Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaTRiX

quote:

Orijinalden alıntı: oomerozer

quote:

Orijinalden alıntı: memo95

quote:

Orijinalden alıntı: 27serhat

arkadaslar deal extereme tatılde falanm yazmıslar 1 subata kadar. 67 tl lık sıparıs verdım ıptal edyım mı ne dersınız bı de sitede verdigim siparisleri göremiyorum kargo ile ilgili de bi bilgi goremedım deneyımlı arkadaslardan yardım beklıyorum

Sipariş detaylarını dealexreme sitesine kayıtlı oldugun email adresine göndermişlerdir oradan order numaranı alıp online yardımdan hangi ürünlerin ellerinde bulunduğunu sorabilirsin herhangi bir ürün bile yoksa hemen iptal edin gönderimi gecikebilir para 3-4 is gunünde kredi kartına geri yatar online yardım bizim saatimize göre öğlen 12 ye kadar açıktır eğer iptal etmeye karar verirsen focalprice'yi öneririm iyi alışverişler

focalpriceden remote aldım..soru&cevap bölümüne özellikle baktım motion plus var mı diye,var olduğunu 2 soruda da belirtmişler ama bana gelen remote motion plussız..red steel 2 de denedim kabul etmiyor..dealextrem'den şu güne kadar en ufak sorun yaşamadım ama focalprice'dan ilk alışverişimde bu sorun çıktı.şimdi geri göndermeye kalksam 17 dolarlık alet için 20-30 dolar kargo çıkar.yenisini göndereceklerini yada para iadesi yapacaklarını da sanmıyorum(mail attım böyle böyle diye ama cevap gelmedi daha)..sonuç olarak ben biraz beklemeyi göze alıp dealextreme'den şaşmamayı öneriyorum..(tamamen kişisel fikrimdir)

Sen biliyorsun diye verdiğin linkten ben de sipariş vermiştim "Remote Plus" değilmiş. Elimizde patladı.

soru cevap kısmında 2 tane soru var ikiside motion plus olup olmadığını sormuş ve müşteri temsilcisinin verdiği yanıt motion plus var şeklinde..mail attım hala geri dönmediler..cevap bekliyorum bakalım..yoksa evet elimizde patladı
    en azından çoğu oyun için motion plus istemediğinden elimizde bi tane remote olur diye avuturuz kendimizi

• quote:

Orijinalden alıntı: aROMEr

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: 27serhat

arkadaslar 5 adet sınırı kıtap cd gıbı seylerde gecerlı degıl dıye bılıyorum. hatta dh modarotoru zeus un yurtdısı alısverıs rehberınde de okumustum boyle bısey
    tabı sızde bı bakın derım..

Evet cd ve kitapta sınır yok ama burada sonuç olarak wii aparatları hakkında konuştuğumuzdan o durumu belirtmedim...

hocam nintendo wii'yi kutusunda cıkmış açık olarak kargolatıp alsak geçer mi? peki

Wii alırsan büyük ihtimalle gümrükte takılır. Gümrük görevlisi ürünün fiyatını 75 eurodan fazla olacağını bilir diye düşünüyorum...

• merhaba günlerdir wii fit plus bakıodum tabi konsolla beraber, 2.elleri bile en düşük 500 tl civarıyken teknosa da bunu gördüm

daha önce konsol almadığım için şüpheye düştüm bi eksik gedik var mıdır:) yani yanında ekstra aparat vs. gerekmez dimi ztn balance board içinde???
    bide kopya oyun kullanmak için özel ayarlama mı yaptırmak gerekir? teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ezgikhrmn

merhaba günlerdir wii fit plus bakıodum tabi konsolla beraber, 2.elleri bile en düşük 500 tl civarıyken teknosa da bunu gördüm

http://www.teknosa.com/kategori/oyun__hobi/nintendo_konsol/806/125082537/nintendo_wii_black_sports_resort__wii_fit_plus_black_pak_konsol

daha önce konsol almadığım için şüpheye düştüm bi eksik gedik var mıdır:) yani yanında ekstra aparat vs. gerekmez dimi ztn balance board içinde???
    bide kopya oyun kullanmak için özel ayarlama mı yaptırmak gerekir? teşekkür ederim

Klasik teknosa taktiği , stokta olmayan ürünler uygun fiyatlı

• nasıl ya yok mudur bu şimdi:( nintendoda özel kampanya falan dioo bi sürü çeşit varr
  • Pazar günü wii ulaştım burdan yazdım yardım için ama pek yardım sever çıkmadı bende verneli kendim döktüm üstüne yumuşacık oldu Cod serisi kontrollerle nasil iyi oluyor mu normal pc versiyonunu sıktı biraz bunda oynarken kolu kaldırıp indirip sallıyormuyuz felan heyecan olsun istiyorum biraz, birde oynuyabilecegim kılıclı güzel oyunlar var mı acaba ? Şimdilik cocuklar ve hanım icin dans mario felan tamamladık azda kendimize çalışalım Ninja gaiden benzeri oyunlar var mı wii'de ?
  • Arkadaslar ben de aranıza katılmak istiyorum 200tl'ye wii nereden bulabilirim
  • Classic controller pro cod serisinde kill sayimi 2 ye katladi oneririm birde 200 tl ye wii coook zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

Classic controller pro cod serisinde kill sayimi 2 ye katladi oneririm birde 200 tl ye wii coook zor

senin bu çinden getirttiğinde titreşim özelliği var mı ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

quote:

Classic controller pro cod serisinde kill sayimi 2 ye katladi oneririm birde 200 tl ye wii coook zor

Neden her mesajinda ":D" var kardes titresimsiz

• Yurtdışı sitelerinden uygun fiyatlı, Wii Remote Motion Plus Entegreli alıp da memnun olan arkadaşlar aldıkları ürünün linkini verebilir mi?

Ama gerçekten almış olan yazsın sonra bizim aldığımız gibi normal Remote gelmesin elimize yine...
  • quote:

Yurtdışı sitelerinden uygun fiyatlı, Wii Remote Motion Plus Entegreli alıp da memnun olan arkadaşlar aldıkları ürünün linkini verebilir mi?

Ama gerçekten almış olan yazsın sonra bizim aldığımız gibi normal Remote gelmesin elimize yine...

Dostum entegre modeller cok sorunlu oluyor %90 i sorun veriyormus onermem yani normal alin

• quote:

quote:

Yurtdışı sitelerinden uygun fiyatlı, Wii Remote Motion Plus Entegreli alıp da memnun olan arkadaşlar aldıkları ürünün linkini verebilir mi?

Dostum entegre modeller cok sorunlu oluyor %90 i sorun veriyormus onermem yani normal alin

focalprice.com dan aldım bir tane motion plus diye fakat normal çıktı.

Normaliyle bir çok yeni oyunu oynamamıza izin vermiyo cihaz Motion Plus istiyor.

Bu sorunu nasıl halledeceğiz?
  • quote:

quote:

quote:

:D alışmışım sürekli yapıyorum :D

• 1 hafta önce yenicarsim.com dan aldım 325 tl wii motion plus + wii sport + wii sport resort black

çok da memnunum.

http://www.yenicarsim.com/nintendo-wii-siyah-resort-packwii-sports/nintendo-wii/id/326283/?tradeTransactionID=4592
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Titreşim mi yapıyorsun? anlamadım ne yapıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: neyro61

1 hafta önce yenicarsim.com dan aldım 325 tl wii motion plus + wii sport + wii sport resort black

çok da memnunum.

http://www.yenicarsim.com/nintendo-wii-siyah-resort-packwii-sports/nintendo-wii/id/326283/?tradeTransactionID=4592

Hocam bunun içinde kaç kol var ? Paket içeriği nedir? Bir de başka arkadaşlarda ugun olup olmadığı konusunda yorum yaparsa sevinirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Titreşim mi yapıyorsun? anlamadım ne yapıyorsun?

AHaha :D yok titreşimi ben yapmıyorum onun sorduğu : ve D birleşince = :D Bu oluyor. bunu neden sürekli yapıyosun diyor = :D

• quote:

quote:

1 hafta önce yenicarsim.com dan aldım 325 tl wii motion plus + wii sport + wii sport resort black

çok da memnunum.

Hocam bunun içinde kaç kol var ? Paket içeriği nedir? Bir de başka arkadaşlarda ugun olup olmadığı konusunda yorum yaparsa sevinirim

wii konsol
    wii remote kontrol motion plus 1 adet
    wii nunchuck 1 adet
    wii sport
    wii sport resort
    sensor bar

cihaz siyahhhhhh

• quote:

quote:

quote:

çok da memnunum.

wii konsol
    wii remote kontrol motion plus 1 adet
    wii nunchuck 1 adet
    wii sport
    wii sport resort
    sensor bar

cihaz siyahhhhhh

299 TL'ye mariokartpack var ondan donanım olarak farkı ne?

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.