Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkness_ec

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: darkness_ec

Herkese merhaba,
    Uzun yıllardır oyun konsoluna uzağım, Sony (Playstation2) dışında herhangi bir oyun konsolu da kullanmadım. Yıllardır o ya da bu sebepten oyun konsolu almayı erteledim. Şimdi kız kardeşim oyun konsolu istiyorum dediğinde tam WII fiyatlarına bakıyordum ki Teknosa'da şöyle bir kampanya gördüm:http://www.teknosa.com/...o-wii-sports-pak-konsol

Nintendo'ya çok uzak bir kişiyim, hiç Nintendo ürün kullanmadım hatta. Bu ürünün bu kadar ucuz olmasının nedeni nedir, bu cihaz alınır mı? Çok eski kalmış bir ürün mü yoksa bu? Bunu aldıktan sonra kutu içeriğinde çıkan kumandalarla 2 kişi tenis falan oynayabilir miyiz mesela? Ya da kutu içeriğinde ne vardır? Bu konu hakkında çok çok bilgisizim, ayrıntılı bir şekilde her şeyi açıklarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

hocam fiyat gayet uygun linkide düzeltelim 199tlhttp://www.teknosa.com/urunler/125080814/nintendo-wii-sports-pak-konsol#url

zaten ikinci elleride 200e satılıyor. konsol eski bu bir gerçek fahat konsol insanı en çok eğlendiren konsollerdan biri kız kardeşiniz için ideal olabilir bir pro gaming konsolu değildir grafikleri ps2 bazen oyuna göre ps3e yakındır.

bu alacağınız kutunun içinde 1 kişilik kol ve nunchuk çıkıyor. ama çinden getirip ucuza 2.kolunuzda olabilir. veya gittigidiyor sahibinden gibi yerlerden temiz remote kol alabilirsiniz. softmod yaparsanız torrent ile istediğiniz her oyunu oynayabilirsiniz bunun dışında oyunla birlikte gelen spor paketini (ki çok eğlenceli ve vazgeçilmezidir wiinin) veya diğer alacağınız orjinal oyunları oynarsınız.

remote kollara kesinlikle bir şarj cihazı şart habire pile para almak istemiyorsanız doldurulabilen pil vesaire ayarlamalısınız.

ama direkt sorunuza cevap verirsem 199 tl süper fiyat diyorum.

Ayrıntılı cevabınız için çok teşekkür ederim, fiyat bana da çok uygun geldi. Yine Teknosa'da bir de şu ürün var:http://www.teknosa.com/urunler/125082081/nintendo-wii-sports-resort-pak-hw-beyaz-konsol

Bu iki ürün arasındaki fark nedir, aradaki 100 lira farkı vermeye değer mi?

Bir de şarj cihazı şart demişsiniz remote kollar için. Şarjını yanında vermiyorlar mı? Yoksa pille çalışan bir şey mi?

@Zaris

evet kollar pilli. kabloyla makineye bağlı olmadığı için pille çalışıyor wireless mouse gibi düşünün onunda pillerini şarj etmeniz gerekiyor.

haliyle sürekli pil parası vermemek için şarj edilir pil alıp şarj etmek en mantıklısı ben öyle yapıyorum.

iki ürün arasında birinde hareketi daha iyi algılayan motion plus denen şey var sizin 200e alacağınızda o yok. ayrıca sizin alacağınızda wii sports var diğerinde wii sports + resort var yani daha fazla resort versiyona özel oyunlar mevcut. konsolu kıracaksanız zaten oyunun önemi yok torrentten indirip istediğiniz oyunu oynuyorsunuz limiti olmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 19 Temmuz 2014; 18:17:12 >

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için çok teşekkürler. Bugün İstinye Park Teknosa'ya gidip sordum, elimizde 1 tane teşhir ürünü var ve o da çok kötü durumda dedi. Diğer mağazalarda ise hep 1 adet görünüyor, büyük ihtimalle onlar da teşhir ürünü olabilir dedi görevli. Aklımı biraz PS3'e kaydırmaya çalıştı Teknosa'daki arkadaş, aklım kaymadı dersem yalan olur fakat uygun fiyatlı, kapalı kutu, garantili bir Wii bulabilirsem (en fazla 300 liraya kadar) almayı düşünüyorum hala. Fakat Wii'ye 300 liradan fazlasını da bağlamak istemiyorum.
  • 2.el bulursun

kapalı kutu, sıfır istersen kadıköy yazıcıoğlu girişindeki world pc'de en son vardı.. hdd götürürsen 30-35 tane oyun yüklüyorlardı

wii almazsan ps3 tavsiye etmem.. xbox 360 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 21 Temmuz 2014; 11:24:42 >
  • Arkadaşlar cihazım soft modlu call of dauty serilerinde loding hatası alıyorum ve pes 2013 online hatası alıyor.bu ikisi için yardim edebilecek var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acemi Wiiciler,siz ne dersiniz ? Wii alınır mı alınmaz mı ?
  • niyetin varsa al hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

Arkadaşlar cihazım soft modlu call of dauty serilerinde loding hatası alıyorum ve pes 2013 online hatası alıyor.bu ikisi için yardim edebilecek var mi?

pes online ı bilmiyorum.. call of duty lerde sorun yaşıyorsan farklı yerden indirip tekrar dene

bazılarında ara videolar girdiğinde takılıyor.. o bölümlerdeki videoları seyretme, direk geç.. böyle dene olmazsa dediğim gibi başka yerden indirip tekrar dene
  • Beyler kablosuz sensor bari nereden bulabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sensor barının kablosuz olanı yok bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayırsızevlat

Beyler kablosuz sensor bari nereden bulabilirim

Yurtdışından getirtebilirsin.

Ör:
    Lightinthebox.com
    [30.20] Replacement Infrared Sensor Bar for Wii
    http://www.lightinthebox.com/Replacement-Infrared-Sensor-Bar-for-Wii_p90747.html

• selam arkadaşlar
    2. el wii almayı düşünüyorum param hazır inşallah.
    Yumuşatılmış! temiz bir wii. önerisi olan varmı ?
  • Bende wii ye bakiyorum ama teknosadaki sports pack e yumusatilmis olunca multi atabiliomuuz ve motion sensorsuz olursa uzakdan kontrol yokmu motion sensör nedir

• Bu yumuşak sizide oyunları online oynamak istesem sorun olmuyor mu :-) ?

• Arkadaşlar nintendo wii'ler için online server hizmetini kesti. Eskiden oynanıyordu yumuşatınca ama artık oynanmıyor. Orjinalde bile oynanmıyor bırak yumuşağı.

Artık oyunlara patch yapıyorsunuz ve 3.şahısların açtığı oyunlara özel serverlar var artık öyle oynanıyor. Bunu araştırın derim internette ben henüz çok sık oynamadığımdan o patch olayına hiç bakmadım ama var böyle birşey.
  • selam arkadaşlar
    Wii sport bölümündeki golf oyununa arkadaşlarla bayıldık 4 kişi çok güzel geçiyor.
    Wii sport haricinde başka önerebileceğiniz golf oyunları varmı.
    En önemlisi bu wii nin golf sopası aksesuarlarını nasıl temin edebilirim. 4 tane almam gerek. Hep tekli set(golf tennis vb) halinde satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 1 Eylül 2014; 9:33:47 >
  • wii'nin grafiklerine kötü diyenler internetten "the last story" adlı oyuna bir baksınlar
  • Yanlis anlasilma olmasin nintendo kendi Wİ-Fİ CONNECTİON hizmetini kapatti ama nintendonun değilde kendi yapimci şirketinin serverlarini kullanan oyunlar hala aktif . ornegin just dance 2014 Online oynayabilirsiniz ama Mario kart wii online oynayamazsiniz . Hala birkaç kanalda aktif ayrıca .

• Black Ops hala online oynanabiliyor herkes kendi server kurabildiğinden.
  • arkadaşlar 2 gün önce bir adet wii edindim. sorum şu ps1 oyunları oynamak istiyorum da acaba normal kol takılıyor mu cihaza? teşekkürler

not: normal kol derken ps3 kolu türevlerinden
  • merhaba arkadaslar forumu okudum , ikinci el kırılmamış bir wii aldım kendim soft mode yapmak istiyorum yardımcı olacak arkadaş varmı acaba.
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.