Şimdi Ara

Acer 3820TG Kutu İçeriği ve İnceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
6
Favori
73.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kartı sürücüleri benim makinedekine göre yeniydi ondan söylemiştim.

quote:

Orijinalden alıntı: trulli

quote:

Orijinalden alıntı: fkay

Arkadaşlar yeni sürücüler ve firmware (v1.17) çıkmış update etmediyseniz yapabilirsiniz.

http://www.acer.com.tr/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=tr&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3748&sp=page15e&ctx2.c2att1=26&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3748&CountryISOCtxParam=TR&ctx1.att21k=1&CRC=3882480514

teşekkürler ama ben yeni bir sürücü göremedim sadece yeni bir bios çıkarmışlar.

• ya arkadaşlar 4820tg biraz yavaş gibi...özelliklerine baktığında bu makinanın uçması gerekir...ama hakkatten biraz yavaş gibi..tamam bu yavaşlık belki güç tasarufu için olmuş olabilir...ama yüksek performansta da aynı yavaşlık söz konusu...açılışta aynı şekilde yavaşlık var... önceden yüklü olupta gereksiz programlar varsa onları nerden bulacağız... ya da bunu başka nasıl hızlandırabiliriz... fikri olan var mı...
  • Denetim Masası>Program ekle/kaldır bölümünden kullanmadığınız programları kaldırmayı deneyin. Bir de 4820 konusundaki arkadaşlara sorun burası 3820 konusu.

quote:

Orijinalden alıntı: formardin

ya arkadaşlar 4820tg biraz yavaş gibi...özelliklerine baktığında bu makinanın uçması gerekir...ama hakkatten biraz yavaş gibi..tamam bu yavaşlık belki güç tasarufu için olmuş olabilir...ama yüksek performansta da aynı yavaşlık söz konusu...açılışta aynı şekilde yavaşlık var... önceden yüklü olupta gereksiz programlar varsa onları nerden bulacağız... ya da bunu başka nasıl hızlandırabiliriz... fikri olan var mı...
  • Merhaba Arkadaşlar, günlerdir araştırmalarım sonucu aranıza katılmaya %10 ya da 4820 forumuna %90 oranla katılmaya kara verdim... Bir tereddütüm var o yüzden yardımınıza ihtiyacım var...
    3820 (13.3" olan modeller) ve 4820 (14" olan modeller) oldukça çeşitli....

Öncelikle Ben 2 üründe de CORE I5 2.53 GHZ (Turbo boost ile 2.8) olan modellere karar verdim...
    Fakat pek tartışılmamış bir konu var o da ekran kartındaki farklılıklar....

Sorun şu : 3820 2.53GHZ olan modeldeki ekran kartı Ati 5650 DDR3 fakat ;
    4820 2.53GHZ olan modeldeki ekran kartı Ati 5650 GDDR3

bu bir satış aldatmacası mı? yoksa bu iki üründe aynı ve farklı mı yazılmış web sitelerin de? Birde bu işi bilen arkadaşlardan ricam çok büyük bir kalite farkı var mı aralarında eğer varsa...
    Tabiiki eğer fark varsa ki GDDR3 olan çok büyük bir farkla öndeyse o modeli alacağım... Merakla ve sayfayı yenileyerek değerli cevaplarınızı bekliyorum....
    joker2009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joker2009 -- 5 Ekim 2010; 23:09:02 >

• Bildiğim kadarıyla bir fark yok, gDDR3'deki "g" graphic anlamında, e zaten ikisi de grafik için kullanılan ram'ler dolayısıyla ikisini de gDDR3 olarak düşünebilirsiniz.

Bu verdiğiniz yüzdeleri anlamadım ? büyük ihtimalle 4820'mi alacaksınız?

quote:

Orijinalden alıntı: joker2009

Merhaba Arkadaşlar, günlerdir araştırmalarım sonucu aranıza katılmaya %10 ya da 4820 forumuna %90 oranla katılmaya kara verdim... Bir tereddütüm var o yüzden yardımınıza ihtiyacım var...
    3820 (13.3" olan modeller) ve 4820 (14" olan modeller) oldukça çeşitli....

Öncelikle Ben 2 üründe de CORE I5 2.53 GHZ (Turbo boost ile 2.8) olan modellere karar verdim...
    Fakat pek tartışılmamış bir konu var o da ekran kartındaki farklılıklar....

Sorun şu : 3820 2.53GHZ olan modeldeki ekran kartı Ati 5650 DDR3 fakat ;
    4820 2.53GHZ olan modeldeki ekran kartı Ati 5650 GDDR3

bu bir satış aldatmacası mı? yoksa bu iki üründe aynı ve farklı mı yazılmış web sitelerin de? Birde bu işi bilen arkadaşlardan ricam çok büyük bir kalite farkı var mı aralarında eğer varsa...
    Tabiiki eğer fark varsa ki GDDR3 olan çok büyük bir farkla öndeyse o modeli alacağım... Merakla ve sayfayı yenileyerek değerli cevaplarınızı bekliyorum....
    joker2009

• -verdiğin bilgiler için teşekkür ederim fkay...
    -Evet %90 4820 alacağım...
  • Rica ederim ne demek şimdiden hayırlı olsun...

quote:

Orijinalden alıntı: joker2009

-verdiğin bilgiler için teşekkür ederim fkay...
    -Evet %90 4820 alacağım...
  • arkadaşlar bu cihazda recovery olyaını nasıl çözdünüz? Malum dvd sürücü yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemiremre_7

arkadaşlar bu cihazda recovery olyaını nasıl çözdünüz? Malum dvd sürücü yok

harici dvd rw alarak

benim elimde vardı ama olmasa bile 90tl ye rahatlıkla bulunabiliyo. bence alınıp bi köşeye koyulmalı. sadece recovery için değil yarın bigün başka durumlarda ihtiyaç olabilir.
  • Eline sağlık.. İnceleme ve Bilgisayar süper..
  • Sanal DVD yazıcı programlarını kullanmayı denedim ama recovery programı bunları görmedi, bir ara harici bir DVD yazıcı alacağım.

quote:

Orijinalden alıntı: ozdemiremre_7

arkadaşlar bu cihazda recovery olyaını nasıl çözdünüz? Malum dvd sürücü yok

Teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`
    Eline sağlık.. İnceleme ve Bilgisayar süper..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

3820 modelinde 2 fan olduğunu, 4820 modelinde tek fan olduğunu duydum
    ve 4820 modelinde ısınma problemi oldukça çok yaşanıyormuş (oyunlarda 90c'leri görenler var)

acaba bu modelde öyle 1 problem var mı?

+

bazı modellerde 3gb ram var.. bu 2gb+1gb şeklinde mi yoksa 1+1+1gb şeklinde mi acaba? bilen varsa çok iyi olur

Bir arkadasim 3820 diger bir arkadasim 4820 kullaniyor. 4820 kullanan isinma problemi cektigini, 3820 kullanan ise pek fazla isinmadigini soyledi. 3820de evet 2 adet fan var digerinde 1 adet. Belki de oyun oynarken laptop sogutma standlarinin yardimina ihtiyac duyulabilir.

3GB RAM olan modeller 2GB + 1GB seklinde. Bildigim kadariyla su an icin mobil sistemlerde 3 kanal DDR3 destegi yok.

Bu arada kullanan arkadaslardan memnun olmayan ya da hevesini alip masaustune yatirim yapmak isteyen varsa imzamdaki sistemden birseyler secsinler takaslayalim

• Benim 3820'de 4gb var 2+2 şeklinde sizin bahsettiğiniz farklı bir modeli galiba

quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

@funkslap

o zaman 3820 daha mantıklı duruyor.. Ram'in 2+1gb olması da pek iyi olmamış, insan 2+2 koyar bea
  • Merhabalar, bende tereddütte kalıp sadece sitelerdeki ekran kartı tanıtımlarından dolayı, 4820TG (460m 6GB ramli model) aldım....

Benim Pcnin kasasında (touch pad yanında ) özellliklerde Ekran kartı için ATI Mobility Radeon HD5650 Up to 3675 MB hypermemory yazıyor... sizler de de bu 3675 MB aynı mı acaba...

Bu Ekran kartının aynısı ( 3675MB olayı) 13.3" inç de var mı içime kurt oldu şimdi :) eğer aynısı idiyse 13.3" tercihim olacaktı...

4820TG performans sonuçlarımı ise şu bölüme yazdım... aynı işşlemcili 13.3" modeldeki arkadaşlarımında okumasını isterim zira Home Premiumu formatlayıp Ultimate ti yükleminizi şiddetle tavsiye ederim....
    buyrun:http://forum.donanimhaber.com/m_40099336/mpage_11/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joker2009 -- 10 Ekim 2010; 23:49:04 >

• Selamlar Arkadaşlar!
    Ben de 3820 ailesinne katılmayı düşünüyorum ama kafamı karıştıran bir durum var!
    Aşağıdaki linkde optik surucu gorunmuyor;
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/acer-timelinex-as3820t-372g32n-intel-core-i3-370m-2-4ghz-2gb-320gb-13-3-notebook-lx-ptc01-015_30.001.1177.0399.htm

Burda ise optik suruculu gorunuyor;

http://www.exa.com.tr/acer/tasinabilir_bilgisayarlar_kategorisinde/acer_as3820tg373g32nks-323-12333.html

Acaba Exa nın yazdığı ozelliklerde mi hata var?
    Yoksa 3820 nin DVD suruculu versiyonu mu cıktı?

Buarada hizlial daki fiyat inanılmaz!

• arkadaşlar bende bir dizüstü almak niyetindeyim...oyun oynamayı pek sevmiyorum onun için ekran kartı çokta önemli değil...bu ürünü teknosa'da gördüm fakat orada ürün modeli aynı idi fakat ram 3 gb diye aklımda kalmış tek ödeme fiyatı 1393 TL ben büyük boyutlu istemiyorum. netbooklar işlemisinden dolayı gözümden düştü. bu makina çok hoşuma gitti ince tasarımı çok güzel ama tek kafama takılan durum şu oldu optik okuyucu yok ve ben 4-5 ayda bir bilgisayarı göçertirim genelde :) flash üzerinden yükleme yapmak çok uğraştırır mı acaba...onun haricinde cd/dvd pek kullanmam zaten sadece boot için...Birde sorum olacak harici optik sürücü alsam boot ederken kullanabilirmiyim usb girişli optik sürücü kastediyorum...yardımcı olursanız sevinirim bu makina bana uygun ,ama fikirleriniz önemli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevafuk_06

arkadaşlar bende bir dizüstü almak niyetindeyim...oyun oynamayı pek sevmiyorum onun için ekran kartı çokta önemli değil...bu ürünü teknosa'da gördüm fakat orada ürün modeli aynı idi fakat ram 3 gb diye aklımda kalmış tek ödeme fiyatı 1393 TL ben büyük boyutlu istemiyorum. netbooklar işlemisinden dolayı gözümden düştü. bu makina çok hoşuma gitti ince tasarımı çok güzel ama tek kafama takılan durum şu oldu optik okuyucu yok ve ben 4-5 ayda bir bilgisayarı göçertirim genelde :) flash üzerinden yükleme yapmak çok uğraştırır mı acaba...onun haricinde cd/dvd pek kullanmam zaten sadece boot için...Birde sorum olacak harici optik sürücü alsam boot ederken kullanabilirmiyim usb girişli optik sürücü kastediyorum...yardımcı olursanız sevinirim bu makina bana uygun ,ama fikirleriniz önemli...

evet harici dvd (usb dvd ) ile formatlayabilirsiniz...

• o halde bu ürün kaçmaz i5 olanını alayım en iyisi...gerçi kapital sistem yanında birde optik sürücü almak gerekecek ama :) bu incelik boyut benim için çok ideal diğer modelleri taşımak hammallık oluyor bir süre sonra...
  • arkadaslar ısınma ne düzeyde stabil konumda ve oyundaki sicakliklari ölçen varmi hic ?
  • arkadaşlar bugün bimekse 3820tg nin i5 2.53ghz 4gb ram 640 gb hdd li konfigürasyonlu modelinden almaya gitmiştim (mağaza fiyatı 1550tl int. fiyatı 1495tl) fakat notebook un ekran ile kasanın bağlandığı yerleri görünce hevesim kursağımda kaldı vazgeçtim ekran ile kasanın bağlandığı 2 nokta çok dandikti plastik hatta aradaki vida dahi görünüyo bana bu sorun çıkartabilir gibi geldi ve görsel olarak da çok basit görünüyo kullanan arkadaşların bu tür bir problemi şikayeti oldu mu acaba siz ne dersiniz bu konuda ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.