Şimdi Ara

1299 TL Acer EG240Y Pbipx 23.8' 165Hz 2ms IPS Panel (HDMI+Display) FreeSync Full HD LED Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Paneli sanki çok uyduruk gibi geliyor bunun bana fakat hiç display specs üzerinden bakmadım. O his beni pek yanıltmadı da aynı zamanda.

• bedava
  • Hepsiburadadan 50 tl ucuz.Genelde ayakların kalkitesi beğenilmemiş yorumları okuyunca.

• daha bekleyin arkadaşlar ben yeni monitör aldığım için piyasadaki tüm monitörlerin fiyatı düşecek  

• cismin arkasından bir gölgesi onu takip ediyor diyor yorumda  

satıcının tutumunu bilmem ama GG diyor ki bize göre 15 gün içide cayma hakkı şöyledir: kutuyu açtıktan sonra kutu hasarlı sayıyoruz ve hakkınız yanmış oluyor! yani kutusunu açtığınız ürünü cayma hakkı kapsamında iade almıyoruz diyor telefon tablet gibi ekranlı ürünlerde. monitörü de katıyorlar mı bilmiyorum tam ama çok sıkıntılı artık. ben 13 yıllık üyeliğimi sildim, her aradığım ürün en uygun fiyata orda çıkıyor, son kalan sıkıntılı ürünleri satıcılar GG ve TY üzerinden satıyor galiba.

dedim kutuyu açmadan ürünü beğenip beğenmediğimi nasıl anlayacağım ? o kanun hasarlıysa diyor!

yok diyor bize göre kanun böyle, kutuyu açtıysan bantları yırttıysan cayma hakkın bitmiştir.

alacak arkadaşlar dikkate alsın. THH e gidip aylarca uğraşacaktım bir tablet için, satıcı muadil ürün getirip teslim etti de kurtulduk.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 7 Mart 2021; 0:24:30 >

• 4 martta 1,139 TL'ye inmiş..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alınırmı bu monitör şimdi bende monitör ariyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Based on an IGZO-TFT IPS panel by PANDA

https://www.displayninja.com/acer-vg240yp-review//

Yurtdışında bile kargo+gümrük hariç 199 dolara satılan bir ürün.

Şuanki fiyatı çok çok iyi. Panda paneli tercih etmek size kalmış tabi.

23.8" ve 144hz ibaresi görüyorsanız %95 panda paneldir. Panda panel nedir, ne değildir internetde biraz araştırarak öğrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 7 Mart 2021; 17:7:57 >

• 1ms 165hz 27” acer aynı özellikte ve aynı satıcı hb dan aldım iki adet ikisinide ışık sızmasından dolayı iade ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.