Şimdi Ara

ACER 23.6' GN245HQBMID 3D LED MONİTÖR Kullanıcı İncelemesi ve Kullananlar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
14.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "0" yakınlıkta 3d daha az gerçek oluyor ama .
  • ayrıntılı resimler bunları teknik servisede yolladım bakalım ne cıkacak yorumlarınızı gercekten merak ediyorum

ACER 23.6' GN245HQBMID 3D LED MONİTÖR Kullanıcı İncelemesi ve Kullananlar
  • devam

• oyunda boylre bir kayıp var

• bu gercekten normalse fpr teknolojisinden kaynaklıysa ozaman ben cok hassasım diycem ama bunu millet nasıl gormez ya

• quote:

Orijinalden alıntı: barbarian161

bu gercekten normalse fpr teknolojisinden kaynaklıysa ozaman ben cok hassasım diycem ama bunu millet nasıl gormez ya

Bu sorunu hangi monitörde yaşadınız hocam ayrıca görülmiyecek birşey değil bence baya baya göze çarpıyor.
  • Lg d2342p hocam vatandan aldım 870 tl ye bugun 20. gunuydu tum fotoları topladım ayrıntılı incelemeyle birlikte yolladım .bakalım onlar ne diyecek bu duruma .benim asıl anlamadıgım bimexte aynı teknolojiyi kullanan hp ye baktım aynı durum.peki bu lg falan tanıtımlarında nasıl oluyorda daha net 3d falan diye reklam yapıyor 27 asus 3d vision 2 monitorum ve gtx680 ekran kartım olan diger makinada 3d goruntuler mukemmel ve purussuz. lg de ise gozluklerin hafifligi gibi avantajlar var evet ama 3d de cozunurluk sanki dusukmus gibi puturlu ben zannetmiyorumki bu sorun benim monitorumden kaynaklansın bence dupeduz lg 3d panel teknolojisinin sacmalıgı bu insanlar hassas degil cogu kisi nvidia vision kullanmadıgı icin aralarında kıyaslama yapamıyor bence.adam ilk defa 3d goruyor derinlige hasta oluyor ne pixel kaybı ne 3d kıpırdayınca bozuluyomus anlamıyor bunuda lg ve bu paneli kullanan firmalar kullanıyor benim yorumum bu ama insallah ben haksızımdır
  • quote:

bu gercekten normalse fpr teknolojisinden kaynaklıysa ozaman ben cok hassasım diycem ama bunu millet nasıl gormez ya

aynen dedğin gibi
    bu sorunlu bir monitör değil
    fpr teknolojisi böyle
    garantiden sorun yok diye geri gönderirler büyük ihtimalle çünkü monitörde sorun yok

çoluk çocuk ne anlar allah aşkına çözünürlükten detaydan

• bugun sevindirici bir haber aldım garanti icin gonderdigim msi gtx570 tif urun degisimi yapılacakmıs 570 bulamassak ust model gondericez dediler bari yuzumuz oradan gulecek gibi:)
  • Uzun bir süredir 3D monitör alma çabasında olan ben hala gerçekleştirebilmiş değilim FPR mi yoksa Nvidia Vision mu aşırı kararsızlık hakim ayrıca 680 DCU II de alacağımı düşünürsek GN245HQ modeli için pek fazla bütçem yok gibi ayrıca sağlıkta benim için çok önemli şaşılık baş dönmesi vs sorunlar her ne kadar svstrgmr hocama sorup problem yok cevabını alsamda bende bunların baş göstereceği inancındayım ve çok fazla bilgisayar karşısında oturan bir insanım aşırı parlak monitörleri sevmem bir diğer yanıda şuanda D2342P'nin indirimde olması sebebiyle bana al benisi daha fazla gelmekte svstrgmr hocam siz iki ürünü kullanmış birisi olarak ne dersiniz çok fazla birşey kaybeder miyim LG tercih etsem ayrıca barbarian161 hocam sizinde önerilerinizi bekliyorum :)
  • quote:

bugun sevindirici bir haber aldım garanti icin gonderdigim msi gtx570 tif urun degisimi yapılacakmıs 570 bulamassak ust model gondericez dediler bari yuzumuz oradan gulecek gibi:)

Bu gerçekten güzel habermiş TFII felan yollasalar süper olur :) Direk 0 olarak satılıp bir 670 yada biraz daha koyulup 680 alınıp FPS ve O/C'un dibine vurulur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

Uzun bir süredir 3D monitör alma çabasında olan ben hala gerçekleştirebilmiş değilim FPR mi yoksa Nvidia Vision mu aşırı kararsızlık hakim ayrıca 680 DCU II de alacağımı düşünürsek GN245HQ modeli için pek fazla bütçem yok gibi ayrıca sağlıkta benim için çok önemli şaşılık baş dönmesi vs sorunlar her ne kadar svstrgmr hocama sorup problem yok cevabını alsamda bende bunların baş göstereceği inancındayım ve çok fazla bilgisayar karşısında oturan bir insanım aşırı parlak monitörleri sevmem bir diğer yanıda şuanda D2342P'nin indirimde olması sebebiyle bana al benisi daha fazla gelmekte svstrgmr hocam siz iki ürünü kullanmış birisi olarak ne dersiniz çok fazla birşey kaybeder miyim LG tercih etsem ayrıca barbarian161 hocam sizinde önerilerinizi bekliyorum :)

benim ve barbarian'ın yorumları ortada
    eğer half life oynarken başın dönmüyorsa bence nvidia 3d vision kullanırken de başın dönmez
    benim tavsiyem acer dan yana
    çünkü göz şaşılığı 3d ye alışamamaktan kaynaklanıyor ve lg gözlükte de aynısı olur
    baş dönmesi filan ise fps oyunlara alışık olmayanların sorunu
    yani 2d oynarken de baş ağrısı yaşar...
    benim nvidia 3d visin 1 gözlükten tek şikayetim hafif karanlık olması
    onun dışında ld d2342p'yi acer ile kıyaslamak yanlış olur
    lg d2342p bence ortalama sinema kullanıcıları için iyi sayılabilir ama yüksek çözünürlüğü önemseyenler için tatmin edici olmayacaktır

üstelik lg d2342p 60Hz 5ms bir monitöre göre türkiyede resmen kazık fiyata satılıyor
    bunu hp nin fpr gözlüklü monitöründen anlıyabilirsiniz
    acer ın da fpr gözlüklü monitörü var samsungun da
    ama LG caf caflı reklam yapınca kazık fiyata satılıyor tr de

• hocam eger sorun bas agrısı goz yorulması falan saglık diyorsanız lg de rahat edeceginize emin olabilirsiniz ama benim gibi goruntuden odun vermem saglıgımdan olsamda diyorsanız nvidia derim:) ha birde ben tridef olayına bayıldım nvidia bir oyunda 3d destegi yoksa nekadar katakulle yapsanda acmıyor ama tridef oyun icinde okadar cok ayar sunuyorki her sekilde oyun 3d oluyor.ben 60hz fpr ve nvidia vision denedim ve karsılastırdım derinlik 3d olarak 2 side aynı 3d yi veriyor sadece vision goruntu kalitesi iyiyken fpr titresim yapmama gozluk rahatlıgı gibi konularda baskın gerisi size kalıyor asıl benim merak ettigim sormak istedigim soru ise samsunng gibi firmaların bazı monitorleri 120 hz ve kendi pasif gozlukleri var bunlardamı fpr kullanıyor yada ayrı bir teknolojisi varmı bu konuda bilginiz varmı svstrgmr hocam
  • 120Hz pasif gözlüklü samsung monitör hangisi link atsana araştıralım
  • aynen yorumunuza katılıyorum 3d olayına gozunuz alısınca nvidiada rahatsız etmeyecektir.birde lg reklam olayında gercekten dogrusunuz bir arkadas bana acer fpr monitorunu ustunede 350 tl para teklif etti vermedim bu monitoru pismanım sırf lg guzel reklam yaptı die cok farkı var sanıyoruz.yanlız soyle bir dusuncem var lg koonusunda lg monitor kendi menusunde bulunan 3d menusuyle yanyana olan 2 goruntuyu birlestirip 3d goruntuye donusturebiliyor bunun soylebir avantajı olabilir suan oynadıgımız oyunlar tridef yardımıyla 3dye cevrilmekte tridef bunu ekran kartı uzerinden yaptıgı icin fps 60 iken 3d ye gectiginizde 40 fps ye dusmekte. Belkide bundan sonra cıkacak bazı oyunlarda direk 3d mod olarak kendi menusune ekleme yapacak yan yana 2 goruntu olarak verecek ve lg monitor uzerinden tusa basıp ekran kartına 3d hesaplama yuku binmeden 3d oyun oynayabilecegiz diye dusunuyorum diger hp modelinde 3d menu olmadıgından bu yuk hep ekran kartı uzerinde kalacaktır ve fps dususu olacaktır.tabi bu benim yorumum

• http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS27A950DS/UF
    bu monitor mesela abi 120 hz ve kendi pasif gozlugu mevcut fpr degilse hangi teknoloji fpr degilse goruntu kaybı yok demektir eger fpr ise neden 120 hz garip:)
  • bu monitorden vatan getirdi bir ara 1200 tl ye sattı sonra birdaha gormedim formda bir kisi ilan acmıs adama satıs aktifmi diye mesaj attım cevap vermedi :) bu arada gozluklerinin pasif oldugu konusunda bir bilgi yok ama nvidiavision falan demiyor aktif 3d kullanan vision dısında baska sistemde yok sonucta
  • quote:

aynen yorumunuza katılıyorum 3d olayına gozunuz alısınca nvidiada rahatsız etmeyecektir.birde lg reklam olayında gercekten dogrusunuz bir arkadas bana acer fpr monitorunu ustunede 350 tl para teklif etti vermedim bu monitoru pismanım sırf lg guzel reklam yaptı die cok farkı var sanıyoruz.yanlız soyle bir dusuncem var lg koonusunda lg monitor kendi menusunde bulunan 3d menusuyle yanyana olan 2 goruntuyu birlestirip 3d goruntuye donusturebiliyor bunun soylebir avantajı olabilir suan oynadıgımız oyunlar tridef yardımıyla 3dye cevrilmekte tridef bunu ekran kartı uzerinden yaptıgı icin fps 60 iken 3d ye gectiginizde 40 fps ye dusmekte. Belkide bundan sonra cıkacak bazı oyunlarda direk 3d mod olarak kendi menusune ekleme yapacak yan yana 2 goruntu olarak verecek ve lg monitor uzerinden tusa basıp ekran kartına 3d hesaplama yuku binmeden 3d oyun oynayabilecegiz diye dusunuyorum diger hp modelinde 3d menu olmadıgından bu yuk hep ekran kartı uzerinde kalacaktır ve fps dususu olacaktır.tabi bu benim yorumum

senin o 2d to 3d olayı sanal 3d oluyor ve gerçek 3d değil
    yani derinlik hissi sıfır olan 3d dir
    ekran kartına yük bindirmemesi bir avantaj ama dediğim gibi bu bir sanal 3d
    gerçek 3d için herzaman ekran kartından dönüştürmeye muhtacız
    çünkü monitör hiçbirzaman 2 farklı açıdan çekilmiş görüntüyü hesaplayıp basamaz
    yapsa yapsa aynı görüntüyü iki defa basarak 2d to 3d yapar

http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS27A950DS/UF

bunun gözlüğünün pasif gözlük olup olmadığını öğrenemedim
    ama lg ile aynı teknolojiyi kullanıyorsa sadece 120Hz olma avantajı olacaktır yoksa n3dv gibi 1080p 3d olmayacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

quote:

Orijinalden alıntı: zhee

Uzun bir süredir 3D monitör alma çabasında olan ben hala gerçekleştirebilmiş değilim FPR mi yoksa Nvidia Vision mu aşırı kararsızlık hakim ayrıca 680 DCU II de alacağımı düşünürsek GN245HQ modeli için pek fazla bütçem yok gibi ayrıca sağlıkta benim için çok önemli şaşılık baş dönmesi vs sorunlar her ne kadar svstrgmr hocama sorup problem yok cevabını alsamda bende bunların baş göstereceği inancındayım ve çok fazla bilgisayar karşısında oturan bir insanım aşırı parlak monitörleri sevmem bir diğer yanıda şuanda D2342P'nin indirimde olması sebebiyle bana al benisi daha fazla gelmekte svstrgmr hocam siz iki ürünü kullanmış birisi olarak ne dersiniz çok fazla birşey kaybeder miyim LG tercih etsem ayrıca barbarian161 hocam sizinde önerilerinizi bekliyorum :)

benim ve barbarian'ın yorumları ortada
    eğer half life oynarken başın dönmüyorsa bence nvidia 3d vision kullanırken de başın dönmez
    benim tavsiyem acer dan yana
    çünkü göz şaşılığı 3d ye alışamamaktan kaynaklanıyor ve lg gözlükte de aynısı olur
    baş dönmesi filan ise fps oyunlara alışık olmayanların sorunu
    yani 2d oynarken de baş ağrısı yaşar...
    benim nvidia 3d visin 1 gözlükten tek şikayetim hafif karanlık olması
    onun dışında ld d2342p'yi acer ile kıyaslamak yanlış olur
    lg d2342p bence ortalama sinema kullanıcıları için iyi sayılabilir ama yüksek çözünürlüğü önemseyenler için tatmin edici olmayacaktır

üstelik lg d2342p 60Hz 5ms bir monitöre göre türkiyede resmen kazık fiyata satılıyor
    bunu hp nin fpr gözlüklü monitöründen anlıyabilirsiniz
    acer ın da fpr gözlüklü monitörü var samsungun da
    ama LG caf caflı reklam yapınca kazık fiyata satılıyor tr de

Hocam tamda beni açıklamışsınız Half-Life oyununda her zaman baş dönmesi yaşayan birisiyim ve aklıma ilk gelen oyunda budur baş dönmesi,mide bulantısı denilince direk bu oyun geliyor aklıma o yüzden birazda sağlık açısından LG alma gereksinimi duyuyorum 3D vision 2 de hiç bir sorun yok fakat fiyatı da ortada :)
    LG de canımı sıkan 60Hz ve 5Ms olayı biliyorsunuz ki ilk baştada size Acer'ı sırf 120Hz olduğu için sevdiğimi söylemiştim ayrıca Tridef olayıda bir cezbedici yanı yüksek çözünürlüğü ben pek önemsemem bu durumda D2342P senin için biçilmiş kaftan diyorsunuz yani ?

• quote:

bu monitorden vatan getirdi bir ara 1200 tl ye sattı sonra birdaha gormedim formda bir kisi ilan acmıs adama satıs aktifmi diye mesaj attım cevap vermedi :) bu arada gozluklerinin pasif oldugu konusunda bir bilgi yok ama nvidiavision falan demiyor aktif 3d kullanan vision dısında baska sistemde yok sonucta

yanılıyorsun
    aktif shutter glass bir sürü monitör ve tv var n3dv dışında
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.