Şimdi Ara

HP ÇİFT ÇEKİRDEKLİ NOTEBOOK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
8
Favori
4.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    takip
  • Arkadas cok dürüst cok ilgili ve kibar bir insan burdan kendisine tesekkür etmek istiyorum uzun zamandir arayipta bulamadigim parcalari temin etti, kendisinden MSI VR330X Laptop icin anakart ile 2 adet laptop islemcisi ve Masaustu bilgisayarima Ram aldim alisveristen cok memnun kaldim sayesinde arızalı notebook umu ayaga kaldirdim ve 2 gündür kullaniyorum Kendisinden 1 adetde Notebook almak icin beklemedeyim kendisi bakip haber vericek yani son olarak arkadastan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 13 Nisan 2020; 3:20:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo ne kadar tutar hocam Ankara'ya

• 20-30 tl arası tutar sanırım.

• İbrahim bey yıllardır alışveriş yaptığım bir üye, paraya pula değer veren birisi değil, her türlü alıcıya yardımcı olmaya çalışıyor. Güven konusunda hiç tereddüt etmeyin, kendisi önce sizi düşünür herdaim. Küçük hesaplar için asla uğraşmaz. Kendisiyle uzunca bir aradan sonra tekrar alışveriş yapmak sohbet etmek beni ziyadesiyle mutlu etti. Kendisine buradan da teşekkür ediyorum. Hayırlı ramazanlar herkese.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumunuz için çok tesekkür ederim. tekrar hayırlı olsun. sizin gibi degerli forum dan arkadaslarla tekrar alış veriş yapmak benim içinde çok degerli tekrar anlayışınız için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.