ısrar ede ede tekrar aldırdılar, sanalpazar üzerinden aldık, kargodan gelmesini bekliyorum.

valla ps3 deki hilecilerden bezdim mlo tat vermemeye basladi ondan nintendoya gecis yapicam ama forumda biraz dolandim millet wii u dan memnun görunuyor pes hastasi olarak eksiklikleri nasildir bilmiyorum ama karar verdim wii u ya gecicem . gerci ps4 un kokusu var bu aralar nette falan ama en azindan biraz mario oynayip nostalji yaparim.
    yas oldu 30 hala mario diyorum

• quote:

selam arkadaslar az önce ps3 pes2013 online konulu yerdede yazdim ben ps3 u emekliye ayirim wii yada wii u almayi dusunuyorum mario batman falan iyide pes hastaligim var benim wii yada wii u da pes nasil oynanisi falan ps3 le arada cok fark varmi acaba. bir mlo hastasi olarak üzülmim sonra.

Hocam sonuçta wiiye takılan normal playstation kolları var onu alıp oynayabiliyorsunuz. ben wii u bilmiyorum hiç görmedim henüz fakat normal wiide normal oynuyorsunuz yani. ancak size farklı gelebilecek şeyler mevcut illaki wiide bazı şeyler değişik en başta görüntü kalitesi olmak üzere. fakat oynanışta bir sorun olacağını sanmam.

hareket kabiliyeti algılayan remote kontrol kumandası ve nunchuk denilen şeyle ben bir kez oynamaya kalktım hayattan soğudum en güzeli tabiki ps kolu ile bildiğiniz klasik kolla oynamak. cüzi miktarlara çinden felan getirtebilirsiniz. fakat orjinal kaliteli birşey almanız oyun rahatlığı açısından önerilir.

@hidden teşekkürler allah razı olsun.

• quote:

Arkadaşlar, bu motion plus'ın orjinal nintendo harici tasco gibi markalarca üretilmişleride var. Sizin kullandığınız motion plus lar ne marka. Sorun yaşadığınız bir ürün varsa bilelimde almayalım. Ayrıca elinde fazla sorunsuz motion plus ve ps2 to wii dönüştürücü aparat olan varsa talip olabilirim. Dealextremede var ama hiç çinden ürün getirtmedim bu güne kadar.

Hocam motion plusların markası yok orjinal wii'nin kendi motion plusları var ve yan sanayi üretimleri var. yani çakma olanlar.

Ben 2011 de bu ürünü aldığımda orjinal remote kontrol motion plus dahil gelmişti. Ve üzerine çinden sadece remote kontrol + takılan motion plus aldım. İkisi arasında bir fark yok diyebilirim belkide farketmediğim hissetmediğim bir hassaslık farkı olabilir ama belirttiğim gibi hiç farketmedim.

Kısacası motion plus dediğin zaten wii ürünü birşey markası vs yok. Çakması ve orjinali var yalnızca.

Çinden ürün getirtmedim hiç diyorsun ve getirtmemde dersen o halde sana gittigidiyor yolları gözükür hocam.

• Haklısınız hocam sanal pazar gitti gidiyor veya sahibinden gibi bir yerden alacağım sanırım. Belki bizim forumdan da satan olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Beyler selam uzun zamandır yazmıyorum öyle bir zor dönemdeyim ki işlerden güçlerden aylarca oynayamadım ardından anneme meme kanseri teşhisi kondu dünyamız başımıza yıkıldı apatopar ameliyata alındı bir memesi alındı ameliyatla vs vs zor dönemlerden geçtim hala daha kemoterapi görüyor kendisi.

Bu kötü süreçte wiiyi açamadım bile allah kimsenin başına vermesin.

Allah nasip ederse havalar iyileşmeye başlayınca işlerimdede biraz rahatlayınca ilk işim kendime dandikte olsa bir taşınabilir hdd almak 8gblik usblere oyun sile yükleye bıkmıştım çünkü.

Wii alan herkesede söyleyelim yumuşamadan sonra taşınabilir şart 100gb olsun olsun yani birşey

O kadar direksiyon, silah aparatı aldık hepsi yatıyor şöyle rahat rahat wiinin tadını çıkaramadım aylardır içim yanıyor.

Daha marioyu bile bitiremedim

Herkese selamlar.

kardeş çok geçmiş olsun. İnşallah daha iyidir şimdi

Dediğin gibi bir hdd şart, 8 gb usb ye anca 2 oyun sığar.. yanlız wii bazı hdd'leri görmüyor.. biraz şans işi.. benim toshibayı bazen görüyor bazen görmüyor.. hdd olara wd ve seagate'i tavsiye ediyorlar

• quote:

futbol oynamak için wii alacaksan alma.. kontrolleri karışık ve o futbol oyunu zevkini vermiyor.. ama diğer her türlü oyun için wii biçilmiş kaftan..
    eğer amacın ağırlıklı futbol oynamaksa tavsiyem xbox olur

wii u yeni güzel bir konsol fakat şu kusurlardan dolayı wii u almam:

tabletli gamepad'in şarjı 3 saat gidiyor, şaka gibi

ama asıl sebep oyun.. henüz yeni bir konsol olduğu için oyun çeşitliliği fazla yok.. daha yumuşatma olayına da girmedi.. bir oyunu bir konsol parasıda vermem..

sırf bu 2 sebep yüzünden wii u almam

ayrıca wii remote bağlanabiliyor mu bilmiyorum eğer yoksa hayatta almam çünkü wii'yi wii yapan motion controller ve nunchak.. gamepad le oynayacaksam wii'nin bir anlamı kalmaz

• quote:

Haklısınız hocam sanal pazar gitti gidiyor veya sahibinden gibi bir yerden alacağım sanırım. Belki bizim forumdan da satan olabilir.

hocam geçen mediamarkt'da gördüm.. wii aksesuar, remote control nunchak baya uygun fiyata satıyorlardı.. ben 40 TL lik scorpion tabancayı 15 TL ye aldım.. direksiyon ve gamepad tutucu ikisi 15 TL ye geldi.. 2 adet remote control+nunchak+şarj standı vs toplu paket vardı, yanlış hatırlamıyorsam 40 TL'yi.. pendik pendorya medimarkt bahsettiğim yer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Haklısınız hocam sanal pazar gitti gidiyor veya sahibinden gibi bir yerden alacağım sanırım. Belki bizim forumdan da satan olabilir.

hocam geçen mediamarkt'da gördüm.. wii aksesuar, remote control nunchak baya uygun fiyata satıyorlardı.. ben 40 TL lik scorpion tabancayı 15 TL ye aldım.. direksiyon ve gamepad tutucu ikisi 15 TL ye geldi.. 2 adet remote control+nunchak+şarj standı vs toplu paket vardı, yanlış hatırlamıyorsam 40 TL'yi.. pendik pendorya medimarkt bahsettiğim yer..

Teşekkürler üstadım, yeğene söyleyeyim bir baksın. İnşallah uygun fiyata bir şeyler bulur.
  • Beyler bu arada wii u çıkmış biraz araştırdım.

Bence şuan için erken ne bir yumuşaması çıkmış nede düzgün oyun var. Bir oyun 150 liraya satılıyor en dandirik oyunlar 20-30 euro veya sterlin işte.

Ayrıca alet min 1000-1300 lira civarında satılıyor yurt dışından gelse bile... TR de ne uçururlar kim bilir.

1 sene içinde yumoşuda çıkar fiyatta epey bir iner aşağıda yine 500 civarlarına tahmini 1-1,5 sene daha wiiye devam :D
  • Aynen hocam, Haklısınız. Bende bu yüzden wii aldım. Elime de ulaştı. 2006 üretimi, d3-2 değildir bordu sanırım. Bu akşam yumuşatma işlemi yapacağım. Umarım başarılı olurum :) Bu arada illa wbfs olması gerekmez değilmi hdd nin yani fat32 yapıp içine malum disk kalıbı dosyasını atsam görür yumuşatıcıyla gelen program?
  • quote:

Aynen hocam, Haklısınız. Bende bu yüzden wii aldım. Elime de ulaştı. 2006 üretimi, d3-2 değildir bordu sanırım. Bu akşam yumuşatma işlemi yapacağım. Umarım başarılı olurum :) Bu arada illa wbfs olması gerekmez değilmi hdd nin yani fat32 yapıp içine malum disk kalıbı dosyasını atsam görür yumuşatıcıyla gelen program?

Hocam ben wbsf dışında çalıştıramadım. Bu mevzunun epey bahsi geçmişti önceki sayfalarda geçen sene özellikle. Ben wbsf dışında çalıştıramadım hiç. Diski komple wbsf yapmam gerekti öyle çalıştı. Diğer şekilde çalıştıramadım, ama bende çalışmamış olabilir sadece.
  • quote:

quote:

Aynen hocam, Haklısınız. Bende bu yüzden wii aldım. Elime de ulaştı. 2006 üretimi, d3-2 değildir bordu sanırım. Bu akşam yumuşatma işlemi yapacağım. Umarım başarılı olurum :) Bu arada illa wbfs olması gerekmez değilmi hdd nin yani fat32 yapıp içine malum disk kalıbı dosyasını atsam görür yumuşatıcıyla gelen program?

Hocam ben wbsf dışında çalıştıramadım. Bu mevzunun epey bahsi geçmişti önceki sayfalarda geçen sene özellikle. Ben wbsf dışında çalıştıramadım hiç. Diski komple wbsf yapmam gerekti öyle çalıştı. Diğer şekilde çalıştıramadım, ama bende çalışmamış olabilir sadece.

Wbfs ile ilk çıktığında çalıştırabiliyordum bende sattığım wii üzerinde, ama bazı rehberler var youtube gibi sitelerde, buralarda fat32 ile gösterdiklerini gördüm. Belki sizdeki sürüm görmüyor olabilir. Neyse hayırlısı. Bu yumuşatma işlemiyle ilgili bir asistan var nette, wiicrazy hazırlamıştı sağolsun, malum bu asistan versiyon seçiminden falan sonra sd kartı otomatik hazırlıyor. Yine de internet bağlantısı gerekirmi acep ioslar için falan. Net cep telefonumda var androidli ondan göstermeye çalışacağım eğer gerekliyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 4 Şubat 2013; 16:40:56 >

• quote:

quote:

quote:

Wbfs ile ilk çıktığında çalıştırabiliyordum bende sattığım wii üzerinde, ama bazı rehberler var youtube gibi sitelerde, buralarda fat32 ile gösterdiklerini gördüm. Belki sizdeki sürüm görmüyor olabilir. Neyse hayırlısı. Bu yumuşatma işlemiyle ilgili bir asistan var nette, wiicrazy hazırlamıştı sağolsun, malum bu asistan versiyon seçiminden falan sonra sd kartı otomatik hazırlıyor. Yine de internet bağlantısı gerekirmi acep ioslar için falan. Net cep telefonumda var androidli ondan göstermeye çalışacağım eğer gerekliyse.

Hocam bildiğin üzere ben biraz acemiyim.

Benim yaptığım yumuşamada hiç bir şekilde bağlantı yoktu ve sorunsuz yaptım. Wiicrazy bilmiyorum ama ben sana ömden atayım benim yaptığım rehberi. Lego batman ile olan.

• Benim versiyon 4.0e sanırım lego batman'a gerek olmadan yapılıyor. Yöntemlerini anlatan bir rehber buldum. asistanı var herşeyi kendi hazırlıyor. Ama 4.3 olanlar içinde artık lego batman'a gerek yok. Direkt yapılabiliyor.
  • Yumuşatma tamam, yalnız boot2 yokmuş benim iosa yükledim. Ona üzüldüm şimdi. ANcak sevindirice olan şey şu neogm ile dvdden açılıyor. Yani dvd sürücüsü boardı d3-2 değil. O yönden şanslıyım. sadece boot2 olmadığına üzüldüm.
  • Hayırlı olsun hocam bol bol güzel oyunlar şimdiden.

Bende tüplü normal tv var ve hiç güzel görüntü vermiyor. Biraz paraya kıyıp lcd led felan almam lazım diyorum şimdiden para hazırlasam iyi olur. Tüplüde mario felan, sport oyunları iyide resident evildir ne bileyim pestir bu tip oyunlar hiç tad vermiyor oynarken. Ucuza led lcd almak lazım..
  • quote:

Hayırlı olsun hocam bol bol güzel oyunlar şimdiden.

Bende tüplü normal tv var ve hiç güzel görüntü vermiyor. Biraz paraya kıyıp lcd led felan almam lazım diyorum şimdiden para hazırlasam iyi olur. Tüplüde mario felan, sport oyunları iyide resident evildir ne bileyim pestir bu tip oyunlar hiç tad vermiyor oynarken. Ucuza led lcd almak lazım..

Dostum o konuda sana tavsiyem şu olur.. ben hem lcd'de hem tüplüde oynuyorum..

tüplü için bir RGB kablo al.. internette bulabilirsin. ben dün sipariş verdim bekliyorum. RGB kablonun kalitesini PS2'den biliyorum görüntüyü çok iyi derecede netleştiriyor..

LCD için ise eğer alacaksan arkasında 5 girişli komponent girişi olmasına dikkat et.. lcd ye normal 3lü girişten bağlarsan hayal kırıklığına uğrarsın hatta konsoldan soğursun..

5 uçlu komponent kabloyla bağladıktan sonra ayarlardan 420p HD seçeneğini seçiyorsun ve keyfine bakıyorsun :) LCD'deki komponent görüntüyü hiçbirine değişmem..

sorun olursa istediğin zaman sorabilirsin..

• Arkadaşlar bir sıkıntım kaldı, callofduty 3 oyunu var bu modern warfare serisi olmayan sanırım ilk cod idi wii için çıkan. bu oyun açılmıyor. Benim bahsettiğim yumuşatma asistanının sd kartıma attığı ciosların rev 14 olduğunu sanıyorum. Bazı oyunlar alt dol ayarıyla çalışıyor (redsteel gibi) buna gerek kalmıyormuş güncel cios yüklenince. Ama hiç bir fikrim yok en son cios nedir nasıl yüklenir, bir sürü ayarı var sanıyorum. Bilenlerden yardım bekliyorum. Mümkünse offline wad ile kurulum yapayım otomatik. Bunuda çözebilirsem tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Hayırlı olsun hocam bol bol güzel oyunlar şimdiden.

Dostum o konuda sana tavsiyem şu olur.. ben hem lcd'de hem tüplüde oynuyorum..

tüplü için bir RGB kablo al.. internette bulabilirsin. ben dün sipariş verdim bekliyorum. RGB kablonun kalitesini PS2'den biliyorum görüntüyü çok iyi derecede netleştiriyor..

LCD için ise eğer alacaksan arkasında 5 girişli komponent girişi olmasına dikkat et.. lcd ye normal 3lü girişten bağlarsan hayal kırıklığına uğrarsın hatta konsoldan soğursun..

5 uçlu komponent kabloyla bağladıktan sonra ayarlardan 420p HD seçeneğini seçiyorsun ve keyfine bakıyorsun :) LCD'deki komponent görüntüyü hiçbirine değişmem..

sorun olursa istediğin zaman sorabilirsin..

Sağol hocam konuya böyle ayrıntılı yazdığın iyi oldu zamanı gelince bulup ona göre okur hareket ederim.

• Merhabalar.
    Uzun araştırmalar sonucu hem aldığım yorumlar doğrultusunda hem de fiyatı daha makul olduğu için ps3 yerine nintendo wii almaya karar verdim.
    Ama nintendonun oyunları ve aksesuarları her yerde satılmasına karşın wii oyun konsolunu sorduğum hiçbir teknoji marketlerinde bulamadım. Sanki hepsi türkiye'den kaldırılmış gibi. Yoksa kaldırıldı mı benim mi haberim yok? Alacağım diye o kadar çok heveslenmiştim ama aradığım hiçbir yerde bulamayınca hayal kırıklığına uğradım maalesef. bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. :)
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.