Şimdi Ara

acemiyim yardım bekliyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben daha 3 gün oldu iphone 4 alalı ama kafamda bazı ? işaretleri var ::D iphone numa İOS5 sürümünü yüklemek için neler yapmalıyım yada yüklemeli miyim tavsiye eder misiniz ? yanlış bilmiyorsam ios 5 sürümü için jailbreak yapılacakmış ve garantiden düşüyormuş diye biliyorum.iphoneyi itunese yedekledikten sonra ios 5 sürümünü yükledim diyelim zar zor da olsa. peki sonra itunes ten yedeklediğimi geri yükleyebilir miyim tekrar garantiye girebilmesi için eski haline dönüncere garantiye girer mi:? ve bir diğer sorum da bu cydia ne işe yarar app storeden ücretli uyghulamaları bedavaya indirmeye yarar diye biliyorum doğrumu.cydia yı ne app storeden ne de internetten yükleyemedim iphoneye zaten nette hep düzmece bana bu telefona cydia yı yükletip ücretli uygulamaları ücretsiz indirmeme yardımcı olacak biri var mı acaba bekliyorum. biraz bedavacılığa kaçtı ama ne yapayım değmez ki bi uygulama için para harcamaya yardımlarını bekliyorum şimdiden tşk.ler

• Sorularının cevapları forumda mevcut
  • bence iOS 5 i yükle. Çok artısı var. Evet garanti iptal oluyor. ayrıca ios 5 olarak jb var. daha sonra ios 5 yüklersen garanti kapsamına girer. telefonu itunes e bağlayınca güncelleye bilirsin. cydia ya gelince o tema daha doğrusu özelleştirme amaçlı. ayrıca jailbreak yaptığında bedavaya programları kurabilirsin.

iOS 5 için Tethered Jailbreak yapmak için forumda konular var bakabilirsin.
  • Okumadan ogrenebileceginiz bir yontemi daha insanlik bulmadi. Ama uzulmeyin okuyanin herseyi ogrendigi 2 adres var!www.google.com, forum.donanimhaber.com !!
    Siz forumun ilk sayfasina bile bakmazda dur konu acayim bir enayi cikar diye dusunuyorsaniz iphone a verdiginiz paraya yazik olmus!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Okumadan ogrenebileceginiz bir yontemi daha insanlik bulmadi. Ama uzulmeyin okuyanin herseyi ogrendigi 2 adres var!www.google.com, forum.donanimhaber.com !!
    Siz forumun ilk sayfasina bile bakmazda dur konu acayim bir enayi cikar diye dusunuyorsaniz iphone a verdiginiz paraya yazik olmus!

Çok guzel cevap

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Okumadan ogrenebileceginiz bir yontemi daha insanlik bulmadi. Ama uzulmeyin okuyanin herseyi ogrendigi 2 adres var!www.google.com, forum.donanimhaber.com !!

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.