Şimdi Ara

Acemiye otomatik mi düz vites mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
14.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Panthér

yok! sadece gaz fren değil. (ilk kullanıcılar, bayanlar ve emekli sürüşündekiler için öyle sayılır)

bir zaman sonra alt vites-üst vites-ara hızlanma-yavaşlama vs. hareketlerini nerde ne zaman diye düşünmeden ayağınla
    yapabiliyorsan olay manuel vitesten daha zevkli duruma gelir. bunu istemsiz normal bir hareket olarak yapabildiğin de,
    gaza bas git-frene bas dur pozisyonundan çıkarak otomatik vites de bir üst kademeye atlarsın. elle vites atarak yaptığın
    herşey, fren ve özellikle gaz pedalının ince hareketlerinde biter.

ben ilk kullanımın manuel vitesli bir araç da olmasından yanayım.
    ayrıca illaki bu gibi bir araç olması gerekir diye bir kural yok. her standart ölçülü araç, bu iş için uygun sayılır.

Pantherin dediklerine aynen katiliyorum bende ilk duz viteste ogrenmistim sonra otomatige gectim ve ustalasinca manuelden cak daha zevkli bir hale geldi ama ilk arac manuel olmalidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de şu sıralar kullanmayı yeni öğreniyorum ve tercihim düz vites. Arkadaşların dediği gibi acil bir durumlarda gerekebilir.

Ben de birşey sormak istiyorum; debriyaj pedalının sertliği kalibre edilebilen birşey midir? Sadece i20 kullandım şimdiye dek. Dün bir galeride denediğim getz'in debriyajı bana çok sert geldi. Galerici o ayarlanır, sıkintı yok dedi ama??

• Bence düz vites eğer otomatikle başlarsa düz viteste çok zorlanır. Her zaman otomatik vites araba kullanacak değil.
  • otomatik vitesle baslamali,once direksiyonda ustalasmali trafigi okuyabilmeyi ogrenmeli sonra manuele nasilsa alisir ama hem viteste acemilik hem trafikte acemilik Allah korusun kazaya sebep olabilir.

• maddi durumunuzla alakalı bütçeniz uygunsa otomatikle başlamalısınız
  • Acemi surucu tembelse cok idealist degilse otomatik vites,azimliyse manuel vitesle ogrenmesini tavsiye ederim

• Arkadaslar ailede araba kullanmayi bilen yok bu durumda manuel mi almak daha iyidir yoksa otomatik mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.