"Ne almamı önerirsiniz" diye sordum "Next 8000 xcam" denildi.
Siteyi biraz dolaştım bir sürü bilmediğim terimle karşılaştım ve kafam karıştı.
Eğer bana biraz bilgi verirseniz sevinirim
Öncelikle kart ne işe yarar, modül ve emu nedir?
Ayrıca hangi makine şifreleri daha iyi çözer ve şifre çözme yeteneği neye bağlıdır?
Umarım bunlar sana yardımcı olur
6000 kanal kapasitesi Favori 13 kanal tek ekranda gösterme 4 seçilebilir arka fon ve mükemmel seçenekler Türkçe ve seçilebilir 5 dil EPG TV'de olmasada cihazdan teletext ve altyazı desteği Kategorili ve özel favori listesi Uydu seçimi ve tüm kanalları tek listede gösterebilme özelliği Mükemmel kanal dizme özellikleri Timer Uydu alıcısı kumandasından renk,parlaklık,kontrast ayarlarıyla mükemmel resim imkanı Türkiyeye özel yazılım desteği Sinyalmetre Özel kilit menüleri Yayının şifreleme sistemini gösterme özelliği Diseqc 1.2 motor ile hareketli çanak kullanabilme özelliği Zoom,kare kare oynatma özelliği Onlarca extra özellik ST 5512 chipset Özel kart girişi çoklu desteği
arkadaş ne sormuş hocam sen ne yazmışsın :)
kart bir işe yaramaz sadece yasal yoldan şifreli kanalları izlemeye yarar emu ise yasal olmayan yoldan şifreli knalları izlemeye yarar...
Goldmaster 7400 cım de yukarıda yazılan özelliklerin hepsi var.
Sadece Emu yazılımlı veya hem Emu Yazılımlı hem CAM modül girişli
COSHIP receiverlar da işine yarayabilir.
90 USD EMU yazılımlı olanı 130 USD EMU yazılım + CI lisi
tr006m bende cok arastırdım alıcam yakınlarda.Ama 8000xcam icin o kadar para vermeye degermi dersen degisir. Ben cok kurcalarım, yazarım,bozarım dersen alınabilir.. Yok ben bi sifre yuklerim, emu koyar kanalımı izlerim dersen degmez.Hatta daha ucuza cok daha kaliteli cihazlar alıp işinide gorebilirsin..
Sahsen ben Next 2000,2500 yada Sunny 7010 DCI düşünüyorum.GM 14400 de olabilir..Receiverla ugrasacagıma, PC ile ugrasırım..sadece sifremi girer, kanalımı izlerim..2 kat para vermeyi düşünmüyorum..Ayrıca içine gölümü olan Conax ında hicbir faydası yok,aldanma derim
Arkadaşım sana sorunsuz ve kullanımı basit topfıeld 3000CI pro öncelikle tavsiye ederim.Sunny 7010 DCI kaonun malıdır oda çok güzel cihaz.Şu aşamada modüllü cihazla kafanı karıştırma derim.Daha detaylı bilgi için digital uydu sistemleri hakkında her türlü cevap bulabilcenwww.taskinelektronik.com adresinde forumlardan yardım isteyebilirsin.
Arkadaşım sana sorunsuz ve kullanımı basit topfıeld 3000CI pro öncelikle tavsiye ederim.Sunny 7010 DCI kaonun malıdır oda çok güzel cihaz.Şu aşamada modüllü cihazla kafanı karıştırma derim.Daha detaylı bilgi için digital uydu sistemleri hakkında her türlü cevap bulabilcenwww.taskinelektronik.com adresinde forumlardan yardım isteyebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme