Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar size bir sorum olacak: bende xbox 360 var ve yanına kinect kamerası yada wii almayı düşünüyorum.Sizce hangisini almak daha mantıklı olur?şimdiden teşekkürler. . .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xboxstorm

Arkadaşlar size bir sorum olacak: bende xbox 360 var ve yanına kinect kamerası yada wii almayı düşünüyorum.Sizce hangisini almak daha mantıklı olur?şimdiden teşekkürler. . .

Grafikler önemliyse kinect alman daha iyi olur. Önemli değilse ve başka oyunlar da görmek istiyorum dersen wii alabilirsin. Yalnız xboxtan sonra görüntüler oldukça kötü gelecektir baştan söyleyeyim...
  • quote:

DasheriM
    Cevabın için saol DasheriM kinect alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: xboxstorm

quote:

DasheriM
    Cevabın için saol DasheriM kinect alacağım

Rica ederim.
  • Mario kart friend roster code
    2494-5024-8431

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wii ile hala oynuyorum ve severek oynadığım oyunların yanı sıra artık birde evimdeki Nintendo ailesine 3Ds i kattım yaşasın nintendo :D
  • merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım siyah wii aldım. resort pak oyunları bayağı yoruyo insanı, çift kişi oynamak daha zevkli olur heralde. bu oyunlar kesmedi, daha çok silahlı oyunlar tercihim. oyunlar pahalı yumuşatsammı diye düşünüyorum. yumuşatmanın + ve - leri nedir acaba. çokda online oynamam heralde. birde 3 tane şifre var bunlar nerelerde kullanılacak acaba. teşekkürler
  • kimsecikler yok.... birde vodafone vını taksam wii ile internete girebilirmiyim. soft mode yapınca en az kaç gb hdd lazım oyunnlar ne kadar yer kaplıyo
  • selam arkadaşlar, içler güçler derken uzak kaldım baya wii piyasasına, 2012 marttan sonra çıkmış tavsiye edeceğiniz güzel oyun var mı?
  • Satılmıyor sanırım artık.Hiç bir yerde bulamadım Bursa'da
  • Selam arkadaşlar formu senelerdir okuyorum ama ilk mesajım. Bana rahmetli yengem wii almıştı. Nasip işte bugün alıp kendi evime kurma imkanım oldu. Yengem japon olduğu için japonyadan almıştı wiiyi. Doğal olarak menü japonca. Menüyü değiştirebilme imkanımız var mı ? Güncelleme nasıl yapılır ? Yapmak şart mı ? Wii yengemden kalan tek şey. Dükkanlara gidip yumuşatma işlmeini yaptırmak istemiyorum. Güvenemiyorum. Dilide japonca kendimde yapmaktan çekiniyorum. Bu işlem kolay mı ? Riskleri büyük bana yardımcı olabilecek biri var mı ? Allah razı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuratakand

Selam arkadaşlar formu senelerdir okuyorum ama ilk mesajım. Bana rahmetli yengem wii almıştı. Nasip işte bugün alıp kendi evime kurma imkanım oldu. Yengem japon olduğu için japonyadan almıştı wiiyi. Doğal olarak menü japonca. Menüyü değiştirebilme imkanımız var mı ? Güncelleme nasıl yapılır ? Yapmak şart mı ? Wii yengemden kalan tek şey. Dükkanlara gidip yumuşatma işlmeini yaptırmak istemiyorum. Güvenemiyorum. Dilide japonca kendimde yapmaktan çekiniyorum. Bu işlem kolay mı ? Riskleri büyük bana yardımcı olabilecek biri var mı ? Allah razı olsun.

dil için yarın bakar listede nerelere tıklaman gerektiğini elimden geldiğince anlatabilirim belki.güncellemeyi kendi yapayım mı diye soruyor.evet dersen (wifi olan bir yerde) kendi yapar.yapmak bazı oyunlar için şart bazı durumlar içinse asla denecek kadar yapmamak önemli.yumuşatma kolay bir işlem.nette arttır biraz, anlatan bir çok site çıkar karşına.

• Teşekkürler araştırdım ama sitelerdeki çok karışık hiç birşey anlamadım peki bu işlemi ben kolaylıkla nerden yapabilirim ? Soft işlmeinden sonra oyunları kolaylıkla bulup indirebilirmiyim ? Soft işleminin bir zararı olur mu ?
  • quote:

Teşekkürler araştırdım ama sitelerdeki çok karışık hiç birşey anlamadım peki bu işlemi ben kolaylıkla nerden yapabilirim ? Soft işlmeinden sonra oyunları kolaylıkla bulup indirebilirmiyim ? Soft işleminin bir zararı olur mu ?

yumuşatma işlemi hasar verebilme riskini taşır o yüzden yapıp yapmamak size kalmış.önceki mesajlarda gereken bilgiler var.aslında çok basit bir işlem ama daha önce deneyim yoksa sıkıntı olabilir bu yüzden bilen birine yaptırmakta yarar var sizin açınızdan.
    dl için torrent siteleri var.
  • japonca olduğu için kendim yapmakta zorlanabilirim. güvenilebilir birine yaptırcumak dediğiniz gibi daha mantıklı. japonyada oyunlar ucuzsa ordan getirtiledebilir.
  • Menüde dil seçeneği yok dili değiştirme şansım yok galiba araştırdım bulamadım. flash disk ile wiiye güncellemeyi nasıl yapabilirim benim versiyon 3.1j. Yeni güncellemeyi indirecek site bulamadım.
  • quote:

Menüde dil seçeneği yok dili değiştirme şansım yok galiba araştırdım bulamadım. flash disk ile wiiye güncellemeyi nasıl yapabilirim benim versiyon 3.1j. Yeni güncellemeyi indirecek site bulamadım.

sonu j ile biten versionlarda sadece japonca bulunur,ayrıca resmi yollardan internet harici kaynaklardan version yüklenemez.

• arkadaşlar benim cihazın adaptör ucu değişikti 3 lü giriş vardı bende elektronikçiye gittim. aparat taktı onunla kullanıyorum acaba sorun olurmu

• Bunu almayı düşünüyorum.Ne dersiniz almalı mıyım?Ya da nerde bulabilirim bu konsolu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isaac Newton's Apple

http://www.teknosa.com/kategori/oyun__hobi/nintendo/1417/125081555/nintendo_wii_black_sport_resort_pakkonsol

Bunu almayı düşünüyorum.Ne dersiniz almalı mıyım?Ya da nerde bulabilirim bu konsolu ?

bence forumdan yada s.h.b.n.den ikinci el almanız daha iyi olur,
    şu saatten sonra wii'nin sıfırına vereceğiniz parayla tam donanımlı temiz, oyunu kolları vs hepsi hazır bir ikinci el rahatlıkla alabilirsiniz.

çünkü bu mereti almakla bitmiyor,
    remote'u var, nunchuk'ı var, zapper'ı var, var oğlu var...
    hepsi masraf sonuçta.

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.