Şimdi Ara

Acer 3820TG Kutu İçeriği ve İnceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
6
Favori
73.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3820tg nin i5 2.53ghz 4gb ram 640 gb hdd modeli en uygun nerede satılıyor arkadaslar?
  • valla ne yalan söyleyeyim, bana da aralık biraz fazla gibi gelmişti ama kullandığım ~4,5 ay kadarıyla bu kısımla ilgili bir sıkıntı yok. Yalnız benim harddiskim bozuldu, şu anda windows açılmıyor, zar zor dosyaları yedekledim. Acer'ın Ankarada yetkili servisi olmadığı için kargo yoluyla İstanbul'a göndermek gerekiyormuş. Bugünlerde garantiye gönderilmek üzere kargocuları bekliyorum. Detayları yine burada yazacağım.

quote:

Orijinalden alıntı: hazbek

arkadaşlar bugün bimekse 3820tg nin i5 2.53ghz 4gb ram 640 gb hdd li konfigürasyonlu modelinden almaya gitmiştim (mağaza fiyatı 1550tl int. fiyatı 1495tl) fakat notebook un ekran ile kasanın bağlandığı yerleri görünce hevesim kursağımda kaldı vazgeçtim ekran ile kasanın bağlandığı 2 nokta çok dandikti plastik hatta aradaki vida dahi görünüyo bana bu sorun çıkartabilir gibi geldi ve görsel olarak da çok basit görünüyo kullanan arkadaşların bu tür bir problemi şikayeti oldu mu acaba siz ne dersiniz bu konuda ?

• Evet arkadaşlar dün itibarıyla kargoyu gönderdim, bugün teslim edilmiş bakalım, garanti macerası ne kadar sürecek. Gelişmeleri yine yazacağım buradan.
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

AS3820TG-5464G64NKS ile aranıza ben de katıldım
  • Rica ederim :)

harici bir DVD-ROM'la kurulabilir. Usb stick ile de kuruluyor olabilir bir incelemek lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

teşekkürler fkay (:

amd 3700+ masaüstünden i5'e geçip teknolojinin ne kadar ilerlediğini anlayınca içim bi garip oldu bea hey gidi günler hey

+ bu arada alete ultimate yada professional win7 nasıl kurabilirim? malum bunlarda cd/dvd-rom yok bildiğiniz üzere
  • Say Goodbye arkadaşım öncelikle bigisayarın hayırlı olsun.

Bende dun sipariş verdim senin makinanın aynısından, heycanla bekliyorum. forumu okurken kimi arkadaşlar hdd 640 gb olan yazmış
    senin makinenin hdd ki kaç gb? Teşekkürler şimdiden
  • AS3820TG-5464G64N ile ben de bu yola baş koydum Makineyi dün aldım. İçindeki şarjını bitirdim. 14 saat şarj ettim. Satıcı öyle demişti. Şimdi ise wireless açıkken 4 saat civarları bir şarj göstermekte. Normal midir yoksa daha mı fazla olması lazım? Pili en etkili nasıl kullanabilirim deneyimlerinizden tavsiyeler bekliyorum

İyi forumlar!
  • arkadaşlar bende 3820 nin i3 lü modelini alarak aranıza katıldım ancak bir sorun var gpu-z benim 5650 yi sdr olarak gösteriyor.
  • Herkese selamlar

Az once bu makineden bir tane de ben alarak araniza katildim.

Arkadaslar ilk kullanimda rodajla ilgili bir seyler yazmis sanirim. Neye dikkat etmek lazim ilk kullanimda ? Nasil baslamali ?

Edit: daha acmadan o kadar cok sevdim bunu anlatamam inanilmaz sik bir makine.... aninda icime sindi bakalim umarim bir sorun cikmayacak... ama sadece sus olarak dursa bile yeridir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-muallim -- 1 Kasım 2010; 17:37:47 >
  • Merhaba arkadaşlar ben ACER TimelineX AS3820TG-5464G64NKS Intel Core i5 460M 2.53GHZ 4GB bu modelden sipariş verdim gelmesini bekliyorum.
    Diğer kullanan arkadaşlar sorumu yanıtlarsa sevinirim AS3820TG-5464G64NKS pc 640 gb mı? yoksa 500 gb mı? sitede 500gb die yazıo
  • model numarasina bakinca anlasilir 5464G64NKS

4g 4 gb ram demek
    64 nks... 640 gb hdd

tabi eger gercekten model buysa kesinlikle 640 gb olmali
  • quote:

Orijinalden alıntı: dual-core

arkadaşlar bende 3820 nin i3 lü modelini alarak aranıza katıldım ancak bir sorun var gpu-z benim 5650 yi sdr olarak gösteriyor.

Bende de sdr olarak gösteriyor, gpu z bug i olabilir sanirim endiselenecek bir durum yok

http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=127006
  • hadi gpu-z de bug var diyelim atinin kendi control centerındada bellek türünü hypermemory olarak gösteriyor , everest te bellek hakkında hiçbirşey yazmıyor diğer arkadaşlarda nasıl durum?Ati 5650 nin ddr2 yada sdr li bellek türleri olanlar var mı?Eğer benimkinde bi sorum varsa değiştireyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dual-core

hadi gpu-z de bug var diyelim atinin kendi control centerındada bellek türünü hypermemory olarak gösteriyor , everest te bellek hakkında hiçbirşey yazmıyor diğer arkadaşlarda nasıl durum?Ati 5650 nin ddr2 yada sdr li bellek türleri olanlar var mı?Eğer benimkinde bi sorum varsa değiştireyim.

oyun ac performansina bak hypermemory falan hikaye oyle olsa calistirmaz...

dragon age son ayarda oynadim az once

dedicated memory + hypermemory.... 1gb kendi bellegi var ekran kartinin ama gerektiginde sistem belleginden memory aliyor ki zaten bu sadece extra ve kimse ihtiyac duymaz buna....

Ha ayrica sunu da soyleyeyim ac gpu z den intel vga mainboard uzerindeki ikinci ekran karitinin ramine bak bakalim gpu z den ne yaziyor.... DDR3....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-muallim -- 2 Kasım 2010; 18:55:21 >

• arkadaşlar merhaba,

bende yeni aldım bu modelden

hdmi'dan lcd tv'ye bağlıyorum, seside tvnin hoparlörleri pasif yaptım, optik çıkışla logitech z5450den alıyorum

ne kadar uğraştıysam, hdmi çıkış sadece 2 kanal ses veriyor,

hdmi'dan 6 kanal ses alabilen var mı?

yoksa çok şeymi istiyorum?
  • Beyler herkese iyi forumlar. Oyun bilgisayarımı dağıtıp bu laptopu (3820TG 5464G64N) aldığım için bir süredir oyun testleri yapmaya çalışıyorum. Çok kaynak gerektiren oyunlarda düşük ayarlarda, normal seviye oyunlarda ise orta veya yüksek ayarlarda oynanabiliyor. Fakat internette yaptığım birkaç araştırmadan sonra bu makinanın çok daha iyisini yapabildiğini farkettim. HD5650 çok güzel overclock olabiliyormuş. AMD GPU Clock Tool ile direk saat hızlarını ayarlayabiliyorsunuz ve 600/1000 gibi ayarlarda stabil çalıştıranlar var. Peki Core I5 460M için durum nedir pek kaynak bulamadım deneyeniniz varsa bir danışmak istedim. İntel'in mobil işlemcilerini nasıl OC yapabiliyoruz ya da yapabiliyor muyuz?
  • http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as3820tg-373g32n-as3820tg-core-i3-370m-2.4ghz-3gb-320gb-13.1-1024mb-hd5650-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=48213

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as3820tg-333g32mn-as3820tg-core-i3-330m-2.13ghz-3gb-320gb-13.3cam-1024-mb-hd5650--wv7bas/productdetails.aspx?I_ID=46839

arkadaaşlar vatandaki bu 2 modelin arasındaki fark sadece işlemcileri değil mi? ve i3 370m, i3 330m den daha iyi bir işlemci değil mi? neden iyi olanın fiyatı daha düşük?

bir de i3 370 li model i kullanan var mı? performansı nasıl? sizce i5 li ile çok farak var mı arada? ram ve harddisk hariç? lütfen acilen cevaplarsanız çok sevinirim..

• Ekran ışıgı az mı bu modelde ? yada ekran kalitesi mi biraz düşük ?
  • Hepinize iyi forumlar arkadaşlar. Mobilite açısından ağzımın suyunu akıtan bir modele sahipsiniz, değerini bilin. Burada bulunma amacım -hiç zannetmiyorum ama- ,ufak ekrana alışamadım, daha büyük bir alet alsaydım keşke diyen arkadaşlar var ise takas yoluyla bilgisayarına talip olduğumu bildirmektir. Linkini verdiğim, değiştirmek istediğim alet de olağanüstü bir alet, incelerseniz sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_44053453/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44053453
  • arkadaşlar bu i3 lü modelleri kullanıp da memmun olmayan var mı? mesela size göre en büyük eksisi nedir? gerçekten yarın için çok ihtiyacım var..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.