Şimdi Ara

ACER 23.6' GN245HQBMID 3D LED MONİTÖR Kullanıcı İncelemesi ve Kullananlar (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
14.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tecrübelerinizi paylaşmanı bekliyoruz
  • Teşekkür ederim.

Siparişi verdim ama monitörüm henüz gelmedi beklemedeyim. Çok araştırdım ve alacağım fiyat aralığındaki en iyi monitör buydu inşallah umduğumdam daha da güzel çıkar monitörüm.
  • nereden sipariş verdin
    kaça maloldu
  • 2 gun once gaza gelip 3d 3 monitor sistem yapmaya karar verip lg2342p monitorden 2 adet daha satın aldım 1 tanesi hala garantide ses soluk yoktu ancak bukadar mı bahtsızlık olur gelen 2 monitorun 1 tanesi on off tusu yanıp sonuyor ama hic bir kaynaktan goruntu alamıyor digerinde ise ghost problemi var hat safada hangi oyuna girseniz nekadar ayar paparsanız yapın goruntude ghost var dun geldi 7 gunluk iade hakkımı kullanıp geri gonderip 3 adet acer almaya karar verdim paradan kactım ama bana iskence oldu lanet olsun bu lg ye fpr teknolojisine hep gazel 570 tl den 2 monitor 1140tl ilk aldıgımı 870 tl ye almıstım tam 2000tl yapıyor ama rezalet
  • bu arada vatanın %25 indiriminden almıstım o arada acer 820 tl ye dusmustu eseklik edip acer almadım
  • barbarian sen zengin birine benziyorsun, ucuz mal alacak kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

nereden sipariş verdin
    kaça maloldu

Vatandan indirimli olarak 820 liraya aldım . Piyasadaki en iyi fiyattı ..
  • abicim senin ağzın yanmadımı lg d2342 den :)) ne diye gidip 2 adet daha aldın. hadi ben fpr teknolojisini hiç görmediğim için merak edip alsam neyse, ama sen memnun kalmamışsın zaten.
  • Merhabalar, bende bu monitoru almayi dusunuyorum deneyenler icin WoW, Diablo 3, Crysis 2, Skyrim, B3, Deus ex human revo. ve CoD MW3 3D performansi nasl acaba?Birde bu oyunlarda zotac gtx 670 de ultrada kasarmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orenen

Merhabalar, bende bu monitoru almayi dusunuyorum deneyenler icin WoW, Diablo 3, Crysis 2, Skyrim, B3, Deus ex human revo. ve CoD MW3 3D performansi nasl acaba?Birde bu oyunlarda zotac gtx 670 de ultrada kasarmi acaba?

oyunların 3d performansı ekran kartıyla alakalı monitörle alakalı değil
    670 de kasacak pek oyun yok

ben saydığın oyunlardan skyrim denedim gölgeler 3d olmuyor onun için 3d oynamak tatmin edici değil

performanslar burada:

www.nvidia.com
    Sanal Gerçeklik | GeForce
    http://www.nvidia.com/object/3d-vision-games.html

• Monitörümü kullanmaya başladım arkadaşlar çok şükür. Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum , gözünüz kapalı alabilirsiniz. Konunun başlarında arkadaşlar tarafından paylaşılan renk profilini kullanıyorum , digital vibranci default değerinde hiç artırmadım renkler oldukça canlı ve net . Pek çok oyunda denedim ama bazı oyunlar özellikle bariz daha iyiler 3D konusunda. Mesela son 2 gündür "Left 4 Dead" oynuyorum gerçekten olağanüstü ! Herkes bu 3D olayını denemeli arkadaşlar.

Ayrıca 3D gözlükler dedikleri kadar aşırı bir karanlık değiller bence , son derece kullanışlı .

Benim merak ettiğim monitörün ve gözlüğün temizliğini nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ? Özel bir sıvı-sprey filan mı kullanıyorsunuz ?
  • s.a 3d projeksiyonlar hakkında bilgisi olan varmı? acer k330 düşünüyorum ama şu dlp gözlük olayını anlayamadım. nvidia gözlükden farkı nedir. ayrıca nvidia nı şu
    www.nvidia.com
    Sanal Gerçeklik | GeForce
    http://www.nvidia.com/object/3d-vision-displays.html
    linkte verdiği uyumlu projeksiyon listesinde yer alan projeksiyonlar benim acer monitör ile aldığım gözlükle uyumlu olucakmı dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Turk_Tiger

Monitörümü kullanmaya başladım arkadaşlar çok şükür. Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum , gözünüz kapalı alabilirsiniz. Konunun başlarında arkadaşlar tarafından paylaşılan renk profilini kullanıyorum , digital vibranci default değerinde hiç artırmadım renkler oldukça canlı ve net . Pek çok oyunda denedim ama bazı oyunlar özellikle bariz daha iyiler 3D konusunda. Mesela son 2 gündür "Left 4 Dead" oynuyorum gerçekten olağanüstü ! Herkes bu 3D olayını denemeli arkadaşlar.

Ayrıca 3D gözlükler dedikleri kadar aşırı bir karanlık değiller bence , son derece kullanışlı .

Benim merak ettiğim monitörün ve gözlüğün temizliğini nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ? Özel bir sıvı-sprey filan mı kullanıyorsunuz ?

hayırlı olsun

• Arkadaşlar merhaba. Ben de 3D monitör alacağım, emektar 226BW ile 5. senenin sonundayız artık teklemeye başladı. Ancak bu monitör neredeyse 1 senedir piyasada, hala alınabilir mi;? Baya bi inceledim bunu, oldukça iyi yorumlar var. Bütçemin 900-1000 TL seviyesinde olduğunu hesap edersek şu an için bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi 3D monitör bu mudur ? Ek olarak bir sorum daha var, yanlış bilmiyorsam ATI-Nvdia kart ayrımı yapmıyor cihaz ve PS3-Xbox'a da destek veriyor 3D ve 2D-120 Hz olarak ? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

Arkadaşlar merhaba. Ben de 3D monitör alacağım, emektar 226BW ile 5. senenin sonundayız artık teklemeye başladı. Ancak bu monitör neredeyse 1 senedir piyasada, hala alınabilir mi;? Baya bi inceledim bunu, oldukça iyi yorumlar var. Bütçemin 900-1000 TL seviyesinde olduğunu hesap edersek şu an için bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi 3D monitör bu mudur ? Ek olarak bir sorum daha var, yanlış bilmiyorsam ATI-Nvdia kart ayrımı yapmıyor cihaz ve PS3-Xbox'a da destek veriyor 3D ve 2D-120 Hz olarak ? Teşekkürler.

monitörü aldığımda en cazip 3d monitör buydu
    piyasada bulabilirsen temizini tavsiye ederim
    AMD kartlarla da 3D çalıştırırsın ama
    nvidia 3d vision pek çok oyunda destek sağladığı için
    nvidia kartla kullanmak daha mantıklı
    PS3 için denemediğim için yorum yapamayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

Arkadaşlar merhaba. Ben de 3D monitör alacağım, emektar 226BW ile 5. senenin sonundayız artık teklemeye başladı. Ancak bu monitör neredeyse 1 senedir piyasada, hala alınabilir mi;? Baya bi inceledim bunu, oldukça iyi yorumlar var. Bütçemin 900-1000 TL seviyesinde olduğunu hesap edersek şu an için bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi 3D monitör bu mudur ? Ek olarak bir sorum daha var, yanlış bilmiyorsam ATI-Nvdia kart ayrımı yapmıyor cihaz ve PS3-Xbox'a da destek veriyor 3D ve 2D-120 Hz olarak ? Teşekkürler.

monitörü aldığımda en cazip 3d monitör buydu
    piyasada bulabilirsen temizini tavsiye ederim
    AMD kartlarla da 3D çalıştırırsın ama
    nvidia 3d vision pek çok oyunda destek sağladığı için
    nvidia kartla kullanmak daha mantıklı
    PS3 için denemediğim için yorum yapamayacağım

cevap için teşekkür ederim öncelikle. Kartım ATI maalesef. Bu konu kafamı karıştırıyor. Çok performans kaybı yaşar mıyım acaba. Bir de pc'nin yanı sıra ps3'le denemiş bir arkadaşın yorumları lazım tabii.

• performans kaybı yaşamakla ilgili değil
    oyun n3dv'ye göre daha iyi 3d deneyimi sunabilir
    mesela tridefte skyrim dx9 iken n3dv'de ise dx11
    en azından 120hz 2d açısından iyi olur
  • Beyler monitorumu satiyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_63793140/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63793140

Nedeni esimin hediye olarak bana 3Dvision 2 monitor alacagi. :)

Bende bu monitoru satip ona bir hediye alicam herhalde.

Ilgilenen olursa buralardayim.
  • hayırlı satışlar
    nvidia 3d vision 2'ye bir an önce kavuşmanı ve deneyimlerini paylaşmanı diliyorum
  • Sagolasin dostum.

Sattigima kimse bakmasin. Son derece harika bir monitordur. 3Dvision 2 veya 1440p olayina gecis yapicam. Karar asamasindayim. Satma nedenim bu.

Kisacasi Dell u2711 eya Asus un 27 inchlik modelleri arasinda gidip geliyorum.

IPS 1440p ye kacarsam 60 hz e dusmus olucam fakat grafikler ve renkler daha canli olucak
    Asus a kacarsam 120 hz 2D ye devam edebilicem ve Nvidia 3Dvision 2 kullanicam

bakalim.

Keske hepsi bi arada olsa ama daha oyle birsey yok malesef :)

Trilyoner olsanda yok :)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.