Şimdi Ara

Acer 2423 Bios güncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.3 bios var 1.6 yapayım dedim indirdim sitesinden içinden programda geldi (winflash) fakat tıkladığımda açılıyor powercheck error hatası veriyor tamama basıncada kapanıyor acaba aynı sorunu yaşayan varmı veya halleden

• Tamam Arkadaşlar hallettim empowering yazılımını yükleyince sorun düzeldi fakat şimdi başka bi sorun var empower yazılımından cpu speed i düşürüyorum hiç bi etkisi olmuyor düşmüyor nasıl düzelir acaba
  • Biosu nereden buldun?
  • Bios

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatser -- 9 Temmuz 2006; 22:43:42 >
  • 2423 bios unu nerden buldun?

Acer'ın kendi sitesinde bile yok.

2420 diyor yalnızca bu seri ismi ve 2423 üde kapsıyormu bilen yazsın lütfen.

Aynı şey;
    acer aspire 5002 içinde geçerli

Acer sitesinde 5002 diye bir modelde yok. 5000 var. bu da 5002 için olurmu acaba??
  • ben 2420 ninkini kullanıyorum çnkü benim ekranın altında travel mate 2420 yazıo asıl modeli odur bi etiketle 2423 olmazki cihaz
  • evet 2420 yazan bios
    2423 ler içindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momozilla -- 12 Temmuz 2006; 19:59:46 >
  • yani bu durumda acer aspire 5002 içinde
    acer sitesindeki acer aspire 5000 sürücülerini kullanabiliriz öylemi?

çünkü resmi sitede acer aspire 5002 diye bi model yok!!

yaa bu model isimlendirmelerini öyle bi yapıyorlarki kendi sitelerine bile yazmıyorlar. Nasıl iş bu analamadım valla
  • sen listeden europe/america seçtiğin için oluyor bunlar uzak doğuda üretilip orda pazara sunuluyor aynı andada amerikaya sunuluyorlar uzak doğu modelleri hep bi serinin sondaki rakamlarının devamı nitaliğindedir örnek tm 2420 aslında tm 2423 tür olaya 242x die bakarsak x in bi önemi yok mesela ilk nokia 3310 lar çıktığında aynısı uzak doğuda 3315 die çıktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.