Şimdi Ara

ACER 23.6' GN245HQBMID 3D LED MONİTÖR Kullanıcı İncelemesi ve Kullananlar (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
14.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amoled monitörler olsaydı dediğin olacaktı ama daha çok var anlaşılan
  • hoş bir sayfa olmuş okumaktan keyif duydum...katkılarından dolayı svstrgmr üstada teşekkürler....
    sayfa dediğin böyle olur, insanlar okur ve bilgilenir....saygılar
  • inceleme çok güzel,uzun değil öz olmuş,3d şu an bana çook uzak
  • Selamlar herkese,

Bu monitör ile Benq XL2420T arasında kaldım.

Yeni bir başlık açmıştım:http://forum.donanimhaber.com/m_64281181/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
  • 5 yaşındaki kızım monitörümün ön yüzeyini bir güzel çizmiş
    çok derin çizikler var
    çizikleri giderebilmek adına monitörü söküp ön yüzeydeki polarize film şeridini çıkarmak istedim ama
    ne yazık ki monitörün içini açabilmek imkansız
    monitörün arkasında sadece servisin açabileceği bir kilit var
    monitörü satıp yerine nvidia 3d vision 2 bir monitör mü alsam diye kara kara düşünmeye başladım
  • arkadaşlar acer çok kullanışlı görünüyor vatanbilgisayar indirimi ile almak istiyorum film performansi nasıl acaba ve oyunları gtx670 ile rahatça oynama şansım varmi.dirt3 oynayan arkadaşımız varsa net bilgi verebilirmi
  • @ svstrgmr

geçmiş olsun hocam.

Bende ileride çocuk olunca herhalde bilgisayarin etrafına kafes yaptiricam :)

Eger monitör kullanılamaz haldeyse 3Dvision 2 ye geçebilirsiniz. BENQ en uygun fiyatli 3Dvision 2 monitör sanirim

@ ipsiz_ucurtma

3Dvision 1 destekli bence en iyi monitör Turkiyede bu monitör. Rahat rahat alabilirsin. ben 590 ile cok rahat oynuyodum oyunlari. Biraz BF3 kasiyodu 3D de o kadar.

670 lede rahat oynarsiniz.
  • @iARDAs çok güzel monitördü
    kayınçoma hediye ettim
    ben de şunu aldım:

http://resim.donanimhaber.com/m_67673322/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 10 Kasım 2012; 12:22:00 >
  • oooo hadi bakalim güle güle kullan

3Dvision 2 de ki en güzel monitörde o. Iyi tercih yapmissin.

Ilk cikan versyonlarinda sorun vardi ama düzelttiler

Nasil 3Dvision 2 den memnunmusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

Teşekkürler
    Aceleyle şimdilik resim ve birkaç yorum ekledim.
    Merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin.

@ svstrgmr kardeş, Acer GN245HQ 3D LED MONİTÖR Kullanıcı İncelemeni keyifle okudum ve tebrik ediyorum, en ince detayına kadar yazmışsın: mükemmel olmuş.
    Resimler de çok net ve detaylı.

Geçen gün baktım indirime girmiş ve ben de bir tane Acer GN245HQ 120Hz LED, Nvidia 3D Vision gözlük içinde dahil aldım.

Hoşuma giden özelliği: IR emitter integrated at bottom left part of monitor: it has 4 IR LEDs

yani Kızıl Ötesi emitter gözü, çerçevin sol alt köşesinde entegredir.
    Bunun sayesinde HDMI 1.4a bağlantısına Bluray yada Playstation 3 takılır ve 3D sinema yada 3D oyun zevki yaşanır.

Şimdilik PC de oyunları 120Hz oynuyorum ama (yakında) GeForce GTX 780 çıkınca yeşil kampa geçerek Nvidia 3D Visionu açarız.

Güncel oyunlarda Nvidia 3D Vision ile tek GTX680 kasar diye düşünüyorum ve SLI yapmak, gürültü, ısı ve elektrik fatura problemleri getirir.

Sizin ZOTAC GTX670, 3D Vision oyunları rahat çalıştırıyormu ASUS 27" VG278H 3D 120Hz LED monitörunuzda ?

edit: 2 resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarzan.cheetah -- 26 Şubat 2013; 0:52:48 >

• Bende de var bu monitörden ama nedense 3D hiç kullanmadım gözlük boş boş duruyor.ilk aldıgımda 1ay 1-2saat ancak kullandım :)
  • gtx670 3d'de yeterli oluyor
    ama bf3 te yetersiz kalabiliyor
    gerçi yetersiz olmasının sebebi bu tür fps multi oyunların 40fps altında oynanmasının sıkıntı olmasından kaynaklanıyor
    yoksa bf3'ü single 3d oynarsan rahat oynatır gtx670
    şimdilik ortanın üstü olarak gtx670 ideal
  • quote:

gtx670 3d'de yeterli oluyor
    gerçi yetersiz olmasının sebebi bu tür fps multi oyunların 40fps altında oynanmasının sıkıntı olmasından kaynaklanıyor

Evet multiplayer oyunlarda, akıcı olsun ve FPS yüksek olsun diye 60Hz 3D yerine, 120Hz tercihimdir.

Ama yeni Farcry 3 ve Crysis 3 piyasadalar, ve yakında yeni Tomb Raider...

İsteriz bunları da 3D ve sabit 60FPS @ 60Hz @ 1080p oynabilmek

İşte burda GTX 670 ve GTX 680 akıcı olur mu (oyunlar en azından high ayarında).

Acaba ekran kartımız düşük FPS (30 civarı) verirse, 3D oynamak yine eğlenceli mi yoksa oyunların tadı mı kaçar.

Sizde GTX 670, 30 fps üstü sabit mi ve 3D oyunlar 27inch ekranda muhteşem dir tahmin ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

Bende de var bu monitörden ama nedense 3D hiç kullanmadım gözlük boş boş duruyor.ilk aldıgımda 1ay 1-2saat ancak kullandım :)

Evet çok güzel monitör. Baktım forumda gözluk kit satan var 150 tl yapıyor.

buradan baktım:

www.boyutdijital.com
    Nvidia 3D Vision 3D Gözlük (Nvidia 3D Vision Kit)
    http://www.boyutdijital.com/Nvidia-3D-Vision-3D-Gozluk-Nvidia-3D-Vision-Kit,PR-21371.html

Sizde gözlükler rahat değilmiydi

Bu ekranda, 3D vision 2 nin yeni gözlükler de çalışır, bunlar çok daha rahatmış:
    www.nvidia.com
    NVIDIA 3D Vision 2 – Full HD Stereoscopic 3D glasses for your PC
    http://www.nvidia.com/object/product-geforce-3d-vision2-wireless-glasses-kit-us.html

Siz oyunlarda 3D görüntüyü muhteşem bulmadınız mı, pekiyi 3d bluray ya konsol kullandınız mı, yoksa benim gibi tek 120Hz mi kullanıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: tarzan.cheetah

quote:

gtx670 3d'de yeterli oluyor

Evet multiplayer oyunlarda, akıcı olsun ve FPS yüksek olsun diye 60Hz 3D yerine, 120Hz tercihimdir.

Ama yeni Farcry 3 ve Crysis 3 piyasadalar, ve yakında yeni Tomb Raider...

İsteriz bunları da 3D ve sabit 60FPS @ 60Hz @ 1080p oynabilmek

İşte burda GTX 670 ve GTX 680 akıcı olur mu (oyunlar en azından high ayarında).

Acaba ekran kartımız düşük FPS (30 civarı) verirse, 3D oynamak yine eğlenceli mi yoksa oyunların tadı mı kaçar.

Sizde GTX 670, 30 fps üstü sabit mi ve 3D oyunlar 27inch ekranda muhteşem dir tahmin ediyorum

ben 2001 yılında çıkan silent hill 2'yi 3d oynadım
    kusursuz 3d oynanıyor
    ama oyunun ilginç bir özelliği var
    bir türlü değiştiremedim
    oyun 30fps'ye kilitleniyor
    30fps olunca da hareketli görüntülerde titrek bir görüntü oluyor
    yani akıcı olmuyor
    bence 30 fps yetersiz olur
    en azından 40 ve yukarısı

• quote:

quote:

Bende de var bu monitörden ama nedense 3D hiç kullanmadım gözlük boş boş duruyor.ilk aldıgımda 1ay 1-2saat ancak kullandım :)

buradan baktım:

http://www.boyutdijital.com/Nvidia-3D-Vision-3D-Gozluk-Nvidia-3D-Vision-Kit,PR-21371.html

Bu ekranda, 3D vision 2 nin yeni gözlükler de çalışır, bunlar çok daha rahatmış:
    http://www.nvidia.com/object/product-geforce-3d-vision2-wireless-glasses-kit-us.html

Siz oyunlarda 3D görüntüyü muhteşem bulmadınız mı, pekiyi 3d bluray ya konsol kullandınız mı, yoksa benim gibi tek 120Hz mi kullanıyorsunuz

evet orjinal nvidia gözlüklerden gözlükler rahatsız yapılmış ama 3D olarak güzel görüntü alabilsem de pek sarmadı açıkcası deneyip bıraktım öylece.sanırım 3D ile işim olmaz

tek 120hz kullanıyorum bf3te ama onuda 2-3 aydır oynamıyorum sadece fifa oynuyorum ,öyle oyunların senaryoları falanda hiç sarmıyor açıkcası o yüzden..

• quote:

quote:

quote:

buradan baktım:

evet orjinal nvidia gözlüklerden gözlükler rahatsız yapılmış ama 3D olarak güzel görüntü alabilsem de pek sarmadı açıkcası deneyip bıraktım öylece.sanırım 3D ile işim olmaz

tek 120hz kullanıyorum bf3te ama onuda 2-3 aydır oynamıyorum sadece fifa oynuyorum ,öyle oyunların senaryoları falanda hiç sarmıyor açıkcası o yüzden..

bu konu benim gözümden nasıl kaçmış hayret.monitörü ve 3d vision u aldığımda çok sıkıntı çekmiştim.(gd245hq)çünkü o zamanlar pek kullanan yoktu sonrasında da peşini bırakmıştım.konu canlı kalsın bari

ilk incelemelerden biride benden gelmişti sanırımhttp://forum.donanimhaber.com/m_39460040/f_//tm.htm#39460040

• güzel monitördü
    özellikle tepkime süresi harika
  • 3d vision iyi güzelde ilk versiyonda gelen gözlükler çok kullanışsız.görüntüleme açısından değil bu kullanışsızlık tamamen ergonomi ve kullanım rahatlığı bakımından böyle.ilk aldığımda o hevesle pek sorun etmemiştim ama zaman geçtikçe kulaklara verdiği rahatsızlık gözlükle göz mesafesi arasındaki boşluk ve gözlük takınca kulaklık kullanmada ki problem can sıkıcı oldu.yeni cıkan gözlükler daha kullanışlı gibi duruyor kullanan varmı aramızda
  • bende şu anda ikinci nesil olanı da var ama ikinci nesil gözlük de pek ergonomik değil
    yani anlamıyorum koskoca nvidia paraya kıyıp da bi gözlük tasarımıcısıyla bu işi yapamamış da 3. sınıf bir tasarımcıya mı yaptırmış nedir
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.