Şimdi Ara

Acer 4710

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu laptopu yarın almayı düşünüyorum acaba ısınmasında bilmemnesinde sorun olur mu ne diyorsunuz bu laptop için ? öyle çok kastıran crysis vs oyunlarını oynamıyorum biraz strateji , biraz rpg genel olarak fm2008 vb oyunlar oynuyorum maksimum onun dışında eğitim vs amaçlı kullanıcam zaten..

fiyatı çok iyi özellikleri de öyle gözüküyor ama insanlar ısınma problemi için forum açmış korktum tecrübe eden var mı bu ürünü aranızda ?

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS4710PLUS

• http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030679&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2103&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63#

aynı modelin ati 2400 harici ekran kartılı ve lisanslı vista olan versiyonu.alternatif olsun diye yazıyorum.eğer 14" şart değilse 150 ytl daha fazlasıyla 5920g almak çok daha mantıklı.
  • abi onu vistayı ben kurarım bir de ekran kartı yeter gibi bana ya..şuan elimdeki x600 64mb ekran kartı olan laptop bile oynamak istediğim hiç bi oyuna laf etmedi..

ben ısınmasından vs korktum acerin yoksa yukardakinin performansı bana artar bile.
  • yukarıda okadar en çok satan model performans + fiyat diye anons var kimse almadı mı bu aleti arkadaşlar ? ısınır mı ısınmaz mı iyi midir kötü müdür yarın alacağım yardıma ihtiyaç var :)
  • Arkadaşın yukarıdaki linkte verdiği modeli bencede düşünebilirsiniz. Ama yok benim için ekran kartı önemli değill ram ve harddisk kapasitesi önemli değil diyorsanız mesele yok. (Yanlız gma 950 çok kötü ekran kartı onu söyleyeyim.) Ancak ofis+internet için yeterde artar. Isınma sorunuda şu yaz aylarında az yada çok olur birçok notebookta diye düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun alacağınız notebook.

Ayrıca verdiğiniz linkte yorumlarda 4710 da ısınma problemi olmadığı yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andorax -- 1 Ağustos 2008; 2:06:41 >
  • Bu model üzerinde bende düşünüyorum ama pek talep olmamış gibi o yüzden de riske girmek istemiyorum.
    Bir de gerçekten fiyat performasn olarak iyi mi?
    Ne de olsa paramız sınırlı işte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Bu model üzerinde bende düşünüyorum ama pek talep olmamış gibi o yüzden de riske girmek istemiyorum.
    Bir de gerçekten fiyat performasn olarak iyi mi?
    Ne de olsa paramız sınırlı işte...

Ayrıca yukarıdaki reklamı olan 4710 da freedos işletim sistemi var.
    Sanırım buna xp kurabiliriz değil mi?
  • oyun dışında her işinizi yıllarca göreceğiniz bir cihaz alan arkadaşlar ısınma probleminin olmadığını belirtmişler
  • arkadaşlar bende aldım

120 hdd
    2 Ghz
    1 gb ram ( ben onu 2 yaptım)

ama bır sorunum var 2+1 creativden ses cıkısı alamnıyorum onun harıcınde makne superr

bu sorunuma yardımcı olursanız sevınırım
  • arkadaşlar ben ürünü bugün gittim aldım
    ses kartı bilmemnesi gayet iyi gözüküyor
    alet 10 saate yakındır açık 250gb veri transferi falan yaptım xp kurdum vs hiç kapanmadı klavyesinde en ufak ısınma söz konusu değil,hızı da güzel duruyor

ama wireless driverini çözemedim,içinden çıkan dvd'de xp ve vista için driverlar var : intel,broadcom,atheos mu ne var ama ilanda da görebileceğiniz gibi acer invilink markaymış wireless kartı dvd'de de bu marka driver yok nasıl çözücez bu işi bilen var mı ?
  • bilgisayarın altındaki beyaz etikette yazıyordur.acer marka wireless kart yok.muhtemelen intel markadır.oradan öğrenemezsen everest ultimate programını kur o şekilde öğrenebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: positroN

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030679&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2103&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63#

aynı modelin ati 2400 harici ekran kartılı ve lisanslı vista olan versiyonu.alternatif olsun diye yazıyorum.eğer 14" şart değilse 150 ytl daha fazlasıyla 5920g almak çok daha mantıklı.

bende bu ay icinde bir laptop alacam gibi
    gösterdigin bu modelde peki ne gibi oyunalrı calıstıra biliriz crysis falan oynaya bilirmiyim ?

• o bilgisayarla oynayamazsın.en az 8600 gt ekran kartlı bir bilgisayar gerekiyor ki o da en fazla medium ayarlarda ucu ucuna yetiyor.biraz da büçte meselesi.yeterli bütçen varsa 5930 modelini bekle derim.
  • yaw crysis bi örnekti ama yaln ıs bir örnek oldu asasin creed yada iste oblivon gibi oyunları oynaya bilirsem yeter bana aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

yaw crysis bi örnekti ama yaln ıs bir örnek oldu asasin creed yada iste oblivon gibi oyunları oynaya bilirsem yeter bana aslında

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSXATM55202N2 pekı bu nasıl ?
  • o daha da beter, entegre ekran kartı var.
    ayrıca bahsettiğin oyunlar masaüstü pclerde bile son çıkan ekran kartlarını zorlayabilen oyunlar.gösterdiğin pclere bakılırse bütçen 700-800 civarı ki bu fiyata aradığın şeyi bulman imkansız.bir zamanlar bu fiyata notebook bile yoktu.ya beklentilerini düşür ya da bütçeni arttır.gerçi bütçeni arttırsan bile türkiyede monster haricinde 8800m kullanan bir notebook yok o da çok pahalı zaten anca 8600gt ekran kartlı pc alabilirsin ya 8700gt onlarda kötünün iyisi.sıradan notebookların kapasitesi daha fazlasına el vermiyor malesef.butik tarzı custom bilgisayar toplayan markalara astronomik fiyatlar ödemek gerekiyor adam gibi bir şey için.

ısrarcıysan bari şuna bak

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NOTACE00315

• en son önerilen ürün çok daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: positroN

o daha da beter, entegre ekran kartı var.
    ayrıca bahsettiğin oyunlar masaüstü pclerde bile son çıkan ekran kartlarını zorlayabilen oyunlar.gösterdiğin pclere bakılırse bütçen 700-800 civarı ki bu fiyata aradığın şeyi bulman imkansız.bir zamanlar bu fiyata notebook bile yoktu.ya beklentilerini düşür ya da bütçeni arttır.gerçi bütçeni arttırsan bile türkiyede monster haricinde 8800m kullanan bir notebook yok o da çok pahalı zaten anca 8600gt ekran kartlı pc alabilirsin ya 8700gt onlarda kötünün iyisi.sıradan notebookların kapasitesi daha fazlasına el vermiyor malesef.butik tarzı custom bilgisayar toplayan markalara astronomik fiyatlar ödemek gerekiyor adam gibi bir şey için.

ısrarcıysan bari şuna bak

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NOTACE00315

bu olur yaw aslında 1 m e yakın bi notebook arıyorum 100 milyonun hesabını yapmamda daha da fazla yükseltmem bu fiaytdan bu son önerdin pc idare edermi benı ?

• bunun sonu yok zaten 100 fazla olsun şu olsun 150 fazla olsun bu olsun birde bakmışın fiyat 2200 ytl ye dayanmış
  • arkadaslar yukarda yazım vardı

2+1 ses cıkısı alamıyorum bu problemı yasayn arkadas veya cozumunu bılen varmı acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.