Şimdi Ara

ACER 24' P243WABDR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
3.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu monitör hakkında bir bilgisi olan var mı ? çok az bir kullanıcı bilgisine ulaşabildim mlsf.. ben monitörü oyunlar ve filmler için kullanmak istiyorum..bi de oyun konsolu bağlıycam..hdmi giriş bulunuyor zaten üzerinde..o konuda sıkıntı yok.. bi de 400 cd/m2 olması dikkatimi çekti.. kullanan ve bilgisi olan varsa ?

• arkadaşlar bir cevap verebilecek biri lütfen.. gerçekten monitör arayışından sıkıldım artık ):
  • Merhaba bu monitörü 2 hafta önce vatan'dan satın aldım.Alma sebebim ise fonksiyonel standı olması,parlak ekran ve hdmi.Bir ev kullanıcısı olarak renkler,parlaklık vs beni tatmin etti.Ayrıca estetik bir görünüme sahip.sonuçta TN panel ama dediğim gibi ben memnunum.
  • çok teşekkür ederim... acer'ın monitörleri neden bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor.. bi de daha arayışlara uygun monitörler üretiyorlar.. o kadar standart takılmıyorlar yani..
    paylaşabileceğin resim vs var mı ? ya da memnun olup olmadığın yönleri ?
  • Su anda paylaşabileceğim bir resim yok ama ben çok memnunum.Film izlemek ve nette sörf amaçlı kullanıyorum.Ayrıca hdmi üzerinden apple macbook proyu bağladığımda da sorunsuz algıladı.Daha önce samsung 2333hd monitörde hdmi üzerinden mbp yu bağladığımda istediğim kalitede görüntü elde edememiştim.Genel olarak bu fiyata hem estetik,hem fonksiyonellik(stand olarak) hem de görüntü kalitesi beni memnun etti.Aldıktan sonra evde ölü piksel kontrolü de yaptım ve herhangi bir sorun çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psleda -- 28 Ağustos 2010; 18:28:23 >
  • yorumun için çok teşekkür ederim ...
  • Arkadaşım ben de uzun zamandır araştırma yapıyorum Acer monitörleri benim de ilgimi çekiyor daha önceden arkadaşıma x203hb modelini almıştım çok memnun ben de artık emektar 17" 4:3 CRT monitörümden sıkıldım üzerine düştüm Acer X233HBD modeline niyetlendim ama hiç stok yok, fiyatı çok uygundu ama onun bi üst modelini buldum X233HABD. Tek farkı 80.000:1 kontast olması (diğerinde 40.000:1 idi) ama fiyat farkı bayağı açılıyor. Sonra bu monitöre rastladım 16:10 olduğu için üzerinde duruyorum 16:9 standartlaştı gibi ama 16:10 bazı yerlerde avantaj sağlamaya devam edecek gibi bence 4:3 ile 16:9 arasında iki tarafında avantajlarını alıyor gibi. Neyse konuyu daha fazla uzatmadan ürünü inceledim yabancı sitelerden falan olumsuz birşey yok (sadece kafama takılan bi iki konu var). Ben karar verme arifesindeyim ve bi firmada piyasanın en iyi fiyatı olduğunu tahmin ettiğim bi fiyat buldum istersen paylaşırım kargo ücreti de 1 TL sadece sıcak bakıyorum yani. Sen ne yaptın cyprus_ arkadaşım monitörle ilgili?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gok-temp ben bu cumartesi alıcam monitörü... pm atabilir misin bana mümkünse adresi ? dediğin gibi 16:10 olması inan pek umrumda değil çünkü oyunlar için 16:9dan daha iyi olduğu kesin.. hd filmler için eleştiri yapılabilir evet ama onu da idare edicez.. dediğin gibi her iki tarafında avantajı ve dezavantajları var.. 16:10 ve 16:9 olması yani.. ama bu monitör hakkında güzel yorumlar yapıldı incelemelerde de.. ilgili siteyi bana pm atabilir misin? gerçi ben vatana gidip alcam sanırım ama eğer çok daha uygunsa ?
  • cyprus arkadaşım sistemde yeniyim PM atamadım sorun oldu. Zaman kaybı olmasın diye açıktan yazıyorum:

Eksen Bilgisayar'da fiyatı 606.07 TL. Axess ve Bonus 9 taksit, World 6 taksit. Kargo 1 TL. Stoktan hızlı teslim.
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_29578_ACER_P243Wabdr__24inc__1920x1200__2ms__HDMI__LCD_Monitor.html

Büroteknik'te ise fiyatı havale peşin olarak uygun: 579.95 TL. Kargo ücreti yok.
    http://www.buroteknik.com/en-ucuz-bilgisayarlar-acer-p243wabdr-24--wide-2ms-1920x1080-lcd-monitör--fiyati_52319.html

Vatan bilgisayarda 634 TL World 6 taksit fiyatı sen de biliyorsundur ama Vatan'da 30 gün ölü piksel garantisi var diyorlardı. Bu yüzden aradaki fark gözardı edilebilir ama ben Eksen Bilgisayar'a sıcak bakıyorum.

Bir de bi konu var monitörün resimleri sitelere göre farklılık gösteriyor. Bu kafamı karıştırıyor. psleda arkadaşım sendeki monitör aşağıdaki resimlerden hangisi, yardımcı olabilir misin? Ya da cyprus arkadaşım sen Vatan'da cihazı gördün mü?

ACER 24' P243WABDR

ACER 24' P243WABDR

ACER 24' P243WABDR

• eksenbilgisayarda da ölü pixel için garanti vardır mutlaka.. müşteri memnuniyeti kapsamında ..çünkü çok alışveriş yaptım be nde ordan..ama net üzerinden tabiki.. evet vatandaki resimlerle eksendeki resimler biraz farklı.. büroteknikten henüz alışveriş yapmadım ama onlar ürünlere kendileri garanti veriyorlar sanırım.. tam emin olmamakla birlikte...ama monitör piwot olduu için sanki ortadaki resimmiş gibi geliyor bana.. tabi dediğim gibi emin değilim..

haftasonu ilk eksene gidicem zaten.. eğer o güne kadar almıyacaksan haber veririm sana burdan ;) gidip görcem çünkü ben de..iki seçenek var çünkü aklımda.. ya viewsonic alcam ya da acer... ilk gidip bi bakmak lazım
  • Tamam eyvallah kardeşim eğer haftasonu gideceksen bekliyecem ben istanbulda değilim eksen yok burada ben de ortadaki resim olmasını umuyorum ben de vatana bakacam bir de akşam sana bu monitörle ilgili bi kaç link gönderecem video falan var ilgini çekecektir bir de ACER 24" P243WABIDR diye model var acaba farklı mı kafam karıştı? sanalmarketim.com da var linkini vereyim:

http://www.sanalmarketim.com/urun/60f0f5f45576500aa4dd402ba30575e4/ACER-P243WABIDR-24#34;-2ms-Pivot-DVI-HDMI-Siyah-Lcd-Monitor

buradaki benim istediğim tip pivot ama fiyat yüksek bilemiyorum ACER 24" P243WABDR modeli acaba en üstteki resim gibi mi bu konuda psleda arkadaşım yardımcı olabilir bide ACER 24" P243W düz modeli var ilk resim ona ait gibi izlenim de edindim yabancı sitelerden neyse konu biraz karışık hallolcak inşallah

• evet cumartesi ürünü almaya gidicem ama dediğim gibi acer'ı kesin alır mıyım bilmiyorum.. eğer baya etkilenirsem alıcam..olmazsa viewsonic alıcam.. sana yazarım burdan.. sanalmarketteki özellik bakımından hiçbir farkı yok ama model ismi ilginç... eksenden almanı tavsiye ederim ben alıcaksan... ama ürünü görüp tartışmak daha iyi ;) vatana gider miyim bilmiyorum ...yeri biraz aksi kalıyor bana istanbulda.. eksen daha kolay benim.. ve ürün orda da var.. ölü pixel olayını da öğrenirim.. videolar için sağol şimdiden..
  • Merhaba,bendeki monitör yani Acer p243 ikinci resimdeki model.Bildiğim kadarı ile 3. resim dokunmatik özelliği olan acer modeli,ilk resimdekinin de standı fonsiyonel değil model ismini şu anda hatırlayamadım.
  • hmm evet psleda şimdi açıklığa kavuştu resim meselesi anladığım kadarı ile eksen bilgisayarın ürün sayfasında kullandığı resimler bu modele ait değil yani. bu resimler anladığım kadarı ile yutdışında çok satılan P243W modeline ait ve bu model düz yani pivot gibi ekstra özellikleri yok. türkiye'de yok zaten bu model. bizim modelimiz P243WABDR ve bu pivot özellikli. ya bu W, WABDR, WABID, WABIDR gibi kodlar neyi temsil ediyor çözemedim. bu dört modelin varlığı kesin.

bu arada ben bugün vatan bilgisayara gittim hayatımda hiç görmediğim kadar monitör çeşidi vardı ve bunlardan birisi de bizim P243WABDR idi. stand görevlisi bu monitörü daha yeni koyduklarını söyledi yeni stoklarına girmiş yani. ilginçtir yanında bu monitöre rastlamadan önce ilgilendiğim X233HBD modeli duruyordu ve ikisini karşılaştırma imkanım oldu P243WABDR evet aynen ikinci resimdeki monitördü cihaz gerçekten çok şık duruyor diğerlerinin arasında dikkat çekici idi. renkleri çok canlı ve parlaktı. parlak ekranı tüm o yanan beyaz ışıklara rağmen çok fazla yansıma yapmıyor, olabileceğinin en azı diyebilirim. ama bu monitörü kullanırken arkamıza pencere veya güçlü bir ışık kaynağı almamak gerektiği de kesin. sonuçta hemen yanındaki favorim X233HBD'yi tamamen eledim diyebilirim ki bu monitör de fiyatına göre çok başarılı ama benim gözüm büyüğünde kaldı. sadece 0,6" lik farka rağmen gerçekten belirgin bi şekilde büyük duruyor 16:10 olmasının etkisi ile.

bu ürün ile ilgili çok video var ama en ilginci adamlar 8 tane P243WABDR almış 4ünü üstte 4ü altta olmak üzere yanyana dizmişler. ATI Radeon kartlarının bi özelliğimidir bilmem Eyefinity diye bi olay var. 8 monitörü birden ekran kartına bağlamışlar. tam vay be adamlar biz burada para denkleştirelim diye günlerce taklalar atarken adamalar 8 tanesini kobay etmişler diye düşündüm ama asıl bomba şu adamlardan birinin enterlasınıza şuna dediğini duydum meğersem bu bizimkilerin bi videosuymuş çok şaşırdım doğrusu görüntülerde 8 monitörle call of duty oynamaya çalışıyorlar ama video çok durağan onu da söyleyeyim. işte linki:
    http://www.youtube.com/watch?v=F1fS5A0tGa0 (720p HD olarak izleminizi tavsiye ederim)

bu videoda ise bizim pivot monitörün görücüye çıktığı an ekrana geliyor:
    http://www.youtube.com/watch?v=G13CqmanjVE

evet bundan sonra artık cyprus senin c.tesi günü eksen bilgisayardan izlenimlerini bekliyorum ;) viewsoniclen aceri çarpıştıralım bakalım :)) bi de bu monitörün + lar ve - lerini psleda arkadaşıma da danışarak derleyip buraya yazmayı planlıyorum...

• oo gok-temp sen gitmişsin bile vatana ;) ben de yarın eksendeyim ;) evet viewsonicle ilgilenmemin sebebi daha önceden memnun kalmış olmam.. yani iyi bir marka.. 24 inch bir modeli var... vx2433wm modeli.. yabancı sitelerde pek olumlu yorumlar yapılmamış.. ama hangi monitöre baktıysam hep benzer şeyler yazmışlar zaten.siyah levelları iyi değil vs..en fazla eksiklikleri de bu ki tn panel olayı.... e bu da git yerinde gör dedirtiyor insana :) ama şu acer cidden dehşet ya! karizma monitör walla :) şu an görünüşü için konuşuyorum sadece ama performansının da kötü olduğunu düşünmüyorum..dediğin gibi renkleri vs.. senin gidip incelemeni yaptın vatanda..sıra ben de :) teşekkür ederim çok ...videolar da gerçekten ilginnç! ;)
  • Merhaba,aşağıdaki resimler benim sistemime ait.Umarım monitör hakkında biraz fikir vereblir.Resimlerde standın yüksekliği en üst seviyede ayarlanmış durumda.

ACER 24' P243WABDR

ACER 24' P243WABDR

ACER 24' P243WABDR

• quote:

Orijinalden alıntı: psleda

Merhaba,aşağıdaki resimler benim sistemime ait.Umarım monitör hakkında biraz fikir vereblir.Resimlerde standın yüksekliği en üst seviyede ayarlanmış durumda.

[simage]http://img401.imageshack.us/img401/8482/dsc00701nw.jpg[/image

[simage]http://img837.imageshack.us/img837/5729/dsc00696w.jpg[/image

[simage]http://img833.imageshack.us/img833/6589/dsc00700n.jpg[/image

Dekorasyon güzel
  • wooow çok iyi ya kullanılan herşey çok uygun birbirine çok iyi tasarlamışsın psleda arkadaşım paylaşımın için teşekkürler... ben de bayrama kadar bu güzel moniterü satın almak istiyorum ama cyprus arkadaşımın eksen bilgisayar izlenimlerini bekliyorum öncelikle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gok-temp

wooow çok iyi ya kullanılan herşey çok uygun birbirine çok iyi tasarlamışsın psleda arkadaşım paylaşımın için teşekkürler... ben de bayrama kadar bu güzel moniterü satın almak istiyorum ama cyprus arkadaşımın eksen bilgisayar izlenimlerini bekliyorum öncelikle...

Yorumun için ben teşekkür ederim.Ben kendime Apple fan from İstanbul tabirini kullanıyorum yurt dışı forumlarda.Çünkü setup resimlerimi görenler genelde şaşırıyorlar.Bu zamana kadar Apple markasının her boyuttaki monitörlerini ve başka bir çok markayı kullandım.Tabi ki TN panellerin apple monitorlerle kıyaslanması çok gereksiz olacaktır.Teknolojiye çok meraklı biri olduğum için özellikle yeni çıkan cihazları alıp biraz kullanıp sonra bir yenisi ile değiştiriyorum,aslında normal bir ev kullanıcısıyım.Biraz da estetiğe de düşkün olduğum için bu setup olayına baya vakit ayırıyorum.Foto paylaşım sitelerinde devamlı bu konuyu takip etmekteyim.Neden şimdi acer p243w diye sorulacak olursa,daha öncede belirttiğim gibi şu an 24" olarak bence alınabilecek en şık ve performanslı cihaz.Apple 27" Cinema Display piyasa sürülmek üzere,o geldiği zaman büyük ihtimalle ona geçeceğim.

İyi forumlar.

• cyprus (?)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.