arkadaşlar ben acer 4710 aldım benım sorunum bu vıstayı kaldııp xp kurmak ama makıneyle bırlıkte herhangı bı drıver cd sı gelmedı bende intnet ten indirmeyecalıstım ama beceremedım. aceba bu konyla bı bılgısı on varmı benı yonlendırebılırmı.(internet ten en kolay nasıl indirebılırım veya nerden bır cd temın edebılırım bn su an ankara da oturuorum tesekkurler)
işletim sitemi yüklü olan 4710larda çıkmıyor malesef driverleri ama kendi içinde mevcut ordan kopyalanabilir
DRIVER CD Sİ PCDEPO NUN SATTIĞI 4710 LARDA ÇIKIYOR KUTUNU İÇİNE İYİ BAK İSTERSEN
quote:
Orjinalden alıntı: narquissos
arkadaşlar ben acer 4710 aldım benım sorunum bu vıstayı kaldııp xp kurmak ama makıneyle bırlıkte herhangı bı drıver cd sı gelmedı bende intnet ten indirmeyecalıstım ama beceremedım. aceba bu konyla bı bılgısı on varmı benı yonlendırebılırmı.(internet ten en kolay nasıl indirebılırım veya nerden bır cd temın edebılırım bn su an ankara da oturuorum tesekkurler)
Bende 4710G aldım, fakat işletim siztemi olduğu için yanıdan Cd gelmedi. Acer Recovery'den driver cd'si yaptım ama sanırım onlar Vista driverleri. Bende bir süre sonra XP'ye dönmeyi düşünüyorum o yüzden driver araştırması yapmıştım.
4710G modeli için driverleri şu adresten indirebilirsin.
selam arkadaşlar bu bilgisayarı aldım içinden driver cd si çıkmadı internetten indirdim kurdum hiçde stabil çalışmıyor alacak arkadaşlar dikkat etsin biraz ısrarcı olurlarsa satılan yerden teknik servis driver cd yapsın versin ben bilseydim bu şartla alırım....
Acer eRecovery managment tan fabrika diski ve uygulama dskleri yaratabilirsin..Ben xp denemiştim ..sonra tekrar vistaya dondum kolayca
Arkadaşlar ben de bu diz üstünü almaya karar verdim ama verilen linkteki modeli başka siteden çok daha iyi fiyita bulduğum halde özellikler neden birbirine benzemiyor.
Birinde işletim sistemi boşta iken diğerinde Vista var, birindeki ekran kartı diğerinde daha farklı?
Acaba iki farklı modelden mi bahsediyoruz yoksa modeli yenileyip tekrar piyasaya mı sundular??