Bildirim
toshiba a300 bios güncelleme
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: yakamoz5261
merhaba arkadaşlar toshiba a300 bilgisayarımın bios güncellemesini nasıl yapacam
aslında yapmayı denedim ama bir sürü uyarı vardı ingilizce çekindim denemedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
bios dosyasını indirdi isen bilgisayarına şu adımları izleyerk kolayca yapabilirsin.
1-makinan windows açık vaziyette olsun.tüm açık programları kapat.
2-makinan mutlaka bataryası takılı ve elektriğe de bağlı olsun.
3-makinanın usb portuna bağlı olan (mause,flash disk,v.s herşey) aygıtları çıkar.Keza ethernet bağlantı kablosuda dahil tüm harici bağlantıları varsa sök.
4-bios dosyasına çift tıkla. Açılan arayüzde Insyde bios flashlamak için enter yap.bu kadar. Flaslama anında bilgisayarın anakartı maximum enerji kullanacağından fandan çok yüksek üfürdeme ve sesler gelebilir.Bu durum normaldir.İşlem bitince makinan otomatik olarak kapanır.yada restart yapar.Kapanır restart yapmazsa kendin gücü açarak başlatabilirsin.
5- Çok önemli flaşlama anında elini toucpade kesinlikle dokundurma.bilgisayarı oynatma.kısacası sağlam bir masanın üstünde dursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi determinanty -- 24 Mayıs 2009; 20:04:46 >
-
teşekkürler kardeş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X