Şimdi Ara

ACER 23.6' GN245HQBMID 3D LED MONİTÖR Kullanıcı İncelemesi ve Kullananlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
14.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ÇOK HOŞ BİR MENÜ, KULLANIŞLI. FOTOLARIMI 2D-3D YAPTIM, BELKİ ÇOK İYİ BİR 3D DEĞİL AMA YİNEDE GÜZEL.
  • 60hz 5ms lik lg monitörün üstüne film bandı koyucaklarına, 120hz 2ms acerin üzerine film bandı koysalardı ne olurdu sanki??? ister nvdia vision ister fpr gözlükle 3d görüntü alınabilirdi o zaman, çokmu zor teknolojiyi harmanlamak, ortaya gerçekten çok yönlü bir şey çıkarmak isteseler kullanıcya hitap etseler zararmı edicekler. yoksa teknolojiyi gıdım gıdım vererek hep daha iyisini satın aldırmakla uğraştırmakmı amaç. daha çok satayım, bir özellik kataım aldırayım, sonra bir özellik daha ekleyip aynı malı biraz farklı gösterip bidaha satayım derken olan biaza oluyor. monitör ve televizyon çöplüğü olucak yakında.
  • 120Hz monitör üzerine polarize film bandı çekmek çok saçma olur
    benzinli lüks arabaya LPG taktırmak gibi olur
  • bu filmmidir çözünürlüğü etkileyen, yoksa monitör ve yazılım mı? ben pilsiz gözlük için 120hz üzerine film tabakası konulsun demek istedim. sonuçt o film ile monitör 3d göteriyor diye biliorum.
  • Dün diablo 3 ü 3d oynadım gerçekten harika oluyor arkadaşlar karakter olsun haritadaki detaylar olsun tam bir görsel şölen oluyor
  • tv satan mağazalarda 100-200 hz filmlerdeki akıcılığı görünce imrenirdim hep öyle birtane tv almaya. bu monitörü alırken 120hz ile de o akıcılığı görüceğimi düşünmüştüm, ama normal bir monitör yada tvden farkı yok bu monitörün film için. acaba diyorum bu özellik hertz meselesimi yoksa tvlerin kendi özelleiğimi, yoksa filmlerin akıcı göstermesi için özel bir video playermi bulmak gerekir. belki diyorum mevcut playerler 120hzi kullanamıyordur. o filmler 120 fps değildir bildiğin 30 fps filmler ama 100hz tv onu çok akıcı gösteriyor, acer monitör bunu neden yapamasınki. sonuçta 120hz. yanlışmı düşünüyorum??
  • o tvler ile bu monitörü kıyaslamak nekadar doğru bilmiyorum
    sonuçta paneller tamamen farklı ve akıcı görüntü kalitesi için bir sürü teknoloji kullanıyorlar
    o tv ler ile bu monitörü karşılaştırırsak bu sadece tn panel bir monitör
  • yani o teknolojiyi bu monitörle yakalamk biraz zor diyon

az önce metro 2033 3d ayarlarında yakınlık ayarını artırdım süper oldu, gta 4 te filanda iyi oluyor, şaşı ediyor ama gerçekçi oluyor, crysis 2 de ise çalışmıyor bu ayra sadece derinlik hissi ayarlarnıyor. bir bilgin varmı bu hususta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman kurt 1984

yani o teknolojiyi bu monitörle yakalamk biraz zor diyon

az önce metro 2033 3d ayarlarında yakınlık ayarını artırdım süper oldu, gta 4 te filanda iyi oluyor, şaşı ediyor ama gerçekçi oluyor, crysis 2 de ise çalışmıyor bu ayra sadece derinlik hissi ayarlarnıyor. bir bilgin varmı bu hususta?

Crysis 2 de kullanilan 3d teknolojisi farkli.

Oyun kendisi cozuyor bu isi.

Uzak nesneler Crysis 2 de 3D degil ama yakin nesneler 3D. Tam 3D olmadigi icinde performans 50% asagi olmuyor. Degisik bir teknoloji yani.

Bazi oyunlarda Crysis 2 haric yakinlik kilitlidir. Ornegin Battlefield 3. Bu oyunlarda baska sekillerdei yakinlik kilidi degistirilir. Ama Crysis 2 de bu da yok.

• HOŞGELDİN ARDA

@osman kurt 1984 metro 2033 te ben yakınlık ayarını yapamamıştım
  • ben direk ctrl+f6 tuşuna basarak yaptım, crysis 2 de ardanında dediği gibi oluyor sadece. ama en güzel gta4 ile oluyor. uzaklar gerçekten uzak oluyor o zaman. süper bir his. ama gözü sağlam yoruyor.
  • Ah ulan ah... Ozledim cidden bilgisayarimi daha 3 gun oldu ayrilali.

1.5 ay bekle bakalim
  • s.a dun bimex teydim hp nin fpr kullanan 3d monitorunu gordum gozluklerini taktım masa ustunde yazılar okunmuyordu 3d de degilken anladımki ben cok hassasım lg de fpr kullanıyor tamam yazılarda benim kanımca bozulmalar var oyunda sanki cozunurluk dusmesi var ama bu baktıgım hp daha berbat sanırım milletin beklentisi az yada biz cok hassasız yarın gondericem garantiye.bunun kararını atık onlar versin ne diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbarian161 -- 20 Mayıs 2012; 17:13:22 >
  • dostum orada bağlantı yanlıştır
    yani gerçek çözünürlükte dağıtmamışlardır monitörlere
  • Herkese tekrardan merhaba monitör konusunda hala araştırmalarım devam ediyor ayrıca svstrgmr hocamın bana eskiden söylediği artık vatan %25 yapmayacakmış sözüde doğru çıktı bekledik durduk bir şey göremedik LG D2342P ürününede kaydı aklım ondada güzel bir indirim söz konusuydu fakat şu ürün ile LG arasında ne gibi farklılıklar var alınıp kullanılabilir bir ürün mü bu tatmin etme konusundan ? ürün linki aşşağıda

http://www.hepsiburada.com/Liste/acer-gr235hbmii-23-2ms-analog2xhdmi-multimedia-full-hd-3d-led-monitor-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=bd130818&categoryId=3002879#Gorseller

• quote:

Orijinalden alıntı: zhee

Herkese tekrardan merhaba monitör konusunda hala araştırmalarım devam ediyor ayrıca svstrgmr hocamın bana eskiden söylediği artık vatan %25 yapmayacakmış sözüde doğru çıktı bekledik durduk bir şey göremedik LG D2342P ürününede kaydı aklım ondada güzel bir indirim söz konusuydu fakat şu ürün ile LG arasında ne gibi farklılıklar var alınıp kullanılabilir bir ürün mü bu tatmin etme konusundan ? ürün linki aşşağıda

http://www.hepsiburada.com/Liste/acer-gr235hbmii-23-2ms-analog2xhdmi-multimedia-full-hd-3d-led-monitor-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=bd130818&categoryId=3002879#Gorseller

LG D2342P yerine Acer GR235Hbmii almak daha mantıklı ve hesaplı gibi ama kullanmadığım için yorum yapamayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr
    LG D2342P yerine Acer GR235Hbmii almak daha mantıklı ve hesaplı gibi ama kullanmadığım için yorum yapamayacağım

Fiyat bakımından öyle hocam ama esas benim aklımdaki soru FPR ile Nvidia teknolojisinden hangisi daha çok tatmin eder bir arkadaşın yorumlarını okudum buradan çok fazla şaşılık hissi felan yaratıyormuş böyle şeyler yaşamak istemiyorum o açılardan birazda çekiniyorum 3D den tam oturmamış herşey gibime geliyor bir yandan sizin yorumlarınızda çok cezbedici geliyor kararsızlık baya bi hakim sizce FPR mi Nvidia Vision mu ?
  • ben de sizlerin yorumlarınıza bakarak bu ürünlerin kişiden kişiye göre memnuniyet derecesinin çok farklı olduğunu anladım ve
    bir üründen bir kişi memnun oluyorsa diğer kişi hiç memnun olamıyor...
    ben tüm tecrübelerimi yukarıda yazdım
    mesela ben şaşılık göz yorulması baş ağrısı gibi şeyler yaşamadım
    şikayetçi olduğum tek şey güneş gözlüğü etkisi olması
    yani hafif karanlık olması
    ben fpr gözlük teknolojisinin şu halinden hiç memnun değilim
    ama başkaları fazlasıyla memnun
    deneyerek almak önemli...
  • 3d default ayarlarında uyumlu oyunlarda çok şaşılık olmuyorda, ben 3d nin tadına varmak istiyorum, %100 derinlik ve bir okadarda yakınlık olsun dersen, acayip kötü yapıyor. ama gerçke 3d yi ayarlarda hissediyorum ben. default ayarlarda da 3d. ama diğer ayar gibi değil. eğer maksimum derinlik ve yakınlık yapıcaksan oynadığın nesneye uzak kamera seçmelisin, yoksa şaşı kalma ihtimali var yani :)
  • derinliği %100 yapmakta sakınca yok ama bence yakınlık ayarıyla hiç oynamayın
    ben %100 derinlik ve sıfır yakınlık ayarlarını kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 20 Mayıs 2012; 22:09:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.