Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
110.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar wii u almayı düşünüyorum fakat 1 kaç sorun var bu cihaz ps3mü yoksa ps4 ayarında mı örneğin fifa 15i next gen mi çalıştırıyor yoksa old genmi? birde online altyapısı nasıldır Türkiyeden girdiğiniz için lag oluyormu?
  • xxfkcanxx kullanıcısına yanıt
    Ps3 ile Ps4 arasında ama Ps4 e yakın. Kullanmadım ama online da lag olacağını sanmıyorum Türkiye için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Evde küçük kızımla ailece eğlenceli zaman geçirmek için nintendo wii almak istiyorum ama aklım baya karıştı
    www.teknosa.com
    Sayfa Bulunamadı | Teknosa
    http://www.teknosa.com/kategori/oyun-hobi/nintendo/1417
    bu linkte çok fazla çeşidi var kısaca birbirlerinden farkları nelerdir fiyatı aparatlarımı değiştiriyor ? 159 TL olanda var 400 TL olanda 2 kişi aynı oynayabileceğimiz nasıl bir set almalıyız ne tavsiye edersiniz ? Oyun bilgisayarım olduğu için çok yüksek bütçe ayırmak istemiyorum açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Arkadaşlar merhaba,

Evde küçük kızımla ailece eğlenceli zaman geçirmek için nintendo wii almak istiyorum ama aklım baya karıştıhttp://www.teknosa.com/kategori/oyun-hobi/nintendo/1417 bu linkte çok fazla çeşidi var kısaca birbirlerinden farkları nelerdir fiyatı aparatlarımı değiştiriyor ? 159 TL olanda var 400 TL olanda 2 kişi aynı oynayabileceğimiz nasıl bir set almalıyız ne tavsiye edersiniz ? Oyun bilgisayarım olduğu için çok yüksek bütçe ayırmak istemiyorum açıkçası

Hemen hemen aynı türden soru sormak için girdim foruma.Bende 7 yaşındaki çocuğumla oynayabilmek için konsol bakıyorum.Önce ps düşündüm ama oyunları pek uygun gelmedi.
    Nintendo wii nin çeşitleri nelerdir.PS deki gibi hackli olma ,alırken dikkat edilmesi gereken durumlar gibi hususlar nelerdir.?

• wii eğer wii u değilse tüm wiiler aynıdır. fiyat farklılıkları genelde renklerden ve içeriği orjinal oyun paketlerine göre değişiyor. wiiyi yumuşatacağınıza göre en ucuzu almakta fayda var.

2 kişilik oyunları oynamak için yanına bir de ekstra wii remote kol almanız lazım bunu ya türkiyeden uygun fiyatlı bir şekilde alıcaksınız yada benim gibi çinden epey ucuza getirteceksiniz buyincoins.com gibi sitelerden.

size önerim çinden almanız.

türkiyedeki en ucuz wii paketinden alın derim 400 lira vermeyin bir wiiye. yumuşatma olayından sonra zaten istediğiniz her oyunu torrentten veya diğer yollardan çekip oynarsınız. olmazsa bir tanede ucuzundan 500gb 250gb gibi taşınabilir alırsınız oyunları onun içinde stoklarsınız oda wiinin yanında durur öyle geçinir gidersiniz.

wii zaten genel anlamda aile konsoludur. ha bizim çağımızdaki çocukları wii kesmiyo o ayrı mesele pcde oynamak istiyorlar oyunları wii gayet eğlencelidir özellikle wii sports çok hoştur.

ayrıca wii çok sağlam bir alettir kolay kolay durduğu yerde bozulmaz. ya yüksekten düşürmeniz lazım yada bilinçl kırmanız lazım. o açıdan güvenilir 2.el alıp sıfır gibi kullanacağınızdan emin olabilirsiniz. benim 4 sene önce aldığım wii aletim hala taş gibi sapa sağlam. sıfırını aldığım günle bir çizik farkı bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 12 Mayıs 2015; 19:02:44 >

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Peki misal extra kol,kılıfları , Nuchuk (kablosuzuda var sanırım), direksiyon tabanca vs.. Tam takım eklentiler buycoins den alsam ne kadar tutar. Teknosada sıfırı 200 civarı var sanırım ama çıplak tabii. 2.el risk neticede.
    Birde bazılarına gamecube kol takiliyormus, işe yarar bisimidir bu. Ve nasıl anlarız bu opsiyonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qklavye -- 12 Mayıs 2015; 20:28:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

Teşekkürler.
    Peki misal extra kol,kılıfları , Nuchuk (kablosuzuda var sanırım), direksiyon tabanca vs.. Tam takım eklentiler buycoins den alsam ne kadar tutar. Teknosada sıfırı 200 civarı var sanırım ama çıplak tabii. 2.el risk neticede.
    Birde bazılarına gamecube kol takiliyormus, işe yarar bisimidir bu. Ve nasıl anlarız bu opsiyonu.

hocam yalanım yok ben hepsini buyincoinsden aldım orjinali ile bir fark görmedim ha şansınıza size kargoda kırılıp 5 parça halinde de gelebilir mal çinden geliyor sonuçta. ha para iadesi alırsınız vesaire.

gamecube kol konusunda tecrübem yok ben normal playstation benzeri klasik kol aldım yine buyincoinsden pes tarzı oyunları oynamak için gayet sorunsuz. kolu wii remoteye bağlıyosunuz oynuyorsunuz oyununuzu klasik kolla.

çoğunluk wiiler tek kolla geliyor alırken sorun 2 kollu belki verirler. nunchuckda aynı şekilde.

bu arada nunchuck ile remote arasında çin malı konusun da şöyle söyleyim remotede belki orjinal ile çin malının farkını anlarsınız ama nunchuck kesinlikle hiç bir fark yok. orjinali ile birebir.

wii remote kılıfları 1,64$http://www.buyincoins.com/item/40689.html
    nunchuk 4$http://www.buyincoins.com/item/2236.html
    klasik kol 6$http://www.buyincoins.com/item/2074.html
    gamecube kol 8$http://www.buyincoins.com/item/39295.html
    motion plus'lı remote kol 13$http://www.buyincoins.com/item/2923.html
    motion plus'sız remote kol 9$http://www.buyincoins.com/item/2237.html
    nunchuck ve remote kılıf 1,7$http://www.buyincoins.com/item/36249.html

değerli zamanınızı ayırıp verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkürler. biraz araştırıp bakacağım artık.
    sorum olursa rahatsız ederim :)
    Yardım için teşekkürler hocam dün teknosadan şu ürünü aldım,

Gereğinden fazla konuşan havalı bir mağaza müdürü ilk başta dağılmış, kötü durumdaki bir teşhir ürününü vermeye çalışsada kabul etmeyince depodan 2. gelen ürün orjinal kutusunda sıfır gibi tertemizdi. Ama yanında sadece mario kart oyunu var acilen bi detaylı yumuşatma rehberi lazım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: xxfkcanxx

Merhaba arkadaşlar wii u almayı düşünüyorum fakat 1 kaç sorun var bu cihaz ps3mü yoksa ps4 ayarında mı örneğin fifa 15i next gen mi çalıştırıyor yoksa old genmi? birde online altyapısı nasıldır Türkiyeden girdiğiniz için lag oluyormu?

bu cihazda 3.parti oyunlar bulunmaz sadece nintendonun kendi oyunları çıkıyor. fifa 15, gta5 falan hayal yani hocam.
  • Arkadaşlar eşimle pc' deki coop oyunları tükettikten sonra yeni arayışlara girdim. Wii hakkından hiçbir şey bilmiyorum. İkinciel mi almalıyım sıfırmı almalıyım ? motion plus nedir ne işe yarar ? Anladığım kadarıyl 2. bir kol seti almam gerekiyor orjinalmi önerirsinz yoksa tescolarda işimi görürmü. Softmod hakkında birkaç parça yazı okudum ancak nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Sd kartamı atılıyor oyun yoksa usb hdd gibi aparatmı lazımdır.
    Yoğun soru bombardımanı için kusura bakmayın. Teşekkürler.
  • basturk9027 kullanıcısına yanıt
    2.el alabilirsiniz. Wii öyle kolay kolay bozulan bir konsol değil. Sahibinden'den bakabilirsiniz.
    Motion plus' wii kumandasına takılan bir aparattır. Kumandanın algılayıcılarını guçlendirir ve yeni özellikler katar. Bazı kumandalar Motion+ İnside'dır. Üzerinde yazar kumandanın. Bu kumandalarda ayrı olarak aparat almaya gerek kalmaz.
    Bazı oyunlara wii kumandasındaki tuşlar yetmez ve Nunchuk denen' kumandaya bağlanan kontrolculer kullanılır. Orjinal almanız iyi olur çünkü ben hem orjinal hemde tasco kullandım ve aralarındaki malzeme kalitesi gerçekten çok anlaşılıyor. Fakat yinede siz bilirsiniz.
    İnternette softmod yapmak için pekçok turkçe video ve rehber var. Sd kart konsola softmod işlemini yapmak için kullanılır. Oyunları, softmod yaptıktan sonra USB Harddisk veya Flaş belleğe atarak oynayabilirsiniz.

• Sağolun hocam yardım için. İkinci elde çok farklı fiyatlar var ortalama ederi ne kadardır? Ayrıca sahibindende de çok farklı fiyat aralığında aksesuar var hepside orijinal vs. demiş orijinal aparatı nasıl anlarız nereden buluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturk9027

Sağolun hocam yardım için. İkinci elde çok farklı fiyatlar var ortalama ederi ne kadardır? Ayrıca sahibindende de çok farklı fiyat aralığında aksesuar var hepside orijinal vs. demiş orijinal aparatı nasıl anlarız nereden buluruz.

Hocam 2. elde çok uçuk kaçık fiyatlara almayın hatta 200 TL üstüne çıkmayın derim. Ben teknosanın deposundan sıfır orjinal cihazı 160 TL'ye aldım yanına birde motion plus inside olan orjinal kol aldım sıfır 200 TL'ye geldi. Nette yumuşatma işlemini adım adım anlatıyorlar evde kendim yaptım, 90 tanede oyun indirdim şu anda tadından yenmez durumda bu paraya bu eğlence
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Nezaman ve nerden aldınız hocam. Ben arıyorum teknosayı nintendo turkiyeden çekildi diyorlar ama depo konusunu hiç sormamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturk9027

Nezaman ve nerden aldınız hocam. Ben arıyorum teknosayı nintendo turkiyeden çekildi diyorlar ama depo konusunu hiç sormamıştım.

Bu ürün için stok sorun. Direk satışta yok ama ellerinde olan mağazaları müşteri hizmetlerinden sorgulatın kırık dökük teşhirde çıkıyor hiç kullanılmamış sıfır üründe depoda ne varsa şansına banada param parça teşhir itelemeye çalışırlarken sıfır cevheri tozlu depodan çıkardık

• Ben wii yi eski yumuşak olmayan haline döndürmek istiyorum.
    Ne yapmalıyım?
    Bunun için video var mı nette?

• 1-Softmod'lu Wii'de, NTSC oyun çalışır mı (orjinal)?
    2-Softmod'lu Wii'de, Gamecube oyunları için hafıza kartına gerek var mı?
    3-Wii Pro Controller, Gamecube oyunlarında çalışıyor mu yoksa gamecube gamepad'imi lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Ben wii yi eski yumuşak olmayan haline döndürmek istiyorum.
    Ne yapmalıyım?

orjinal bir cd takın örneğin wii sports. güncelleme isteyecektir sistem. güncelleme yapmasına izin verin. softmodu kaldıracaktır sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Ben wii yi eski yumuşak olmayan haline döndürmek istiyorum.
    Ne yapmalıyım?

orjinal bir cd takın örneğin wii sports. güncelleme isteyecektir sistem. güncelleme yapmasına izin verin. softmodu kaldıracaktır sistem.

Emin misin. Cihaz brick olmasın ?
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.